GSC Haber Okan Buruk: "Gol yedikten sonra panik yaptık"

Okan konusu kapatılmış. Osimhenin golüyle gençleri yenersek gururla geri açılır. Ulan her yer mi aynı olur.

Sende biliyorsun ki avantaj sende falan değil hocam. bu iki hafta fenerli futbolcular, tff, mhk, fbli futbolcu eskileri hayatlarının maçına çıkacak.
yazık ettiniz, fener bu kadar kötüyken bu kadar ittiriliyorken, eline kaç defa fırsat geçmişken yazık ettiniz. Kendi evinde puan farkını açıp gidecekken "4 kez" puan kaybettiniz. Ve bu kayıpların hepsini ciddiyetsizlikten kaybettiniz.

Hedefiniz kuyunuzu kazanlara gereken cevabı vermekti, bu sezon tek rakibiniz olan tff ve mhk ya karşı motive olamadınız. Bak sen berabereyken 5 dk, onlar berabereyken 15 dakika veriyorlar. sana vermedikleri golleri onlara veriyorlar. Bu konuda takımı motive edemedin. Önemsemediğin maçlarla şerefsizlere defalarca can verdin.

bu sezon beşiktaşı, feneri, trabzonu bırak yenmeyi oyun üstülüğü dahi alamamışsın avantaj bende diyorsun... İlahi adalet devreye girmezse buradan şampiyonluk falan çıkaramazsın hocam.

not: unutmadan birine artzilik yapacaksan onu indirmek zorundasın. indiremeyeceksen susacaksın, sonra indirirsen konuşursun. bu konuda da ders almışsındır sanırım. taraftarı gaza getirmene gerek yok, taraftar zaten gazlı, sen futbolcunu oynamaya ikna et...

Eskiden ne olurdu biliyor musunuz
Oynardık
Bazen yine yenilirdik, puan kaybederdik ama oynardık
Birinin bir tarafına çarpar yerdik
Rakip iyi olurdu yerdik
Saçma bir hata yapardık yerdik
Ama oynardık
Direğe çarpar çıkardı
Kaleci panter olurdu
Şut atardık, kafa atardık, rakibe çarpardı
Rakip iyi savunurdu
Hakem saymazdı
Ama oynardık
Hele gol yedik mi saldırırdık, ablukaya alırdık, sağdan soldan ortadan denerdik
Oyunu alırdık, bırakmazdık, mücadeleden kaçmazdık
Olmadı mı olmazdı
Ama oynardık

3 yıldır söylüyorum
Şampiyon olurken de söyledim
Oyuncu temelli maç yapıyoruz
1 kişi sakat olsun takım çöküyor
Çünkü teknik taktik sistem hiçbir şey yok
Doğaçlama, kaos, birbirlerine alışıksa, birileri yetenekle ve fizikle şapkadan tavşan çıkarırsa, rakip hata yaparsa atıyoruz
Korumamız ise mümkün değil
Çünkü ne yapacağımızı bilmiyoruz

Okan Buruk: "Galatasaray'ız Türkiye'deki tüm takımlar Galatasaray'a karşı özel hazırlanıyor, özel primler alıyor. Zaten Galatasaray'la oynayan her takım önemli şekilde hazırlanıyor. Ben tebrik ederim Kocaelispor futbolcularını da aldıkları 1 puandan dolayı."

İki hafta sonra geri düşersek napıcaz maçı mı bırakacağız?Barış'ın Göztepe maçı performansının bu maçtadakiyle benzer olmasını beklemen sıkııntı hocam,orda defansını önde kuran geniş alan veren ve kalabalık hücum eden rakip vardı.

Okan Buruk: "Galatasaray'ız Türkiye'deki tüm takımlar Galatasaray'a karşı özel hazırlanıyor, özel primler alıyor. Zaten Galatasaray'la oynayan her takım önemli şekilde hazırlanıyor. Ben tebrik ederim Kocaelispor futbolcularını da aldıkları 1 puandan dolayı."
Kerizleri konsolide edersin anca

Kimse yemiyor

Kocaeli prim aldıysa aldığı prim senin manav paran kadardır sende oynasaydın tutan mı oldu

Günlerdir şöyle bilendik böyle hırslıyız dedin ee

Atçı sergen bile büyük konuştuğunda hatayı 7lemişti billong millong

Büyük rezil oldun istifanı ver uza uzaya yerleş gözümüze gözükme

"Yunus, Lang, Sara sakatlıkla oynadı. Hücum hattındaki bu tür oyuncularımızın yüzde yüz olmaması.."

Ozaman niye oynatiyon???? Diger oyuncularimiz süslük mü???
Bizde biri sakatlanınca tekrar fit olup oynasa bile 1 ay boyunca sakatlıkla oynadı bahanesi kullanılıyor nedense

Okan Buruk: "Victor Osimhen, Gençlerbirliği maçında kadroda olacak."

Sende hazırlasaydin takımı. Madem biliyorsan rakiplerin özel hazırlandığını ki ( bu normal zaten domalacak halleri yok ya ) sen ne yaptın hoca onu anlat.

Mesela Göztepe maçı sonrası Kocaeli maçı için atarlı konusacagina takımı hazırlayıp galibiyeti alıp konussaydin ya.

onlar hazırlanırken sen ne yapiyorsun?

Artık seni görmek istemiyorum hatta sagamızda verecekdin fb’ ne şampiyonluğu ve defolacaksın !!!
Sen anca para harcat, sonra aldığım oyuncuyu harca sonra daha fazla harca al, onunda harca. Beceriksiz ve yeteneksizsin, her sene bir oyuncunun sırtına binip şampiyon oldun ve kendin başarmışsın gibi kibirlendin. Şimdi de kibirinde boğul !!!
Sen Galatasaray’ a yakışmıyorsun ve git layığına artık

Osimhen'i çıkardıktan sonra bile Türkiye'nin en pahalı kadrosuna hocalık yapan adamın Osimhen'siz oyun planı yok.. Bu adamın hocalığı bu kadar işte!!!

Yahu yılda 10 milyon Euro alan adama 1 yıldır 5 - 10 kilo verdiremedin.. 'Noluyo arkadaş, kendine gel' diyemedin.. Doğru düzgün hocalık yapsan, doğru düzgün fizik kondüsyon ekibin olsa 2 ay sürmez fit hale gelmesi.. Sen Hoca değil misin birader? İcardi hazır değilse, fit değilse, kendine bakmıyorsa niye hazırlamıyorsun, niye kendine baktırmıyorsun? Biz mecbur muyuz yahu Sallai denen yeteneği kısıtlı adamı sol kanatta izlemeye, sağ kanadı rakiplere eziyet haline getiren Barış'ı forvete koyup tüm özelliklerini kaybetmene tahammül etmeye..

Neden bahsediyorsun sen arkadaş?

Kendini tebrik et bence. Pas yapmaktan aciz bir takım olduk

Geri
Üst Alt