Video Haber Okan Buruk: "Sen bana orada hakaret edersen, ben de sana Crying One derim"

Aynı şey mi hocam belli ki bir ahbaplıkları var kavukçu ile. Terimi havaalanında gören kişi ise her hangi bir adamdır

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahbaplığını kovalasınlar onun. Tv de gs yönetici hakkında konuşuyor ağzını toplasın biraz. Hiç sevmediğim patavatsız bir herif

Okan hoca bazen yorumlarıyla korkutuyor. Neyse sezon sonu şampiyon yapsın zaten Avrupa'da başarı beklemiyoruz sayesinde.

Ahbaplığını kovalasınlar onun. Tv de gs yönetici hakkında konuşuyor ağzını toplasın biraz. Hiç sevmediğim patavatsız bir herif
Forumda bir diğer yöneticimize ahlatci isotcu denmesine en ufak bir tepkiniz bile yoksa bu yorumunuzu samimi bulamayacağım maalesef

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verecek 1 cevabınız yok işi mizaha döküyosunuz.Kendiniz bile Okan'a ne Avrupa'da başarılı olur diye güvenebiliyosunuz ne de Beşiktaş'a gitmez diyebiliyosunuz.Karşı fikirlere saygılı olacaksınız.O zaman ban atın burda Okan'ı sevenler olarak kalın.Kimsenin kalbini kırmayayım gülüp geçeyim diyom ama insanın sabrını sınıyosunuz..
Sakin kanks yav, bende okanla avrupada basari beklemiyorum ama lanet olsun ki ligde febeyi hoplatmak hosuma gidiyor. Ilk lig basarisiziliginda sutlariz sikinti yok

Üstad zaten sadece örnek olarak verdim. Dedigin gibi 3-4 ilk 11 oyuncusu lazim. Yedege duruma göre 1-2. öyle 10-12 oyuncu lazim degil bunu demek istemistim sadece
Yok yav 10 oyuncu lazımsa zaten yönetimin çoktan defolması gerekiyordu bu kadar karavana olamaz.

Ha ben olsam 12 yapardım ama :asd:
basacaksın genç patlama yüksek oyuncuları altyapılardan çekip. Adam başı 5 skor katkısı alsan 20lere geri okutursun.

14 yabancının 8 tanesini verimli kullanıyoruz zaten. Kalan 6 tanesini kategorize edip çok verimli bir dönem geçirmeliyiz.
Sene başı direkt altyapışardan(manu+madrid) 5 milyona giden 2 ispanyol genç oyuncu muhtemelen bu sene 60 milyonluk transfer yapacak. Bir adım parlamışı olan diaoyu da işin içine kat 20 milyonluk yatırım 100 milyon ile dönüyor.
Korkunç işler bunlar.
Sen bunu 100 değil 30 yapsan bile ülkede devrim yaratırsın.

1748378948073.webp

Yeni sag bek aldiracak miymis ?

Cuesta 8 milyon euro eder mi ? neden cuestayi istemis onda ne gormus ?

Sara suan baska takimda olsa yine 20 milyon verdirip aldirir mi ?

Maasina yuzde 50 zam dogru mu ?

Jelert ve frankowski ne iş ?

Genclere neden şans vermiyor veremiyor?

Sezon basi bjkden 5 yerken ve young boysa elenirken neden programlara katilma ihtiyaci hissetmedi de simdi daha lig bitmeden rakip takim tarftarlarinin programlarina kosarak gidiyor ?

Az alkmaarin 20 lik gencleri nasil oluyorda oyunsal anlamda iki macta da bize ustunluk kurabiliyor ?

Kiev elfborg rigas malmo maclarinda kalede muslera ve savunmada d.sanchez varken yedigimiz rekor gol sayisinin sebebi nedir ?

Tr liginde ki okan burukla avrupada ki okan buruk takimlari arasinda neden ucurum fark var ?

Gelecek sezonda en ufak basarisizlikta yine avrupa maclarina bahane edecek mi?

Ve son olarak sunulan imkanlara bakinca bir cok gelip giden hocaya gore kendisini sansli kabul ediyor mu ?

Bunlari sorabilecek adam ya da adamlar yok mu ulan bu gazeteciler aleminde

hoca simdiye kadar magazin programlarına çıktı ,esas orhan uluca gibi ılgaz cınar gibi teknik yönden güclü adamların programlarına cıkmalı ki
biraz terlemeli

yoksa magazin programında kimse hatalı transferleri 3lü sistemi vs sormaz

yandanş ne anlar 3lüden oyuncudan

Adam senin orani burani sıkmış sen hala crying falan filan

Sektirmedigime dua etsin de ne bileyim her gecenin sabahi olmaz de

Sert yap burasi bizim topragimiz adamin kalcasindan kan alir kizilaya bagislariz falan de

Adam senin orani burani sıkmış sen hala crying falan filan

Sektirmedigime dua etsin de ne bileyim her gecenin sabahi olmaz de

Sert yap burasi bizim topragimiz adamin kalcasindan kan alir kizilaya bagislariz falan de
Kitabin ortasından konusmussun yine üstad
Haklisin, bide konuyu kapadim.uzatmak istemedim diyor komedi

Kitabin ortasından konusmussun yine üstad
Haklisin, bide konuyu kapadim.uzatmak istemedim diyor komedi

Rezil rusva etmesi lazim hazir sampiyonluk apoletini takmissin gundemdesin agzindan a ciksa a nin kismeti acilacak.Vur vur inlet allahin portekizli aglak herifini

Bu portekiz aglaki kabaliktan anlar bir iki ters ciksa gelir elini ayagini oper saygi durusuna gecer ama oyle miy miy yaparsan dahada ustune gelir

Sen kimsin lan turk milletiyle alay ediyorsun deyip hedef gosterse twiter da anasina turk bayragi giydirir carsi pazar gezdirilerdi

Geri
Üst Alt