- 29 Ocak 2023
- 15.818
- 8.889
- 1.203
bir anda niye iki takviyeye düştük yav o kadar heveslendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 kesin. Diğer iki de gidecek oyunculara bağlı gönderebilirsek onlarda alınacak belli ki.bir anda niye iki takviyeye düştük yav o kadar heveslendim
Degil. O eski zanyolo yok artik. Gözumde ahmet kutucu seviyesindeElde var zaten iki bek, Kohn dortlu savunmada isi yok 3. bek oyuncusu olarak, ileri tarafta oynatirim dersen orasi icin de cok duz ve zayif. Zaniolo ondan her turlu daha iyi bir futbolcu on taraf icin.
Degil mi? Sen Zaniolo'yu Kohn'den geride goruyorsan artik ne deyim daha? Begendigimden degilde kim ne kadar maas aliyor taraftarin umrunda olmamali, sonucta kim daha iyise o kalmali.Degil. O eski zanyolo yok artik. Gözumde ahmet kutucu seviyesinde
Ikiside gitmeli ha illa biri kalacak derlerse maasindan dolayi köhn kalsin derim
Zanyolonun ahi gitmis vahi kalmis yav, zanyolomu kaldi? Anca rakiple dövuṣsun faul yapsin, eh denk getirirse de ṣut çeksin. Kesinlikle gitmeli 5-6m farketmez kalmamaliDegil mi? Sen Zaniolo'yu Kohn'den geride goruyorsan artik ne deyim daha? Begendigimden degilde kim ne kadar maas aliyor taraftarin umrunda olmamali, sonucta kim daha iyise o kalmali.
Gidecekler ile 3-4 olur orada kesin olarak istedigini söylüyor.bir anda niye iki takviyeye düştük yav o kadar heveslendim