Okan Buruk: "En iyisi kimse, kim hakediyorsa ilk 11'de o başlayacak"

Okan Buruk: "Hoca hata yapıyor, oyuncular hata yapıyor. Hakemler de hata yapacak. Ancak hata yapılıyorsa da tek tarafa yapılmamalı. Bu biraz farklı anlaşılıyor."

Oyuncuya hata yaptığında tepki gostermeyelim doğru peki kerem gibi 5 maçtır kendine oynayan ve sürekli hata yapani.ne yapalım hocam ?
Ya sen oyuncuyu oynatmayacaksin yada taraftar tepkiyi koyacak bukadar basit

Okan Buruk: "Forma adaleti çok önemli. Şimdi biraz daha kadro kalitesi yükseldi. Bazen antrenmandaki çift kalede bile 7-8 oyuncu dışarıda kalacak. Gol yememek için oynamıyoruz, gol atmak için oynuyoruz. Ana felsefemiz bu."

Statta her hatada oyuncu isliklayip ha hu edenlere laf etti orada bence. Ozguvenin onemine dikkat cekti

Okan Buruk'tan genç oyunculara tavsiye:

Okan Buruk: "Birçok oyuncu altyapıdan bizimle birlikte. Hamza, Mete ve kalecilerimiz bizimle antrenman yapıyorlar. Antrenman sayımız normale göre yüksek ama ben bu oyuncuların bizimle beraber antrenman yapmasını istiyorum."

Okan Buruk: "Büyük oyuncular aldık, genç oyuncularımız onlarla birlikte olmalı. Oyuncunun yaşı yoktur, tecrübesi ve fiziksel olarak ne durumda olduğu vardır. Örnek oyuncuları buraya getiriyorsak, bizim genç oyuncularımıza örnek oluyorlar."

Okan Buruk: "Yaş olarak oyuncularımla çok fark olmadığı için onları anlayabiliyorum. Oyuncular çok akıllı ama bazen saha içinde o aklı kullanamıyorlar."

Okan çok zeki adam. Galatasaray'ın tüm gelenek, görenek ve alışkanlıklarına hakim, medyayla iletişimi yüksek bellki ki topçularla iletişimi de yüksek. Galatasaray'ın aydınlık yüzü resmen :) Şimdiye kadar başarılı olmasını bu kadar istediğim bir hoca olmamıştı.

Geri
Üst Alt