Okan Buruk: "En büyük mutluluk Galatasaray teknik direktörlüğüdür"

Bilen bilir Tudor'u zerre sevmem ama o zaman da demistim sen kimsin de Galatasaray teknik direktörüne "2.sinif bir teknik direktör" diyebilecek cesareti buluyorsun kendinde. Bunu dedigi zaman kendisinin tek bir basarisi dahi yoktu teknik direktör olarak.

Cesareti çeteden alıyorlar Can, büyükleri abileri medyası trolleriyle büyük bir çete var, işaret verildimiydi hepsi birden nasıl saldıracaklarını, yaranacaklarını bilemiyorlar, bu yıllardır böyle, istediklerini parlatıp istemediklerini söndürüyorlar

Bilen bilir Tudor'u zerre sevmem ama o zaman da demistim sen kimsin de Galatasaray teknik direktörüne "2.sinif bir teknik direktör" diyebilecek cesareti buluyorsun kendinde. Bunu dedigi zaman kendisinin tek bir basarisi dahi yoktu teknik direktör olarak.
Bilmez miyim Can, o dönem az birbirimizi alintilamadik. O zaman ismim farklıydı belki hatırlamazsin. Ama o cumlenide net hatırlıyorum.

Alın lan işte bu adamı

Daha ne macera peşinde koşuyoruz anlamıyorum

Seneye yalnızca lige odaklanmış olacağız

Kaybedecek 1 senemiz dahi yok

Yabancı td filan bunlara hiç gerek yok

Son düzenleme:
transit jupiter 4.evindeyken başaksehirle sampiyonluk yaşadı.transit jupiter fatih hocanın 4.evindeyken fatih hoca da 3 kupa ile kapattı sezonu.seneye mayısta 8.evine gircek jupiter.hamza hocanın 8.evindeyken 3 kupa kazandı hamza hoca.okanın da
kupalar alma ihtimali var.zaten futbolcuyken 2000 yılında 8.evinde deneyimledi jupiteri ve sezonu 4 kupayla tamamladı.abdullah avcı jupiter balıgı 8.evinde deneyimledi ve sampiyonluk yaşayacak.bilmem anlatabildim mi?kaç tane örnek saydım.futbolu yorumlamak her astrologun haddine degil.ben öğretirim,bana öğretemezler

Yerliler arasında Okan Buruk en iyi alternatif gibi şu an için. Nuri Şahin, muhtemelen daha yüksek seviyelere gelecek gibi duruyor ama zamanı var, henüz çok erken...

Yalnız şu var ki mevcut şartlarda kim gelirse gelsin, beklentiyi yüksek tutmak hata olur. Kadroyu b.k götürüyor ve transfer için bütçe de yok. Biz saçma sapan 'proje' lerle var olan imkanları heba ederken, rakip kulüpler somut başarı elde edememiş olsalar da bir şekilde kadrolarına değer katabildiler...''İsmail Kartal FB yi uçurdu, Torrent ile değişen bir şey olmadı'' ezberciliğinin benzerinin, seneye yeni gelecek TD ile de gündeme gelmesinden endişe ediyorum. Sanki İsmail Kartal' ın ve Torrent' in eline eşdeğer kadrolar verilmiş?!..Orada kadro dışı kalan veya çok az süre alan çoğu futbolcu bizim takımda banko oynayıp oyuna ve skora doğrudan etki edebilecek durumda...Ne desem hikaye gelecek çoğunuza; ''Kadromuz iyi aslında, TD oynatamıyor''. Devam...

Bir şansı hakediyor bence. Bilinmezliklerle başlayacağımız sezonun en azından TD si belli olsun

Yerliler arasında Okan Buruk en iyi alternatif gibi şu an için. Nuri Şahin, muhtemelen daha yüksek seviyelere gelecek gibi duruyor ama zamanı var, henüz çok erken...

Yalnız şu var ki mevcut şartlarda kim gelirse gelsin, beklentiyi yüksek tutmak hata olur. Kadroyu b.k götürüyor ve transfer için bütçe de yok. Biz saçma sapan 'proje' lerle var olan imkanları heba ederken, rakip kulüpler somut başarı elde edememiş olsalar da bir şekilde kadrolarına değer katabildiler...''İsmail Kartal FB yi uçurdu, Torrent ile değişen bir şey olmadı'' ezberciliğinin benzerinin, seneye yeni gelecek TD ile de gündeme gelmesinden endişe ediyorum. Sanki İsmail Kartal' ın ve Torrent' in eline eşdeğer kadrolar verilmiş?!..Orada kadro dışı kalan veya çok az süre alan çoğu futbolcu bizim takımda banko oynayıp oyuna ve skora doğrudan etki edebilecek durumda...Ne desem hikaye gelecek çoğunuza; ''Kadromuz iyi aslında, TD oynatamıyor''. Devam...
Super ozetlemissin, keske herkes bunu anlasa. Kim gelirse gelsin Taylanlar, Berkanlar, Cicâldăular seneye de bu takimda olursa bu seneden cok farkli olmaz. Kadro ciddi oranda iyilesmezse ki malesef bence bu butceyle iyilesmez gozukuyor, ben beklentiyi dusuk tutuyorum.

Katılıyorum. Gönüllerde ki hoca ile devam etmeliyiz.

Geri
Üst Alt