Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

Hiç konuyu sapıtma hoca
Şimdi de taraftara mı posta koymaya başladın
Robot mobot değil olay, hatta biz oyunculara da bir şey demiypruz zaten, hiç hedef saptırma
Oyuncuları kendine kalkan kullanma

Biz senin inatla forvet arkalı, 6 nosuz, iki 8’li sistemini, bu sistem uğruna sayısız bek, milyonluk yıldızları yemeni ve hala daha skor ne olursa olsun, hangi oyuncular olursa olsun bunu değiştirmemekteki katır inadını, ve bu yüzden CL’den elenmeni eleştiriyoruz
Buna rağmen aynen devam edip bjk’den 5 yemeni, hala inat edip paşaya 3-0’dan puan vermeni, hala inat edip köy takımına 2-0’dan puan vermeni eleştiriypruz
Bugün de aynı inada devam ettin
Sallai’yi ortaya değil forvet arkasına attığını anlamıyor muyuz
Demirbayı aldığında Sara’yı forvet arkadına attığını anlamıyor muyuz

Yav anlamasak bile Alanyaya 1-0 öndesin ve rakip topla çıkarken ortasahanla stoperin arası 40-50 metre var yav
Yine yemediğimiz için şanslısın
Ama başka rakip atacak ve kovulacaksın

Sana hic hak vermiyorum hoca bunu sezon basinda bilmiyor muydun ?

Oynanacak mac sayisi ve gunleri belliydi
Zahayi niye belese gonderip maasini odettin
Kullanmayacagin jelerte neden 11 milyon verdin
Neden eksik dunya kadar bolge varken almadin
Kadro derinligi hic yok

Davinson ve Jacobs deparli oynayan adamlar baslarina birsey gelse mac kazanamayiz

Jacobs bugunde muazzma oynadi bir tane adam kacirmadi arkasina

Harbiden ha, sanki 3 hafta önce toplanıp aniden hadi haftada 3 maç yapıcaz avrupa kupası kuralım dediler. 2 yıldır zaten belli olan bir sistem sen de ona göre konumlanırsın

Taraftar dogal olarak milyon eurolar kazandiklari icin yorgunluk bahanesini kabul etmiyor

Ama hoca dan önce oyuncular yogun fikstür den sikayet ediyorlar bugun sara da mac sonu dinlenmeye ihtiyaci oldugunu söyledi

Rodri örnegini hoca zaten vermis,rodri sakatlanmadan önce bahsetti bundan takiminin fikstür’ü disinda milli aralarda oynamaya devam ediyordu

Bizde de milli takima giden oyuncu sayisi fazla

Oyuncular da hakli robot olmadiklarini söylüyorlar mesela baris bugun 80. Macina cikti ama taraftar da hakli

Milyon eurolar kazaniyorlar idmanlar en fazla 2 saat sürüyor günde 10-12 saat calisan insanlar var

.Antiokansistlerin sevmediği bir maç oldu. Pusularına dönebilirler.

Ne Kasımpaşa ne RFS ne iki Young Boys maçı ne de Beşiktaş maçlarının bir bahanesi yok
Alanya maçını zar zor kazandık diye yine bir kendisinin haksız eleştirildiği psikolojisine girmiş
Maalesef açıklamaları çözüm bulmaya yönelik değil eleştirilere veryansın etmekten ibaret
Hoca bu kafayla bu sezonu zor bitirir.
Skor olarak zor kazandik ama oyun olarak bakinca Alanya son dakikalardaki yalanci baski disinda varlik gosteremedi.

Ziyech gider milli takimda 11 oynar sakatlanir gelir zaha gunah kecisi yapildi su takimda net oynardi yedekte oyuncu yokken adam bosyere gonderildi su yusuf demiri gorunce oliviera bile kalsa kadro derinligine faydasi olurdu net

Mourinho ve Gio’dan bahsetmek ne alaka Uruk bey? Sana ne onlardan.

Carvajal ne alaka adamın dizi parçalandı, saçmalayıp durma ya.

Oyuncuları robot gibi görmeyin demeni anlarım da sen ne alaka? Kendisine boşuna pay çıkarmaya çalışmış.

Madem robot değil neden Barış'ı 90 dakşka oyunda tuttun?

Neden taraftar transfer isteyince 12 kişi mi oynayacağız dedin?

Boş laflar.

Hoca, hata üstüne hata yapmasına rağmen kendini mağdur gibi gösteriyor. Bu duruma ben Kerem Aktürkoğlu sendromu diyorum. Hoca, Kerem Aktürkoğlu sendromuna yakalanmış.

Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde böyle biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 haftadır ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."

Geri
Üst Alt