- 18 Eylül 2018
- 15.849
- 12.184
- 1.473
Hala dinlenme diyor. Ulan tatil köyü animatörü sanki herif. İki kez +7 puan farkı yaptığı beceriksizlikler yüzünden eritiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerizleri konsolide edersin ancaOkan Buruk: "Galatasaray'ız Türkiye'deki tüm takımlar Galatasaray'a karşı özel hazırlanıyor, özel primler alıyor. Zaten Galatasaray'la oynayan her takım önemli şekilde hazırlanıyor. Ben tebrik ederim Kocaelispor futbolcularını da aldıkları 1 puandan dolayı."
Bizde biri sakatlanınca tekrar fit olup oynasa bile 1 ay boyunca sakatlıkla oynadı bahanesi kullanılıyor nedense"Yunus, Lang, Sara sakatlıkla oynadı. Hücum hattındaki bu tür oyuncularımızın yüzde yüz olmaması.."
Ozaman niye oynatiyon???? Diger oyuncularimiz süslük mü???
Sende hazırlasaydin takımı. Madem biliyorsan rakiplerin özel hazırlandığını ki ( bu normal zaten domalacak halleri yok ya ) sen ne yaptın hoca onu anlat.Okan Buruk: "Galatasaray'ız Türkiye'deki tüm takımlar Galatasaray'a karşı özel hazırlanıyor, özel primler alıyor. Zaten Galatasaray'la oynayan her takım önemli şekilde hazırlanıyor. Ben tebrik ederim Kocaelispor futbolcularını da aldıkları 1 puandan dolayı."
onlar hazırlanırken sen ne yapiyorsun?Okan Buruk: "Galatasaray'ız Türkiye'deki tüm takımlar Galatasaray'a karşı özel hazırlanıyor, özel primler alıyor. Zaten Galatasaray'la oynayan her takım önemli şekilde hazırlanıyor. Ben tebrik ederim Kocaelispor futbolcularını da aldıkları 1 puandan dolayı."
Okan Buruk: "Victor Osimhen, Gençlerbirliği maçında kadroda olacak."
Kendini tebrik et bence. Pas yapmaktan aciz bir takım oldukOkan Buruk: "Galatasaray'ız Türkiye'deki tüm takımlar Galatasaray'a karşı özel hazırlanıyor, özel primler alıyor. Zaten Galatasaray'la oynayan her takım önemli şekilde hazırlanıyor. Ben tebrik ederim Kocaelispor futbolcularını da aldıkları 1 puandan dolayı."