Senin derinlerine inmek ısterim

IMG_20220421_010753.webp

Karagümrük City FC deplasmanında hocama başarılar dilerim.

Çapulçu andreye patronun kim oldugunu goster ustad

Altı ay çok bile, Okan Buruk'tan olmayacağını 6sn'de falan anlamak lazım, ilk geldiğinde kesinlikle istemeyen kişiler vardı çok haklılarmış, tebrik ederim. Tüm futbolcuları öyle bir sindiriyor ki, yarın Yunus Akgün'e 3m teklif yapılsa, satın gitsin diyenler çıkar. Kerem için de aynı şekilde. Nelsson bile yavaş yavaş sönmeye başladı. Elalemin hocası oynatıyor, takıma geldiği gibi de oynatmak istediği felsefeyi yansıtıyor bir şekilde. Bizim ki ne istiyor meçhul. Fener'in şampiyonluğuna daha fazla katkısı olur Okan Buruk'un, başka da bir şey yapamaz.

Okan için ne kadar zaman lazım ben anlamadım, 3 sene sabretmek zorunda mıyız bu adama, sezon sonu şampiyon olmazsa gönderelim, iyi güzel. Ee şampiyon olamayacağı az çok belli, yine de sonuna kadar zorlayacak mıyız, istikrar diye :asd: Olmayacak isimlerden medet ummayı bırakmalıyız. Proje takımı değiliz ki biz alalım bi hoca, ağzımıza sıçsın ama sabredelim. Günden güne daha kötü seviyelere düşen oyuncularımızı korumak adına Okan B.'tan kurtulmalıyız

Altı ay çok bile, Okan Buruk'tan olmayacağını 6sn'de falan anlamak lazım, ilk geldiğinde kesinlikle istemeyen kişiler vardı çok haklılarmış, tebrik ederim. Tüm futbolcuları öyle bir sindiriyor ki, yarın Yunus Akgün'e 3m teklif yapılsa, satın gitsin diyenler çıkar. Kerem için de aynı şekilde. Nelsson bile yavaş yavaş sönmeye başladı. Elalemin hocası oynatıyor, takıma geldiği gibi de oynatmak istediği felsefeyi yansıtıyor bir şekilde. Bizim ki ne istiyor meçhul. Fener'in şampiyonluğuna daha fazla katkısı olur Okan Buruk'un, başka da bir şey yapamaz.

Okan için ne kadar zaman lazım ben anlamadım, 3 sene sabretmek zorunda mıyız bu adama, sezon sonu şampiyon olmazsa gönderelim, iyi güzel. Ee şampiyon olamayacağı az çok belli, yine de sonuna kadar zorlayacak mıyız, istikrar diye :asd: Olmayacak isimlerden medet ummayı bırakmalıyız. Proje takımı değiliz ki biz alalım bi hoca, ağzımıza sıçsın ama sabredelim. Günden güne daha kötü seviyelere düşen oyuncularımızı korumak adına Okan B.'tan kurtulmalıyız
bugun veya haftaya olası bi puan kaybında zaten gidecek.şampiyon olmak zorundayız bu sene,bunu unutuyolar.destek verilecek değil,kendini ispatlaması gereken bi süreç okan için

bugun veya haftaya olası bi puan kaybında zaten gidecek.şampiyon olmak zorundayız bu sene,bunu unutuyolar.destek verilecek değil,kendini ispatlaması gereken bi süreç okan için
Şöyle transferler yapacaklarsa niye Okan'a gittiler akıl alır gibi değil, tez zamanda gitmesi dileğiyle

Bu konuya katılmıyorum tamamen %100 hoca yüzünden bu durumda değiliz halen hedef tahtasına hoca koymanın da hakemlerin hata yapmadığını ima etmek oluyor hakemler hata yapmasa şu an 2 puan farkla lider dahi olabilirdik. Okan gitti Tuchel veya X geldi 10 maç sonunda Okan'a verilen 10 maçlık kredi onlara verilecek 1 fazlası değil 10 maç sonunda başarısız olursa da istifa sesleri yükselecek her gelen hocaya bu kadar az kredi verilirse senede 3'er hoca değiştiririz.

Bu konuya katılmıyorum tamamen %100 hoca yüzünden bu durumda değiliz halen hedef tahtasına hoca koymanın da hakemlerin hata yapmadığını ima etmek oluyor hakemler hata yapmasa şu an 2 puan farkla lider dahi olabilirdik. Okan gitti Tuchel veya X geldi 10 maç sonunda Okan'a verilen 10 maçlık kredi onlara verilecek 1 fazlası değil 10 maç sonunda başarısız olursa da istifa sesleri yükselecek her gelen hocaya bu kadar az kredi verilirse senede 3'er hoca değiştiririz.
Her gelen hoca Okan kadar etkisiz, beceriksiz olacak diye bir kaide yok ki. Okan'dan 1 tık iyi olsalar yine sabredilir. Bu takım tdsiz olsa gene şuan oynadığı oyunu oynar zaten hatta Okan'in değişiklikleri olmasa bu takım daha da iyi oynar herhalde :asd:

Sorun %100 hoca değil belki %90 hocadır ama, şampiyon olduğumuz sezonlarda hakemler bize çok mu iyi davranıyordu, ilk defa mı hakemlerin bu tutumunu görüyoruz bize karşı, ben anlamadım. Hakemler böyleydi zaten hep.

