Kim yükseltmiş ite kaka giden fener mi? Adamlar gram top oynamıyor
hadi ite kaka gittiler de sen ne yaptin kac haftadir. 9 puan olacak farki 3e dusurdun puan kaybinda fenerle berabere, besiktas haftaya bay 2 paun farkta onlarla kalir. neyini anlamiyon ya adekugbeyi ve oliveirayi kac haftadir niye oynatiyor diyoruz. oynamasalar orta saha dusmeyecek sol bek toparlanacak, en azindan gol yemeyeceksin. her mac gelen gecen atiyor.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün sözde iyi dediğim oyuncular top oynasa çok rahat kapanmıştık iyi dediğiniz Mertens sahada yoktu. Takım öyle üst düzey falan değil Okan hocanın halkını yiyiyorsunuz size jesus gibi adamlar lazım
Oyuncu değişikliklerini zamanında yapsa yenilmezdin zaten. Oliviera ayakta duramiyor ilk golü yedirmis. Sen onla oyuna çıkıyorsun. 2. Golü yediriyor. Ondan sonra oyundan alıyor böyle hocalığı herkes yapar. Bu ilk defa olmuyor o da başka mesele

Aynı parayla daha kötü bir kadro kurulmasının sebebi o dönemdeki yöneticilerin ve başkanlık yapan kişinin beceriksizliği ve iş bilmezliğidir. Fatih Terim'in ne gücü var ki tek başına kadro kuracak?

Aysal veya Süren döneminde nasıl şampiyon oldu bu adam? Özbekle de oldu.

Çünkü adam gibi başkan vardı başında.

Sen kadro kurma işini hocaya bırakırsan oyunu baştan kaybedersin.
Usttekini ben yazmadım. Bir komplo var

Maçı izlemedim, anlatılanlara göre başsorumlu Okan Hoca, Muslera ve Oliveira.

Hala çok daha avantajlı pozisyondayız. Bu yangının sebebini de anlamadım. Koca senede kaybettiğimiz ilk derbi ve de deplasman BJK maçı. Olmaz olmaz değil yani. Kadro kalitemizin çok abartıldığı bariz değil mi? Ne sanıyorsunuz Şenol, Jesus, Fatih Hoca falan olsa şu noktada olabilir miydik?
Fatih hoca olsaydı ne noktada olduğumuzu son 3 sene gördük. Ama nedense takım her puan kaybettiğinde forumda bazı arkadaşlar Terim muhabbeti açıyorlar. Yazık gerçekten üzülüyorum şu durumumuza. Biz kendi kendimizi kaosa çekiyoruz. 5 tane maç kaldı 3 puan farkla öndeyiz ciddi avantajımız var ama şu yapılan yorumlara bakıyorum cidden çok üzülüyorum. Adamlar bu kadar kirli bir sezonda hala 3 puan farkla lider olan hocasına hakaret ediyor defol git falan yazıyor.

Yenilginin siniriyle hocaya kızmak değil maksadım ama Okan hoca ile öne geçip skoru korumak ciddi zor. Baskı yedik golden önce çok zor değil abi bi dokunuş yap illa oyuncu değiştirme kalk bi bağır orta sahaya bi kendine gelsin adamlar

hadi ite kaka gittiler de sen ne yaptin kac haftadir. 9 puan olacak farki 3e dusurdun puan kaybinda fenerle berabere, besiktas haftaya bay 2 paun farkta onlarla kalir. neyini anlamiyon ya adekugbeyi ve oliveirayi kac haftadir niye oynatiyor diyoruz. oynamasalar orta saha dusmeyecek sol bek toparlanacak, en azindan gol yemeyeceksin. her mac gelen gecen atiyor.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gören de bu kadar maçı başka Td kazanır her maç puan kaybediyoruz sanır. Açın puan tablosuna baksın kaç maç yapmışız kaç gol atmışız kaç gol yemişiz hakkaten bu nankörlük ya. Korkmayın bu kadar en kötü o övdüğünüz feneri arenada yeneriz şampiyon oluruz

Oyuncu değişikliklerini zamanında yapsa yenilmezdin zaten. Oliviera ayakta duramiyor ilk golü yedirmis. Sen onla oyuna çıkıyorsun. 2. Golü yediriyor. Ondan sonra oyundan alıyor böyle hocalığı herkes yapar. Bu ilk defa olmuyor o da başka mesele
Bu ilk defa almıyor demişsin ya kaç kez puan kaybettik sayılı

Tam oyuncu degistirecekmis gol yemisiz. Zaten 10dkdir gol geliyorum.diyordu aklin netedeydi????

Fatih hoca olsaydı ne noktada olduğumuzu son 3 sene gördük. Ama nedense takım her puan kaybettiğinde forumda bazı arkadaşlar Terim muhabbeti açıyorlar. Yazık gerçekten üzülüyorum şu durumumuza. Biz kendi kendimizi kaosa çekiyoruz. 5 tane maç kaldı 3 puan farkla öndeyiz ciddi avantajımız var ama şu yapılan yorumlara bakıyorum cidden çok üzülüyorum. Adamlar bu kadar kirli bir sezonda hala 3 puan farkla lider olan hocasına hakaret ediyor defol git falan yazıyor.

70 dakika adekugbe oyunda nasıl duruyor?

Bunu bir anlat önce. Bırak diğer hocaları. Gerekirse hocasız da çıkar bu takım sahaya.

İlk gol de geliyorum dedi, ikinci de. Hiç boşa hoca savunmasın kimse. Üçüncü gol hadi neyse baskı yaparken yenilen son dakika kontrası. Ama şu gollerin, ondan da önemlisi yarı sahadan çıkamıyosun 50-60 arası bunu görüyosun. Nasıl müdahale etmezsin oyuna.
Sergio konusu;
Bu adam sadece bugün böyle olsa tamam sabret, ama aylardır böyle ve çoğu kazandığımız maçta bile bu çıkınca maç farka gitti. Resmen dökülüyor bir iki aydır. Bu maçta kim olsa ikinci yarıya çıkarmazdı bunu.

torera golden önce uyardı bıde bu eşleşme boka saracak diye hemen sonrasında da yedık zaten
Tek yapması gereken her takımın yaptığı stoperleri stoperlerle eşleştirmek bjk de hava hakimiyeti yüksek forvetleri yok. Golde sais vuramasa omar vuracaktı iki stoper nasıl boşta kalır bir duran topta.

ne terimi arkadaşlar şu an mancini'yi istesek koşarak gelir ve harbiden yarım kalan bi hikaye var şu kadroya mancini gibi bi futbol aklı yakışır okan buruk maalesef klasik vasat türk hocası kendini gram geliştrimiyor

ne terimi arkadaşlar şu an mancini'yi istesek koşarak gelir ve harbiden yarım kalan bi hikaye var şu kadroya mancini gibi bi futbol aklı yakışır okan buruk maalesef klasik vasat türk hocası kendini gram geliştrimiyor
yabancı hoca istemıyoruz tesekkurler

kim ft diyor bilmiom da bunun çeyreği kadroyla 2 sene önce bjk tarafından şampıyonluğumuz 1 golle gasp edilirken şimdi okana yazılanların 85 katı yazılıodu o yüzden bişey yazacaksanız düzgün yazın da döğüş olmasın ztn herkes gergin

Geri
Üst Alt