GSCimbom
Okan Buruk: "En iyisi kimse, kim hakediyorsa ilk 11'de o başlayacak"
Mehmet Mehmetoglu

Okan Buruk: "En iyisi kimse, kim hakediyorsa ilk 11'de o başlayacak" Sayfa 3

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
105
Okunma
4,3K
Sayfa
3/6
Okan Buruk: "Hoca hata yapıyor, oyuncular hata yapıyor. Hakemler de hata yapacak. Ancak hata yapılıyorsa da tek tarafa yapılmamalı. Bu biraz farklı anlaşılıyor."

Oyuncuya hata yaptığında tepki gostermeyelim doğru peki kerem gibi 5 maçtır kendine oynayan ve sürekli hata yapani.ne yapalım hocam ?
Ya sen oyuncuyu oynatmayacaksin yada taraftar tepkiyi koyacak bukadar basit

Okan Buruk: "Forma adaleti çok önemli. Şimdi biraz daha kadro kalitesi yükseldi. Bazen antrenmandaki çift kalede bile 7-8 oyuncu dışarıda kalacak. Gol yememek için oynamıyoruz, gol atmak için oynuyoruz. Ana felsefemiz bu."

Okan Buruk'tan genç oyunculara tavsiye:

Okan Buruk: "Birçok oyuncu altyapıdan bizimle birlikte. Hamza, Mete ve kalecilerimiz bizimle antrenman yapıyorlar. Antrenman sayımız normale göre yüksek ama ben bu oyuncuların bizimle beraber antrenman yapmasını istiyorum."

Okan Buruk: "Büyük oyuncular aldık, genç oyuncularımız onlarla birlikte olmalı. Oyuncunun yaşı yoktur, tecrübesi ve fiziksel olarak ne durumda olduğu vardır. Örnek oyuncuları buraya getiriyorsak, bizim genç oyuncularımıza örnek oluyorlar."

Okan Buruk: "Yaş olarak oyuncularımla çok fark olmadığı için onları anlayabiliyorum. Oyuncular çok akıllı ama bazen saha içinde o aklı kullanamıyorlar."

Okan çok zeki adam. Galatasaray'ın tüm gelenek, görenek ve alışkanlıklarına hakim, medyayla iletişimi yüksek bellki ki topçularla iletişimi de yüksek. Galatasaray'ın aydınlık yüzü resmen :) Şimdiye kadar başarılı olmasını bu kadar istediğim bir hoca olmamıştı.

Geri
Üst Alt