Her gelen hoca Okan kadar etkisiz, beceriksiz olacak diye bir kaide yok ki. Okan'dan 1 tık iyi olsalar yine sabredilir. Bu takım tdsiz olsa gene şuan oynadığı oyunu oynar zaten hatta Okan'in değişiklikleri olmasa bu takım daha da iyi oynar herhalde :asd:

Sorun %100 hoca değil belki %90 hocadır ama, şampiyon olduğumuz sezonlarda hakemler bize çok mu iyi davranıyordu, ilk defa mı hakemlerin bu tutumunu görüyoruz bize karşı, ben anlamadım. Hakemler böyleydi zaten hep.
Okan gitti Tuchel geldi diyelim 10 maç sonunda ışık yoksa ona da istifa denecek sahadaki futbol baz alınıyorsa gelecek hocaya ilk olumsuzlukta 18 m euro tazminat 10 maç sonunda verilir ve yollanır sonra yenisine bakılır.

Bu konuya katılmıyorum tamamen %100 hoca yüzünden bu durumda değiliz halen hedef tahtasına hoca koymanın da hakemlerin hata yapmadığını ima etmek oluyor hakemler hata yapmasa şu an 2 puan farkla lider dahi olabilirdik. Okan gitti Tuchel veya X geldi 10 maç sonunda Okan'a verilen 10 maçlık kredi onlara verilecek 10 maç sonunda başarısız olursa da istifa sesleri yükselecek.
hakemler evet cok büyük sorun ama okanın kenardaki durusu,oyunu okuyamaması,yaptıgı değişiklikler,okanın panik halinde saçmalaması,oyunculardan nasıl faydalanılacagını bilmemesi(mertens) uzun maratonda daha büyük sorun.derbiler oynayacak bu adam.

giresun macında hamzayı oyuna sürdü,kurtarıcı diye taraftarın önüne attı.10 kişi kalan adanademire macı veriyodu yine değişikliklerle.kayseri macı oliveirayı kesip,hazır olmayan matayı sahaya sürdü.mata 70 dk oyunda kaldı.

35 yasındaki mertensi 6 hafta defansif ortasaha oynatıp,kayseri maçında sol çizgiye hapsetti.daha mertensin nerde katkı verecegini bilmiyo.oliveira ilk 3 hafta defansın önünde oynuyodu.kereme ve yunusa 8 hafta sabretti.yusuf demir gibi yetenegi 2 maçta kadroya almadı.

alanya macında 2-0 önde olan takımı,ikinci yarı tamamen geriye cekip üstüne rashica,oliveira gibi oyun aklı olan oyuncuları cıkardı.icardiyi 79da cıkartıp seferovici alarak takımı 9 kişi oynattı.yetmedi emin bayramı aldı.yetmedi son 20 dk solda alarm veren takıma care bulmadı.berkanı ve keremi oraya yamadı.böyle bi adama ben nasıl güveneyim,ne basarmıski arkasında durayım.

basaksehirdeyken sampiyonlugumuzu caldılar,o sayede sampiyonluk yasadı.

Okan gitti Tuchel geldi diyelim 10 maç sonunda ışık yoksa ona da istifa denecek sahadaki futbol baz alınıyorsa gelecek hocaya ilk olumsuzlukta 18 m euro tazminat 10 maç sonunda verilir ve yollanır sonra yenisine bakılır.
böyle düşünürsek Okan kalsın o zaman senelerce ne de olsa yerine gelen de sonsuza kadar takımda kalmayacak ya. Bence doğru değil

2007-2008 sezonu fb tarihinin en basarılı sezonu,kadrosu ve hocası var.son haftalarda lincoln ve linderoth sakat.hasan şaş sakat.beli yeni iyileşen ayhan akman,barış,mehmet topalla sampiyonluk yasadık hocasız.o sezonki son 6 hafta fb içerdeki kayseri maçını ofsayt gol ve olmayan penaltı ile,içerdeki genclerbirliği macını edunun eliyle attıgı golle kazandı.son 6 hafta fb hakemlerle 5 puan alıp,lider geldi samiyene.bunları tabi kimse hatırlamaz.hakemler hep vardı,nasıl şampiyon olduk o sezon?demekki cevat hoca oyuncuları iyi organize etti,hedefe kitledi.

böyle düşünürsek Okan kalsın o zaman senelerce ne de olsa yerine gelen de sonsuza kadar takımda kalmayacak ya. Bence doğru değil
Okan'ın sonsuza kadar kalması gerektirecek bir durum yok ki hatta sene sonuna kadar bile değil en azından sezonun ilk yarısına kadar şans verilmesi lazım olmuyorsa zaten yollanır ama oluyorsa da sözleşmesi uzatılıp devam edilir şu an hoca değişse medyadaki yorumları söyliyeyim zaten 1 tane hakem konuşan yok bu sefer suçu hocaya yıkıp yeni gelen hocayı da biçmeye devam edecekler bunca olaya rağmen hocayı yollarsak suçu hocaya yüklerler hakemler de suçsuz bunlar hocayı değiştirdiğine göre boşa yangın yapılmış denir.

Zaten bu düzende bu kurguda değil Okan hoca Prime Fatih hoca gelse o bile şampiyon yapamaz verilenler ve rakiplere verilmeyenler ortadayken kim gelirse gelsin sonuç değişmez. Saha dışını yıkmadıktan sonra adaletli yönetimler olmadıktan sonra yapılan tüm yatırımların hiçbir değeri yok.

Geri
Üst Alt