GSC Haber Okan Buruk: "Orta saha için istediğimiz oyuncular olmadı"

Diyor ki daha iyisi olmalıydı ben istedim ama olmadı.

Yönetimi koruyor istifa diyorsunuz bir de adama.

Daha ne desin.

Fazlasını söylese kovulur zaten.

Okan hocanın tek hatası Abdullah Kavukçu ile arkadaşlığı ve Erden Timur’un ayrılış sürecinde yanında olmaması.

Bu da büyük hata. Ama şu dönemde taraftar gibi o da kandırıldı.

Dursun Özbek’e gelen tek telefonla kesinlikle belli şeyler saha dışında satıldı .

Saha içinde tine bizden ve Okan hocadan başka kimsemiz yok.

Taraftar arkasında durmazsa 12 yıl sonra şikeci, ahlaksızları şampiyon yapma projesi kazanacak. Herkes kendine gelsin.

2019 Başakşehir ile çekiştiğimiz sezon gibi herşey aleyhimize bizi bir tek birlik kurtarır.

Daha önce de yazmıştım yönetimi korumak Okan Buruk un işi değil. Başarısızlıkta ilk kankası Simitçi ve Dursun vuracak tekmeyi.

Okan'ın taraftar gözünde ve gönlünde her zaman yönetime göre daha çok kredisi vardı. Yazık oldu çok.Sonun başlangıcı bence

Bu Altimira iyiyse biz niye gidip bu Nhaga'ya para bayıldık, direkt onu alsaydık o zaman.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyor ki daha iyisi olmalıydı ben istedim ama olmadı.

Yönetimi koruyor istifa diyorsunuz bir de adama.

Daha ne desin.

Fazlasını söylese kovulur zaten.

Okan hocanın tek hatası Abdullah Kavukçu ile arkadaşlığı ve Erden Timur’un ayrılış sürecinde yanında olmaması.

Bu da büyük hata. Ama şu dönemde taraftar gibi o da kandırıldı.

Dursun Özbek’e gelen tek telefonla kesinlikle belli şeyler saha dışında satıldı .

Saha içinde tine bizden ve Okan hocadan başka kimsemiz yok.

Taraftar arkasında durmazsa 12 yıl sonra şikeci, ahlaksızları şampiyon yapma projesi kazanacak. Herkes kendine gelsin.

2019 Başakşehir ile çekiştiğimiz sezon gibi herşey aleyhimize bizi bir tek birlik kurtarır.
👍👍👍👍👍👍

bana da öyle geliyor.
Kısa bir süre önce "Fiyatına bakmayacağız" diyen Okan Buruk, bir süre sonra böyle bir açıklama yapmaz. Bu işin arkasında başka bir iş olduğundan şüphelenmek durumundayız. Hocanın yüzü düşük ve elinden hiç bir şey gelmiyormuş gibi umutsuz bir tavrı var. Malum düzenin TFF üzerinden Türk futbolunu 1 kulüp lehine nasıl dizayn ettiğini senelerdir yakından deneyimliyoruz. Şampiyonluk yarışındaki takıma transferde yardım ettiği için teşekkür edilen bir devlet adamı var bu ülkede. Bu iş transferlere kadar gitmişse eyvah demeye başlayabiliriz. Hiç bir şeyden çekinmeyen, hayatın her alanına dalıp, insanların keyiflerini şekillendirmeye çalışan kişilerin Türk futbolunu domine eden takımın transfer işlerine mani olmayacağını kim garanti edebilir. Komplo dediğimiz her durumu gözler önünde yaşıyoruz uzun süredir. Hiç bir şey keyif kaçırmaz ama şu şüphe mide bulandırır.

yönetimi korumuyor

Kısa bir süre önce "Fiyatına bakmayacağız" diyen Okan Buruk, bir süre sonra böyle bir açıklama yapmaz. Bu işin arkasında başka bir iş olduğundan şüphelenmek durumundayız. Hocanın yüzü düşük ve elinden hiç bir şey gelmiyormuş gibi umutsuz bir tavrı var. Malum düzenin TFF üzerinden Türk futbolunu 1 kulüp lehine nasıl dizayn ettiğini senelerdir yakından deneyimliyoruz. Şampiyonluk yarışındaki takıma transferde yardım ettiği için teşekkür edilen bir devlet adamı var bu ülkede. Bu iş transferlere kadar gitmişse eyvah demeye başlayabiliriz. Hiç bir şeyden çekinmeyen, hayatın her alanına dalıp, insanların keyiflerini şekillendirmeye çalışan kişilerin Türk futbolunu domine eden takımın transfer işlerine mani olmayacağını kim garanti edebilir. Komplo dediğimiz her durumu gözler önünde yaşıyoruz uzun süredir. Hiç bir şey keyif kaçırmaz ama şu şüphe mide bulandırır.
sampiyon oldugumuz son 3 sezondur dursun sampiyonlugu satmıstır deniliyor ilk kötü gidişte

yine sampiyon biz olacagız

Sözünüzde durun o zaman lan. Bekleyin nokta transferler gelecek diyenler kim sizlersinizzzzz!!!! O zaman söz vermeyecektiniz taraftarı beklentiye soktunuz!!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sportif direktör ya da profesyonelle çalışma düşünceniz var mı?

