Okan Buruk: "En büyük mutluluk Galatasaray teknik direktörlüğüdür"

Bu durum paranoya olamaz olsa olsa sanrı olur. O da kanıtsız bir durumda oluşur. Keza Türkiye'de her şey göz önünde yapılıyor uzun süredir. Yakından takip edince birebir tanık oluyoruz bir çok şeye.

Sonuç olarak bu isimler piyondur. Belirli kulüpler belirli olanaklar sağlanarak önü açılıyor. Bazen hakemlerle yukarı çekiliyorlar bazen rakipleri hakemlerle aşağı çekiliyor. Ama tek bir formülle yürütülmüyor bu sistem tabii ki. Bir kontrol mekanizması bayadır var futbolda.

Senin mantığına göre TFF başkanları da seçimle gelip gidiyor o zaman?
Elmayla armudu karıştırmamak gerek. TFF'ye başkanın atamayla geldiğini biliyoruz.

Bazı normal, olası durumları bile bir şeye bağlamak saçma geliyor bana. Derdim o.

Elmayla armudu karıştırmamak gerek. TFF'ye başkanın atamayla geldiğini biliyoruz.

Bazı normal, olası durumları bile bir şeye bağlamak saçma geliyor bana. Derdim o.
TFF'nin yönettiği ligin takımlarının ligdeki konumları elmayla-armut oluyorsa söyleyeceğim pek bir şey yok.

TFF'nin yönettiği ligin takımlarının ligdeki konumları elmayla-armut oluyorsa söyleyeceğim pek bir şey yok.
Senin bu mantığına göre tamamen komplo merkezli bakarsak fb'liler haklı.

96-2000 arası TFF, feto tamamıyla bize çalıştı. Öyle mi yani?

Yabancılarla ilgili söylediklerini okuyunca üzüldüm

Elbet bir gün çalıştıracak takımımızı.

Ne olursa olsun başahşehir klübünü şampiyon yaparak bunu hak etti bence.

Umarım başarılı olur.

iyi hoca ama her kaybettiği puanda hakem diyen hoca istemiyorum. Okan' da, şenor gibi her puan kaydında hakem der durur

Bir okan buruk hayranı olarak kendisi hakkinda iyi hissetmiyorum

2 başkan adayı da torenti istemioz diyor ortada kimsenin işinin gasp edilmeğe çalışıldığı yok, hele bir başkan adayı nuriye nerdeyse aşk mektubu yazacakken okanın bende varım demesi doğal bence. yine meseleyi alakasız bi yerinden tutup ftye bağlamak için 40 takla atmış ve nihayetinde de BOŞ yapmışsınız.

Hangi açıdan sergey? Merkürde sıkıntı mı var?
Yok sampiyonluk ihtimali var ama ben kendisine inanmiyorum.Galatasaraya yapilan operasyon sonrasi başakşehir sampiyon yapildi.avrupada basaksehire iyi top oynattirdi dendi ama basaksehirle ertesi sezon kume dusme hattina kadar geriledi.sadece akhisarda başarılıydı

Geri
Üst Alt