Okan Buruk: "En iyisi kimse, kim hakediyorsa ilk 11'de o başlayacak"

Okan Buruk: "Transferlerle birlikte kadro kurmak tatlı bir zorluk olacak."

Okan Buruk: "En iyisi kimse, kim hakediyorsa ilk 11'de o başlayacak."

Okan Buruk: "Ömer Bayram, Taylan ve Oğulcan ayrıldı. Emre Kılınç ve Emre Akbaba gelip oynamak istedikleri için biz ayrılmak istiyoruz dediler. Ben kalıp forma savaşı vermelerini istedim ancak onların ayrılmak konusunda ısrarlı bir tavrı oldu."

Tipik Turk oyuncusu, zoru gordumu kacar.
Tam köpek bunlar ya.

Tam köpek bunlar ya.
Aklimdaydi bu dun aksam zaten, Okan Buruk hepsinin gitmesini istemez diye az once bunu kendi de soylemis oldu. Ama bunlar surekli forma giyebilecegi ve rekabetin az oldugu bir takimda oynamak istediklerini iletmisler. Yani forma savasi verme hirslari yokmus.

Okan Buruk: "Çok kısa oyuncular transfer ettik. Kalite olarak 2000'li yılları hatırlatan transferler yaptık. Boy ortalaması, oyun tarzı olsun... Top ayağında olmadığında kazanmayı arzulayan takımı taraftarlar kadar ben de çok istiyorum."

Okan Buruk: "Bizim için en zor olan 3 Türk kuralı. Yusuf Demir de Türk statüsünde değil."

Okan Buruk: "Örneğin, Yusuf Demir yabancı statüsünde. Bir yandan bakınca her şeyi Türk olan bir oyuncu ama burada neden yabancı olarak oynuyor bunu anlamak zor. Bence bunun da değişmesi gerekiyor."

Okan Buruk: "Örneğin, Yusuf Demir yabancı statüsünde. Bir yandan bakınca her şeyi Türk olan bir oyuncu ama burada neden yabancı olarak oynuyor bunu anlamak zor. Bence bunun da değişmesi gerekiyor."
Şu sorusu güzeldi Okan'ın. "Türk milli takımı oyuncuyu tercih edip çağırmadıysa, oyuncu başka milli takımda oynadığı için neden yerli statüsünü kaybediyor?"

Kural nedeniyle birçok şeyi denemek istiyoruz kısmını sevdim bence direk keremin formsuzlugunu kastediyor kaleye Okan sol beke emre t. veya Kazimcan gelebilir diyor..

tahmin edildiği üzere Emrelerin ayrılmasını istememiş ama mücadeleden korkmuslar hiç şaşırmadım umarım kilonc biraz toparlanmış döner ve rotasyonda takıma katkı verir

Geri
Üst Alt