Okan Buruk: “Galatasaray'ın genlerinde hem Avrupa hem Şampiyonlar Ligi olduğunu söylüyoruz. Tekrar orada olmak bizim için önemli”

3lü hiçbir şekilde bize uymaz

Fredrik Midtsjø: Benim için bu maçın ekstra özelliği var. Ben Rosenborg oyuncusuydum, Molde ile bir rekabet var. Benim için şahsi olarak da Molde'ye gol atmak keyif vericiydi. Eski bir Rosenborglu olarak Molde'yi Şampiyonlar Ligi'nde görmek istemem. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde olması da ayrıca bir mutluluk.

Gözüme girdi reis kudurtucu bir mesaj olmuş helal olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

açıkcası fener'le aramızda geçen seneki gibi bi kadro uçurumu olduğunu düşünmemekteyim. geçen sene daha iyi kadroya doğru oyuncu yönetimiyle sonuca gittik ama bu yıl iso'nun da benzer bi hoşgörü ortamını fener'de yaratacağını düşünürsek taktiksel bi üstünlüğün elzem olduğuna kanaat getirebiliriz. orta sahasında eksik olan tarafın biz olduğunu da düşünürsek eldekinden fazlasını çıkarmak zorunda kalacak olan biz olacağız bu yıl. he anadolu takımlarının geçen yıldan bile geri gittiğini düşünürsek bu tribe belki gerek yoktur ama pek tabii şl ve fb-bjk'yle oynayacağımız 4 maç ve ts deplasmanında ciddi hoca dokunuşları kaçınılmaz olacak bu yıl.

bu yüzden okan buruk'tan bu yıl daha çok hocalık görmek kaçınılmaz ve ihtiyaç olacak, hocam inşallah 10 küsur senelik td'lik ve 2 şampiyonluğunun yüzü suyu hürmetine sene sonu arab'ın da formasını tavana asar.

Satacağımız oyuncuları basın toplantısına çıkartıp saha dışında parlatmaya çalışıyoruz. Demek ki Midtsjö gidici. Çarşamba günü KAP gelir Midtsjö için...

çok saçmasapan sormuşlar tekrarını dinliyorum...

adam "Midstjö var yanınıza - mesaj almalı mıyız ...Yunus gibi hani gidici mi" nasıl basın sorusu olabilir ya bu

ADS maçında gol attı diye ertesi maçta Miçö'yü ilk 11 oynatmıştı. Yine aynısını mı yapacak hoca.

Angelinho Ve Boey 3 lu savunma icin bicilmis kaftan 2 bek ama Abdul uclu savunmada yapamaz
3-4-3 gibi birsey olusur ve örnek olarak söyle birsey olusabilir.

lineup (1).png

Bu dinamik formasyon az çok 4-2-3-1'e dönebilir top bizdeyken. En azindan savunmasi güçlü bir 8 olmazsa, olusabilecek bir kadro. Kaan in rolü top bizdeyken 6 olarak olursa, karsi takim oynarken daha çok defansin ortasinda durmak gibi olabilir.

Bize 3-4-3 uyar. Kaan 6'ya kayarak oynayabiliyor ve bir çok kanat var elimizde.
Bencede fena degil. Ha favorit formasyonmu benim için? Hayir. Ama suanki 8 eksigimizde fenada olmaz sanki.

Savunma halinde olusan az çok 3-4-3
defansif.png

Ofansif oynarken olusan dizilis 4-2-3-1 olur.
ofansif.png

Ve en ideal benim için:
lineup.png

Rakiplerin basın toplantısından neden haber bulmak çok zor. Onların açıklaması daha çok merak uyandırmaz mı?

Miçö garip bir herif.

İlk 11 oynadı mı kendine sövdürüyor, sonradan girdi mi ise işe yarıyor.
Ben ilk geldiğinde net paslar attığı için epey tutmuştum. Bir de top ayağına gelirken ne yapacağına kararda veriyordu.

Devamlılık olmayınca elle tutulur bir performansı oldu denilemez tabi. Onunda maalesef defansif yönü özellikle adam karşılamada zayıf benim görüşümde.

3-4-3 gibi birsey olusur ve örnek olarak söyle birsey olusabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 217247

Bu dinamik formasyon az çok 4-2-3-1'e dönebilir top bizdeyken. En azindan savunmasi güçlü bir 8 olmazsa, olusabilecek bir kadro. Kaan in rolü top bizdeyken 6 olarak olursa, karsi takim oynarken daha çok defansin ortasinda durmak gibi olabilir.
Abdulkerim cok agir oyuncu 3.lu savunmanin hic birinde oynayamaz

Fener gibi oluruz ayni hatayi jesus dede yapti szlai gustavo peres gibi tanklarla 3 lu oynadi elek oldu nelsonda abdulde bu formatta delik desik olur

Geri
Üst Alt