- 2 Nisan 2012
- 40.207
- 19.875
- 2.548
gs tivi kapatılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fredrik Midtsjø: Benim için bu maçın ekstra özelliği var. Ben Rosenborg oyuncusuydum, Molde ile bir rekabet var. Benim için şahsi olarak da Molde'ye gol atmak keyif vericiydi. Eski bir Rosenborglu olarak Molde'yi Şampiyonlar Ligi'nde görmek istemem. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde olması da ayrıca bir mutluluk.
3-4-3 gibi birsey olusur ve örnek olarak söyle birsey olusabilir.Angelinho Ve Boey 3 lu savunma icin bicilmis kaftan 2 bek ama Abdul uclu savunmada yapamaz
bence Berkan yerine yapabilirADS maçında gol attı diye ertesi maçta Miçö'yü ilk 11 oynatmıştı. Yine aynısını mı yapacak hoca.
Bize 3-4-3 uyar. Kaan 6'ya kayarak oynayabiliyor ve bir çok kanat var elimizde.3lu var 3lu var. 352 mi yoksa 343 mü? Hangisini diyor acaba? Bize 352 uyar çünkü
Miçö garip bir herif.bence Berkan yerine yapabilir
Ben ilk geldiğinde net paslar attığı için epey tutmuştum. Bir de top ayağına gelirken ne yapacağına kararda veriyordu.Miçö garip bir herif.
İlk 11 oynadı mı kendine sövdürüyor, sonradan girdi mi ise işe yarıyor.
Abdulkerim cok agir oyuncu 3.lu savunmanin hic birinde oynayamaz3-4-3 gibi birsey olusur ve örnek olarak söyle birsey olusabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 217247
Bu dinamik formasyon az çok 4-2-3-1'e dönebilir top bizdeyken. En azindan savunmasi güçlü bir 8 olmazsa, olusabilecek bir kadro. Kaan in rolü top bizdeyken 6 olarak olursa, karsi takim oynarken daha çok defansin ortasinda durmak gibi olabilir.