Video Haber Okan Buruk: "Sen bana orada hakaret edersen, ben de sana Crying One derim"

Verecek 1 cevabınız yok işi mizaha döküyosunuz.Kendiniz bile Okan'a ne Avrupa'da başarılı olur diye güvenebiliyosunuz ne de Beşiktaş'a gitmez diyebiliyosunuz.Karşı fikirlere saygılı olacaksınız.O zaman ban atın burda Okan'ı sevenler olarak kalın.Kimsenin kalbini kırmayayım gülüp geçeyim diyom ama insanın sabrını sınıyosunuz..

İmparator Fatih Terim o takım da oynamadı.Hamza Hamzaoğlu ile aynı Avrupa başarısı yakalamış bu hocayı çok büyütüyosunuz.Şu an sizler bile Okan Beşiktaş'a gitmez diyemiyo musunuz :D
0x0-galatasarayin-patronu-fatih-terim-onun-da-fisini-cekti-futbolda-yasanan-kavgalar-15509118...webp

Futubolculuk dönemindeki olayları fazla büyütüyorsun. Bak fatih terimin'de böyle açıklaması var sonra en büyük Galataray efsanesi oldu. Okan buruk'un bjk başına geçme ihtimali ali koçun başarılı olması ihtimali kadardır.

Ekli dosyayı görüntüle 288252
Futubolculuk dönemindeki olayları fazla büyütüyorsun. Bak fatih terimin'de böyle açıklaması var sonra en büyük Galataray efsanesi oldu. Okan buruk'un bjk başına geçme ihtimali ali koçun başarılı olması ihtimali kadardır.
Harbiden bu gazete haberine göre mi yorumlayacaz kanks :D Kaç tane videolu açıklama var Metin Oktay'ın kendisiyle konuşup Galatasaray'a geldiğine dair.Efsaneye yapılan 1 ayıp bu.Hiçbir rakip takıma gitmedi..

Verecek 1 cevabınız yok işi mizaha döküyosunuz.Kendiniz bile Okan'a ne Avrupa'da başarılı olur diye güvenebiliyosunuz ne de Beşiktaş'a gitmez diyebiliyosunuz.Karşı fikirlere saygılı olacaksınız.O zaman ban atın burda Okan'ı sevenler olarak kalın.Kimsenin kalbini kırmayayım gülüp geçeyim diyom ama insanın sabrını sınıyosunuz..
yüüüooo

1- okan avrupa'da başarılı olabilir.

2- okan beşiktaş'a gitmez.

bak diyebildim.

sen de bu fikre saygı duyacaksın o zaman.

abuk sabuk okan-bjk tandanslı yazıp duruyorsun aylardır. ciddiye mi alalım şimdi bunu sence?

iki geyik yaptık alt tarafı. amma alınganmışsın yaw. bilseydik yapmazdık.

sabır sınaması falan diyon bir de. kalp kıracakmış. ne yapacan len :d

Söyle düsün. Su anki bütceyi Osimhen kisitlayacak.
Baris satilirsa o para ekstra olur felan felan. Bir de cidden cok fazla transfer lazim degil ki bize

Xxx
Sallai* Sanchez Apo* Eren
Torreira Lemina
Yunus Sara Xxx
Osi

Günay
Frank Kaan Arda Jakobs
Berkan Demirbay*
Xxx Morata xxx
Icardi

Ilk 11 e net 2 + 2 opsiyon
Yedege 2 net +1 opsiyon
4 bonus 7 lazim

Net olarak 2 kanat + bi kaleci mecburi. Hadi sallai sag bek olmasin dersen sag bek alip kanada bir kişi opsiyon olur
musap yapma canını yediğim.

Salaliyi geldiğinden beri en çok savunan belki benimdir. O adam ofansif özelikleri bizim için nimet. Bu adam hayatında ilk defa defansif olarak buraca oynadı.
Bak ciddi bir takım gelir 15. dakikada atılır hezimet yaşarız. Denk takımlarala okey boğuşur çabalar da adamı kısıtlamamak lazım.
Morata giderse 3. forvet, kanat yedeği yada yer yer ligde belki 15 maç forma verebileceğimiz bek yedeği de olabilir.
Ligi baz alarak as bek olsun diyemeyiz maalesef.

jelert melert ne varsa uzamalı, yusuf dahil. Elimizdeki kısıtlı yabancı hakkını daha premium adamlarla doldurmak sallai gibi adamları da joker olarak kullanmak lazım.
Sara 10 numara oynayamıyor sara çıktığında ofansif olarak aha kalkıyoruz. Sara 8 oynayabiliyor sara-torreira ikilisi olunca da bir kamyon gol yiyoruz.

Alınacak adamlar
1- Kaleci
2- Bek
3- Forvet icardinin durumunu bilmiyoruz osimhen zorluyoruz. Çift oynatılacaksa bu sefer sara sıkıntıya girecek. Tek forvet oynayacaksak arkasındaki adam seri ve skorer bir bir herif olacak.
4- Daha 6 ay öncesini ne çabuk unuttuk Abdülkerim sol stoper olduğunsa ş.liginde içimizden geçerler.
5- Barışı ne kadar tutmak istesem de gitmek zoruda bu sene o atılımı yaptı yaptı yapamadı kalır. (Bu bonus olabilir) Kalacaksa 3 numaralı maddeye tekrar geliyoruz daha da skorer bir herif olmalı.