Okan Buruk: "Ben bir teknik direktörüm. Bunun kararını veren ben değilim. Teknik direktör olarak kendimle alakalı kısmı yapıyorum. Tecrübelerimi takıma aktarmak istiyorum. Diğer iş benim karar verdiğim bir şey değil. 3,5 sene önemli tecrübeler yaşadım."

''Bu sezon şampiyon olamamak belki de kulübün hayrınadır'' diyecek oluyorum. Sonra yaz transferinde harcanan rekor para ve tabii FB nin şampiyon olacağı gerçeği beynimi tırmalamaya başlıyor...
Hala adam akıllı tutarlı ve akışkan oyunun oturtulamamış olması da hocaya olan güvenimin son kırıntılarını bertaraf ediyor...Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşabilsek bile sürdürülebilirlikten giderek uzaklaşıyoruz maalesef...

İstediği oyuncuları aldıklarında da bir şey değişmedi. Angelina ve Frankowski ilk akla gelenler..

''Bu sezon şampiyon olamamak belki de kulübün hayrınadır'' diyecek oluyorum. Sonra yaz transferinde harcanan rekor para ve tabii FB nin şampiyon olacağı gerçeği beynimi tırmalamaya başlıyor...
Hala adam akıllı tutarlı ve akışkan oyunun oturtulamamış olması da hocaya olan güvenimin son kırıntılarını bertaraf ediyor...Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşabilsek bile sürdürülebilirlikten giderek uzaklaşıyoruz maalesef...
Sürdürülebilir olmayacağı açıkça ortada

Bu takım dağıldı-dağılacak,bari 4. şampiyonluğu da alalım Mustafa abi derdimiz o

İstediği oyuncuları aldıklarında da bir şey değişmedi. Angelina ve Frankowski ilk akla gelenler..
jelert+zalewski zaleswki 3 kere gidildi reddedildi(Dimarzio vs tier 1ler yazıyordu. şansımıza çocuk kabul etmedi,oda bizim oynadığımız oyuna uymayan defansı çok geride topçuydu.Kendi oynattığı taktiği bilmeden oyuncu alınıyordu.

Kendi taraftarını kandıran yönetici ve td olarak tarihe geçeceksiniz!! Hepiniz gider taraftar kalır. Yazıklar olsun hepinize !!

Yok öyle kaçmak. Konuşuyordun ya 12 kişiyle mi oynayacağız diye. İşte böyle konuşursan seni böyle yarı yolda bırakırlar. Gerçi sen bu işin böyle olacağını biliyordun. Sene sonu hepiniz yolcusunuz

sampiyon oldugumuz son 3 sezondur dursun sampiyonlugu satmıstır deniliyor ilk kötü gidişte

yine sampiyon biz olacagız
Şampiyonluktan şüphe duymuyorum. Dursun Özbek'in de herhangi bir mevzunun tarafı olduğunu düşünmüyorum. Bahsettiğim kesim bizim yönetim kadrosunu muhatap almıyordur zaten. Benim yazdığım şey bir komplo teorisi. Ama ülkemiz bir çok komplonun gerçek olduğunu bize gösteren bir durumda.

Şampiyonluk yarışında olan bir takıma yapılan transferin resmi sayfalardan devlet başkanına teşekkürle sunulması çok skandal bir durum. Medeni bir ülkede yaşansa neler olabileceğini düşünemiyorum bile. Korkudan kimse gündem bile yapamıyor bunu.

Son düzenleme:
durduk yere niye kendi topçun hakkında çok para verdik diyorsun hoca yav
adam kafayı bozsa uğraş dur şimdi
4 yıldır burada ama bir türlü açıklama yapmasını öğrenemedi.

Şampiyonluktan şüphe duymuyorum. Dursun Özbek'in de herhangi bir mevzunun tarafı olduğunu düşünmüyorum. Bahsettiğim kesim bizim yönetim kadrosunu muhatap almıyordur zaten. Benim yazdığım şey bir komplo teorisi. Ama ülkemiz bir çok komplonun gerçek olduğunu bize gösteren bir durumda.

Şampiyonluk yarışında olan bir takıma yapılan transferin resmi sayfalardan devlet başkanına teşekkürle sunulduğu çok skandal bir durum. Medeni bir ülkede yaşansa neler olabileceğini düşünemiyorum bile. Korkudan kimse gündem bile yapamıyor bunu.
diger tarafın kollandıgı acık ve net zaten ama bizim yönetimi bunun icine katmak sacma

İstedikleri kimmis mesela...
Ne calisma yapilmis onlar icin onceden??

Geri
Üst Alt