Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Ya hoca ne anlatıyorsun.
Bu sene kaçıncı kez oldu golden sonra değişiklik.
İyi oynayan adam yok , ne kazası?
Bireysel performans kötü olabilir, takım olarak olması kabul edilemez.
Yine izin ver futbolculara da gezmeye gitsinler 2 gün falan.
Bir sözüm de maça giden insanlara, abi siz hangi kafayla sürekli mhy denen kişinin tahriğine kapılıyorsun, kim bu adam da bu kadar önemli hale geldi sizin için?
Baştan sonra rezalet bir iş. Umarım haftaya “kaza” olmaz yine.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam Allah aşkına demirbay dan olmayacağını sağır sultan kör mahmut gördü. Rize yle anteple oynamıyoruz rakibin 90 küsür puan almış fener. Mertens ve icardi sahada yoklardı bu takim ne çalışıyor kaç haftadır beraberlik yetecek maç nasıl bu hale geldi. 10 kisi kaldılar şaka gibi yaaa pozisyonumuz yok sarhoş mu herkes yaa.

lan ne konusuyon golu yiyene kadar durdun yine. bi ara fazlaca sikayet ettigimiz mevzu 60dk. yi bekleme 80. dakikayi bekleme olayi yine yasattin. demekki ust uste mac alinca belli olmuyormus o eksigin. yine cikti karsimiza. koy berkani ortaya golu yeme. atma da yeme de bitmisti.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kopenhag ve Prag okan’ın kredileriydi. Onları hunharca yedi. Sonra havalara girdi demek ki(sanki çok büyük işler başarmış gibi) fener maçını da kendine kredi görmüş. Hemen büyük hoca oldum sanmış.

Okan’ın loser hocalığı, Dursun’un çıkarcı başkanlığı, takımı ezdirmesi, hatta Erden bey’in de son isim transferleri artık çekilecek gibi değil. Bu sene artık yorulduk. Sağlımız da futboldan önce geliyor aslında. Bu yanlış işleri sürekli izleyip psikolojimizi bozmak zorunda değiliz

Çok hücumcu sahada olursa gol atarız mantığı nedir Allah aşkına hocam son periyodunu boşuna oynadık maçın...

Yapmaaaaa kendimi suçlu hissettim
O bir daha bu foruma gelemez. Sicili doldu tasti bile. Seninle alakasi yok.

1716149863774.webp

Oyun okuma yeteneğin 0. D.bay'a o kadar sabretmekte neydi? Berkan'ı erken alacaktın hemde solbeke değil. Köhn yumurtlamadan Berkan girmiş olacaktı orta sahaya. Balper'inde Osayi ile güreşeceğine diğer kanada geçmesi gerekirdi. Ferdi'yi sırtına alır götürürdü.

Benim bekledigim hamlede buydu. Ziyech yoktu ya da pasifize ettiler. Degistir di mi ? Birini al ya da kanatlara yer degistirin de... O da yok.

Geri
Üst Alt