Üye Görüşü Okan Buruk ile Ne Zamana Kadar Devam Edilmeli?

Okan Buruk ile ne zamana kadar devam edilmesini istersiniz?

• Süresiz (Manchester United - Furguson gibi)

Oy: 16 42,1%
  • Şampiyon olamadığı anda

Oy: 9 23,7%
  • Sezon sonu yollar ayrılmalıdır

Oy: 13 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    38
2032-2033 sezon ortası teşekkür edilip yollar ayrılmalı

juventus maçında 4-2'yi bulup gol atmak için yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ben de baya kredisi oldu. bu sezon şampiyon olamasa dahi durması gerektiğini düşünüyorum.

Turu geçemezse kovulmalı

Hele bi bu turu geçelim de. Malum young boyslardan, alkmarlardan praglardan kaçar yediğimiz ortada.

Lig konusuna niye bu kadar takıntılı herkes ben tam anlamıyorum, makas zaten aşırı açık oyuncuların günlük performansına göre biz yada fener şampiyon olacağız çünkü kötü günümüzde olsak bile karşımızda cezalandıracak takımlar yok. Çoğu takım fark yememeye çıkıyor bize karşı, biz fenerden çok iyiyiz bu arada ama fenerle diğer anadolu takımları arasında bile makas çok açık. Ligi kaybedersek çok eleştirmem ben, benim asıl derdim avrupaydı çünkü ligi baz alamıyoruz. Avrupada bu seneye kadar çok kötüydü ama bu sene bariz düzelme var. Frankurt maçı hayırlı bir yenilgi oldu bize, ondan sonra bir anda daha oturaklı oynamaya başladık. Saint guillose yenilgisini falan çok takmıyorum Cl'de grup aşamasında herkes herkesi yenebilir, bence hazır avrupa tarafınıda çözmüşken en az 2 sene daha devam etmesi lazım.

Hayvani bir butceye sahip olmasina ragmen, 4uncu senesinden hala sacma sapan hareketlerine devam ediyor.

Arti, set oyunumuz yok gibi birsey. Dunya starlari var ama Osimhene tam olarak kullanmiyoruz cunku set oyunu kurmak kapasitesi yok kendisinde.

Sampiyon yapsa dahi, sene sonra komple ekibiyle vedalasmak lazim.
Futbol izleyip, futbol forumuna üye olacak kadar fanatiksek ve Galatasarayın set oyunu yok diyorsak bu işte bir iş var.

Saçma sapan hareketler dediğin de 3 sene şampiyonluk, Avrupada dişe diş oyun.

Vedalaşmamız gereken bu mentalitedeki taraftar.

Geri
Üst Alt