Renktaş sen gayet iyi oynadık diyosan hiç futbol mutbol izleme aman diyim

Antalya-vasat
Giresun-vasat
Konya-vasat
Kayseri-vasat
Paşa-vasat
Ümraniye-vasat oynadık

Ts maçında oyunu tuttuk,antep maçının ikinci yarısı reaksiyon verdik sadece(iyi oyunla karıştırma),ads maçının ikinci yarısı bi 15-20 dk kadar iyi oynadık kadroyu çorba edene kadar ve alanya maçında yarım saat iyi oynadık(ki alanya dünyanın en dandik takımı olmasına rağmen 1 kırmızıda şirazemiz kaydı)

İyi oyun toplasan 1 maç bile etmiyo ,iyi oyun kıstasın senin o seviyedeyse dünyada kötü oynayan takım yok o zaman
Konya'ya karşı vasat oynarsan bırak 3 puan almayı 1 puan bile alamazsın vasat dediğin oyunda bu takımların içinden ne Antalya'ya karşı kazanabilirsin ne de Konya'ya karşı kazanabilirsin.

Son düzenleme:
BJK maçından sonra gönderilir muhtemelen. Valerien kalsaydı bir şansı vardı Okan hocamın ama Zımba Şenol ağır gelebilir hocama

Umarım iyi bir seri yakalar ve gönderilme muhabbetlerine bir son verir. Iki maç İstanbul da deplasman, bir maç kendi sahamızda jk'ye. Bir kere yarın kesin kazanması lazım. İstanbul bb'yi de kesinlikle yenmesi şart. Şikecilerin puan kaybına göre jk'ye beraberlik belki tolere edilebilir. Ama derbi kazanmak bir TD için çok önemli bir şey.

Yarın hakemler 2 kırmızı 1 penaltı verince gene bu başlığa gelip ne top oynatıyor diyecek kişiler var

10 kişiyle maç kazandık ama yine de beğenmemişsin. Fb'ye bakalım

Ümraniye - vasat
Adana Demir - vasat
Konya - rezalet
Kayseri - iyi oyun
Alanya - iyi oyun ( Alanya'ya biz de fark atacaktık hakem olmasa. Fb'nin Alanya maçında 2-0'ken Crespo'nun eline penaltı vermediler. Bizde adam attılar)
Bjk - doğru oyunla istediklerini aldılar ama son 20 dakika Crespo'yu çıkarıp orta sahayı boşalttı maçı veriyordu az daha
Karagümrük - vasatın üstü (Crespo'ya vermedikleri penaltıyı Caner'e verdiler)
Ankaragücü - bence net hakem müdahalesi ve gökhan akkan'ın klasik ikramıyla maç aldılar ama hadi iyi oyun diyelim.
Başakşehir- 2. yarı iyi basıp hak ederek maç aldılar.

Avrupa'da çektikleri kura, savaş gazi Kiev ve Larnaka. Rennes bile bizim geçen sezonki Marsilya'dan iyi değil. Şans, hakem, az deplasman oynamaları nedeniyle fikstür her şey yanlarında. Bizde ise tam tersi. Hakemler ellemese puan olarak eşit olacağız ama Jesus'u övüyorsun Okan'ı gömüyorsun.

edit: he bir de paşa maçı var. orta saha elemanı stoper oynatıp kırmızı kart yiyince 6 gol attıkları. o eleman şimdi 2. ligde yedek. zaten fener'in gol istatistiğini şişiren 2 maç bunla alanya.
Yazdıkların beni haklı çıkarmış neye karşı çıktığını anlamadım,fikir yürütüp cevaplıyım

Bizdeki kadro jesusta olsa kaç puanda olurdu yada diğer türlü fbnin kadrosu okanda olsa nolurdu,cevap burda yatıyo

Yada bugün 3-0 biz geriye düşsek maç nolurdu,cevap burda da yatıyo

Kg maçında kg 8ide atsa fbnin 9u atacağı belliydi dimi,bizde ise alanyanın golü atacağı belliydi , cevap burdada yatıyo

Hesus oyuncu değişikliği yaparken fbliler hocamız kesin doğru yapıyodur diye düşünürken biz giresun maçında ayrı,yetmiyo ads maçında ayrı,yine yetmiyo alanya maçında değişikliklerden sonra eyvah çekiyoruz,cvp yine burda

Biri özili şutlayıp serdarı,irfanı,mert hakanı dizginlerken biriside bugün takıma izin vermezsem takım beni tefe koyar diye izin dağıtıyo,ağır idman yaptırırsam soyunma odasında saldırıya uğrarım diye idmanları 5e2yle geçiştiriyo,cvp yine burda

Takım yeni diyo fbde yeni,yerli olmasına rağmen yerli kuralına en çok takılan bizimkisi diğeri nasıl planlama yapmışsa problem yaşamıyo

Daha uzar gider her gün 50 kişiye aynı şeyleri yazıyoruz

Ha jesus müthiş mi tabikide değil en başta loser bi kere,bizde zaten td olsa ligin sonundaki derbide fbye döşeyip fbyide aliyide jesusuda tffyide tarihe gömeriz ama okanla yenilip sahamızda şampiyonluk turu attırıcaz

okanı desteklemiyorum ama en ufak bi hakaretim olmadı kendisine,olamaz da.basımızda bir teknikdirektör yok benim gözümde.

