Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.288
- 4.944
- 998
İyi, kötü diye ayırmıyorum hocaları. Başarılı ve başarısız diye ayırıyorum genelde.
Okan Buruk net olarak başarılı bir hocadır.
Burada anlatırken ekmek bandığımız hocalar oluyor ama çoğunun performansı bir iki dönem sonra sönüyor. Ha deseniz ki Eric Gerets gelecek, buyursun gelsin derim ama adam hocalığı bıraktı. Çok başarılı hocalar var Avrupa'da bazı proje takımlarında, taraftar baskısı olmayan vs..Bazı hocalar da var şampiyonluğa büyük liglerde oynamamış ama elindeki kadro ile başarılı olmuş hocalar var.Bunlardan biri de De Zerbi elindeki orta saha rotasyonu çok iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 279987
Defans hattı da muhteşem, 1,5 milyon euroya beke Amar Dedic çektiler, ha tutmayabilir. Sakatlıktan sonra nasıl döneceği konusunda deneme için uygun bir bonservis. Şimdi sen Zerbi'nin eline top kaybına meyilli oyuncu grubu verip de gel bu takımı yönet dersen adamın oynatmak istediği oyun ile saçma sapan bir sonuç elde edersin.
Transferde neler dönüyor bilmiyoruz. Her gün bir oyuncu ismi dönüyor, taraftarı oyalamak için mi yoksa beceremedikleri için mi bilmiyorum. Hocanın oynamak istediği oyun belli. Bu oyuna uygun oyuncular da belli. Diri, kuvvetli, fizik kapasitesi yüksek oyuncular öncelikle olmalı. Zaha,Ziyech tarzı oyuncularla bu oyunu oynayamayacağımız çok belli iken ezeli rakibine çalım atma adına bu şekilde transferlere girersen bir iki dönemi heba ettiğin gibi bazı maliyetlere de katlanmak zorunda kalırsın.
Hocanın eksik kaldığı kısımlar ve bence en önemlisi oynatmak istediği oyuna uygun olmayan oyuncuların alınmasına izin vermesi. Hoca istememesine rağmen alındığını düşünmüyorum ben. Özellikle menajerler tarafından kulübe önerilen oyuncu eğer oyun sistemine uyuyorsa alınabilir ama hiç aklında,notlarında olmayan oyuncularla ilgilenilmesi bana saçma geliyor.
Hocam kusura bakma çok mantıklı bir yazı yazmışsın ve burada yeri yok bunun
Derhal OKAN YERİNE KİM GELCEK ONU SÖYLE!!!!!!!