Ş.ligini düşünüyorsak 4 as adam lazım. Yedekler girmedim bile.

yüüüooo

1- okan avrupa'da başarılı olabilir.

2- okan beşiktaş'a gitmez.

bak diyebildim.

sen de bu fikre saygı duyacaksın o zaman.

abuk sabuk okan-bjk tandanslı yazıp duruyorsun aylardır. ciddiye mi alalım şimdi bunu sence?

iki geyik yaptık alt tarafı. amma alınganmışsın yaw. bilseydik yapmazdık.

sabır sınaması falan diyon bir de. kalp kıracakmış. ne yapacan len :d
Beni forumda engelle geç.Bana saygısı olmayana ben hiç saygılı 1 şekilde yaklaşmam..

Sunucu’nin abdullah kavukcu’ya apo demesi beni hic sasirtmadi,daha önce burak elmas’la ilgili de böyle bir durum olmustu

Bazi insanlar böyledir

Hic unutmam yillar önce bodrum havalimaninda fatih hoca’yi gördüm,yogun bir saat olmadigi icin insanlar resim cekilmek istiyordu

Yas olarak tahmin etmem zor ama genc olmayan orta yaslarda olan bir adam hoca’ya fatih resim cekilebilirmiyiz diye seslendi

Fatih hoca döndü tersledi fatih degil fatih terim dedi ve resim cekilmedi

Beni forumda engelle geç.Bana saygısı olmayana ben hiç saygılı 1 şekilde yaklaşmam..

sana bir üstadımın eseri ile cevap vermek istiyorum:

Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..

yyyyyaaaaaaaa murat. kendine gel ulannnn. aaaaaaaaa!!!

musap yapma canını yediğim.

Salaliyi geldiğinden beri en çok savunan belki benimdir. O adam ofansif özelikleri bizim için nimet. Bu adam hayatında ilk defa defansif olarak buraca oynadı.
Bak ciddi bir takım gelir 15. dakikada atılır hezimet yaşarız. Denk takımlarala okey boğuşur çabalar da adamı kısıtlamamak lazım.
Morata giderse 3. forvet, kanat yedeği yada yer yer ligde belki 15 maç forma verebileceğimiz bek yedeği de olabilir.
Ligi baz alarak as bek olsun diyemeyiz maalesef.

jelert melert ne varsa uzamalı, yusuf dahil. Elimizdeki kısıtlı yabancı hakkını daha premium adamlarla doldurmak sallai gibi adamları da joker olarak kullanmak lazım.
Sara 10 numara oynayamıyor sara çıktığında ofansif olarak aha kalkıyoruz. Sara 8 oynayabiliyor sara-torreira ikilisi olunca da bir kamyon gol yiyoruz.

Alınacak adamlar
1- Kaleci
2- Bek
3- Forvet icardinin durumunu bilmiyoruz osimhen zorluyoruz. Çift oynatılacaksa bu sefer sara sıkıntıya girecek. Tek forvet oynayacaksak arkasındaki adam seri ve skorer bir bir herif olacak.
4- Daha 6 ay öncesini ne çabuk unuttuk Abdülkerim sol stoper olduğunsa ş.liginde içimizden geçerler.
5- Barışı ne kadar tutmak istesem de gitmek zoruda bu sene o atılımı yaptı yaptı yapamadı kalır. (Bu bonus olabilir) Kalacaksa 3 numaralı maddeye tekrar geliyoruz daha da skorer bir herif olmalı.

Ş.ligini düşünüyorsak 4 as adam lazım. Yedekler girmedim bile.
Üstad zaten sadece örnek olarak verdim. Dedigin gibi 3-4 ilk 11 oyuncusu lazim. Yedege duruma göre 1-2. öyle 10-12 oyuncu lazim degil bunu demek istemistim sadece

Sunucu’nin abdullah kavukcu’ya apo demesi beni hic sasirtmadi,daha önce burak elmas’la ilgili de böyle bir durum olmustu

Bazi insanlar böyledir

Hic unutmam yillar önce bodrum havalimaninda fatih hoca’yi gördüm,yogun bir saat olmadigi icin insanlar resim cekilmek istiyordu

Yas olarak tahmin etmem zor ama genc olmayan orta yaslarda olan bir adam hoca’ya fatih resim cekilebilirmiyiz diye seslendi

@Uğur İz olabilir

Bazi insanlar böyledir

Poşulu muydu adam

Bazi insanlar böyledir

Aynı şey mi hocam belli ki bir ahbaplıkları var kavukçu ile. Terimi havaalanında gören kişi ise her hangi bir adamdır

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı şey mi hocam belli ki bir ahbaplıkları var kavukçu ile. Terimi havaalanında gören kişi ise her hangi bir adamdır

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahbapliklari olmasa bile bazi insanlara öyleymis gibi yapiyor candas tolga isik

Yoksa tabiki herhangi bir adamin yapmasi farkli

Geri
Üst Alt