sunu bi turkiyede yapamadik yav dogru diyo hocaOkan Buruk: "İç saha maçlarında taraftarlarımızdan tek isteğim şu: Oyuncular hata yaptığında da taraftarlarımız alkışlarsa daha iyi olur. O zaman futbolcularımızın özgüveni yerine gelir."
sunu bi turkiyede yapamadik yav dogru diyo hocaOkan Buruk: "İç saha maçlarında taraftarlarımızdan tek isteğim şu: Oyuncular hata yaptığında da taraftarlarımız alkışlarsa daha iyi olur. O zaman futbolcularımızın özgüveni yerine gelir."
Tam köpek bunlar ya.Okan Buruk: "Ömer Bayram, Taylan ve Oğulcan ayrıldı. Emre Kılınç ve Emre Akbaba gelip oynamak istedikleri için biz ayrılmak istiyoruz dediler. Ben kalıp forma savaşı vermelerini istedim ancak onların ayrılmak konusunda ısrarlı bir tavrı oldu."
Tipik Turk oyuncusu, zoru gordumu kacar.
Aklimdaydi bu dun aksam zaten, Okan Buruk hepsinin gitmesini istemez diye az once bunu kendi de soylemis oldu. Ama bunlar surekli forma giyebilecegi ve rekabetin az oldugu bir takimda oynamak istediklerini iletmisler. Yani forma savasi verme hirslari yokmus.Tam köpek bunlar ya.
Okan Buruk: "Transferlerle birlikte kadro kurmak tatlı bir zorluk olacak."
Okan Buruk: "En iyisi kimse, kim hakediyorsa ilk 11'de o başlayacak."
PVA yerine ben mi oynayayim ustadimOkan hocamın bu sözünü uygulaması için PVA ve Kerem'in bu hafta 11 başlamaması gerekir.
Şu sorusu güzeldi Okan'ın. "Türk milli takımı oyuncuyu tercih edip çağırmadıysa, oyuncu başka milli takımda oynadığı için neden yerli statüsünü kaybediyor?"Okan Buruk: "Örneğin, Yusuf Demir yabancı statüsünde. Bir yandan bakınca her şeyi Türk olan bir oyuncu ama burada neden yabancı olarak oynuyor bunu anlamak zor. Bence bunun da değişmesi gerekiyor."
Sıkıntı iyi olan dediğinde kazımdan iyi demek kiOkan hocamın bu sözünü uygulaması için PVA ve Kerem'in bu hafta 11 başlamaması gerekir.
PVA yerine ben mi oynayayim ustadim