Yazdıkların beni haklı çıkarmış neye karşı çıktığını anlamadım,fikir yürütüp cevaplıyım

Bizdeki kadro jesusta olsa kaç puanda olurdu yada diğer türlü fbnin kadrosu okanda olsa nolurdu,cevap burda yatıyo

Yada bugün 3-0 biz geriye düşsek maç nolurdu,cevap burda da yatıyo

Kg maçında kg 8ide atsa fbnin 9u atacağı belliydi dimi,bizde ise alanyanın golü atacağı belliydi , cevap burdada yatıyo

Hesus oyuncu değişikliği yaparken fbliler hocamız kesin doğru yapıyodur diye düşünürken biz giresun maçında ayrı,yetmiyo ads maçında ayrı,yine yetmiyo alanya maçında değişikliklerden sonra eyvah çekiyoruz,cvp yine burda

Biri özili şutlayıp serdarı,irfanı,mert hakanı dizginlerken biriside bugün takıma izin vermezsem takım beni tefe koyar diye izin dağıtıyo,ağır idman yaptırırsam soyunma odasında saldırıya uğrarım diye idmanları 5e2yle geçiştiriyo,cvp yine burda

Takım yeni diyo fbde yeni,yerli olmasına rağmen yerli kuralına en çok takılan bizimkisi diğeri nasıl planlama yapmışsa problem yaşamıyo

Daha uzar gider her gün 50 kişiye aynı şeyleri yazıyoruz

Ha jesus müthiş mi tabikide değil en başta loser bi kere,bizde zaten td olsa ligin sonundaki derbide fbye döşeyip fbyide aliyide jesusuda tffyide tarihe gömeriz ama okanla yenilip sahamızda şampiyonluk turu attırıcaz
1. soru aynı puanda olurduk.

2. soru maçı çeviremezdik çünkü bizim takım duran top kullanmayı bilmiyor. Bunu da 30 senedir eleştiyorumdur zaten.

3.soru Kg maçında fenerin alacağı hiç belli falan değildi. Penaltıyla puan aldılar.

4. sorunda Jesus'un Bjk maçındaki Crespo değişikliğini yazmıştım ama direkten döndü topu bjknin. Jesus da maç verebilirdi yani. Fb bir maçta 10 kişi kaldı onda da yenildi. Biz 2 kere haksız kırmızı yedik. Fb de biraz yese belki Jesus da saçmalayacak takım mecburen geri çekilince.

Özil'i Jesus mu şutladı yaw. Arap İsmail döneminde kadro dışıydı zaten. Serdar'la Mert Hakan sakat olduğu için dizginlemekte bir zorluk yok ki. Okan'ın izin konusunda haklısın ona bir şey demiyorum. Bizim takımın birlikte çalışmaya ihtiyacı var.

Fb'nin elinde Ferdi, Altay, İrfan, Mert Hakan, Serdar Dursun, Arda Güler gibi Jesus'tan önce alınan yerliler var. Jesus'un tek artısı İsmail'i kazanmak. Bizde Kerem, Yunus biraz da Berkan dışında yerli mi vardı Okan geldiğinde? Üstüne bir de Apo'yu aldık. Başka kimi alacaktık doğru düzgün yerli yok ki burada Okan'ın suçu ne? Akbaba ve Kılınç kalsa da bir şey değişmeyecekti bu arada.

Ayrıca Fener'i sırtlayan adamlar Batşuayi dışında hep Jesus'dan önce alınanlar. Jesus'un aldıklarının çoğu patates çıktı.

Son düzenleme:
Yaw uçan kaçan fbnin ne artısı var. Ne okuyorum ben bu sitede. Vallahi inanılmaz. Bugün adamın beraberlik sağladığı ekip GSnin on kişiyle Alanya'ya oynadığı hani sizin yerden yere vurduğunuz o oyunu böyle bir eksiklik yaşamadan oynadı ama adam yine yere göğe sığdırılamıyor. Böyle bir takımı yenmesi gerekti, eleştirilere göre. Yapamadı. Ama jesus uçuyor...

10 kişiyle maç kazandık ama yine de beğenmemişsin. Fb'ye bakalım

Ümraniye - vasat
Adana Demir - vasat
Konya - rezalet
Kayseri - iyi oyun
Alanya - iyi oyun ( Alanya'ya biz de fark atacaktık hakem olmasa. Fb'nin Alanya maçında 2-0'ken Crespo'nun eline penaltı vermediler. Bizde adam attılar)
Bjk - doğru oyunla istediklerini aldılar ama son 20 dakika Crespo'yu çıkarıp orta sahayı boşalttı maçı veriyordu az daha
Karagümrük - vasatın üstü (Crespo'ya vermedikleri penaltıyı Caner'e verdiler)
Ankaragücü - bence net hakem müdahalesi ve gökhan akkan'ın klasik ikramıyla maç aldılar ama hadi iyi oyun diyelim.
Başakşehir- 2. yarı iyi basıp hak ederek maç aldılar.

Avrupa'da çektikleri kura, savaş gazi Kiev ve Larnaka. Rennes bile bizim geçen sezonki Marsilya'dan iyi değil. Şans, hakem, az deplasman oynamaları nedeniyle fikstür her şey yanlarında. Bizde ise tam tersi. Hakemler ellemese puan olarak eşit olacağız ama Jesus'u övüyorsun Okan'ı gömüyorsun.

edit: he bir de paşa maçı var. orta saha elemanı stoper oynatıp kırmızı kart yiyince 6 gol attıkları. o eleman şimdi 2. ligde yedek. zaten fener'in gol istatistiğini şişiren 2 maç bunla alanya.

Alanyaspor maçında ilk 30 dakikada takımın iyi futbol oynamaya başladığını gördük. Hakem faciası olmasa 6-0, 7-0 bitecek maçtı. Yönetim ve taraftarın Okan Buruk’a sahip çıkması gerekiyor, takım oyunu oturuyor. Yeni birini getirip sıfırdan başlamanın ve şampiyonluk şansımız olan sezonu kaybetmenin anlamı yok.

Geri
Üst Alt