GSC Haber Okan Buruk: "Eksiklerimizi de düşünerek transferin son günlerinde takviyeleri yapacağız"

bahane üretme artık, seni savunamayacak noktaya geldim, 18940192412049 tane daha transfer yapıp dünyanın en kolay kurasından çıkarsın belki,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Antep maçı bahanelerini de irfan hoca ya bir sor şimdiden hocam..

her golde ona eğilip rapor alıyor gibisin.

utanmasam gizli TD miz irfan hoca dicem.

Izleyen oldu mu bilmiyorum ama ruh halini ve beden dilini hic iyi bulmadim

Takım fiziksel olarak dökülüyor barış ve osimhen ve sara hariç.Yedekleri saymıyorum bile yedekler her sene anadolu klüplerindeki topcular kadar fiziki durumu yok çünkü umursamıyor.Fiziksel olarak neden bu kadar kötü takım 1 tane avrupa maçı oynadıktan sonra koşacak hali yok 3. senesindesin hala aynı durum.

Hocam çok güzel demişsin de. 3'lü sistem sadece 2 santraforla oynanmıyor be hoca. 3-4-2-1 ile de oynayabilirsin. 3-5-1-1 oynayabilirsin. Yani neden 4'lü ye dönem işi.

dediğine o da inanmiyor, sallıyor mecburen bu lafları şu an - ne kurtarırsam iyidir modu.

biliyor çünkü son kaç maçtır 4lü kastırıyor ediyor ama 3lü beğeniyorum diyor üstüne...

kabzı etti takımı resmen o inadıyla.

İyi kadroya sahibiz diyor hahahaha. Kovulmamak için yönetimi koruyor. Bıktım böyle boktan bahanelere sığınan hocalardan. Sen onu buni bırak yunus neden 10 dakika sakat oynadı. Bunu açıkla

hatay maçını çözemiyorsun , biz ajaxı yener diye umutlanıyoruz. (bi haltta oynamadı ajax he )

aptallık bizde.

Şair demek istiyor ki gene son günlerde panik transferleri yapıp bi 20 30 daha kitleyecegiz inşallah kulübe diyor

Eksiklerimiz mi?

Dün akıl hastaları diye hepimize hakaret ediyodun eksiklerimiz var,takım iyi yolda değil dedik diye

Noldu

Yok ya vallaha mı?

Galatasaray'ın hocasının yaptığı açıklamalara gel.

Hocam çok güzel demişsin de. 3'lü sistem sadece 2 santraforla oynanmıyor be hoca. 3-4-2-1 ile de oynayabilirsin. 3-5-1-1 oynayabilirsin. Yani neden 4'lü ye dönem işi.

Al sana bir tane ajax maçı için 3 lü kadrosu okan, dalga geçme milletle. Farklı bir sürü çeşidi de yapılır

--------------sanchez------nelson------apo---------

Barış---------sara-----------torreira----------jelert
----------------mertens--------yunus--------------
-----------------------osimhen--‐--------------------

İyi kadroya sahibiz diyor hahahaha. Kovulmamak için yönetimi koruyor. Bıktım böyle boktan bahanelere sığınan hocalardan. Sen onu buni bırak yunus neden 10 dakika sakat oynadı. Bunu açıkla
Yönetimde koruyor bunu o yüzden 2side gitmeli.Yav kendisini alacak herhangi bir iyi takım yok şans eseri denk gelse dahi altına edecek kariyeri max anadolu takımı olacak.

Taraftarla alenen dalga geciyo. Icardi gittiginden beri 3lu savunma oynamayan futbol fakiri sayin hocamiz 3lu oynamayi seviyorum diyor saka gibi.

Geri
Üst Alt