Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.942
- 7.445
- 1.548
Gol konuşulmuyor Sallainin sarı kartı konuşuluyor. Hay sizin sallai sevginize yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başında sadece adı yönetim olan bir şey var adam sahipsiz gibihoca sinirli ve gergin gözüküyor haklı olarak
O nu önceden görmüş olsaydi tam sinir krizi gecirip söverdi vallaçekilen çizgiyi görmemiş daha bahsetmediğine göre
Golü de konuşmuş usta, ne alaka?Gol konuşulmuyor Sallainin sarı kartı konuşuluyor. Hay sizin sallai sevginize yani
çare yabancı hakem
Golü de konuşmuş usta, ne alaka?
Yani o yüzden mi Sallai sevgisine salladın usta, harbi meraktan sordum. Tuhaf geldi.arkasına 2 cümle sıkıştırdı
Yani o yüzden mi Sallai sevgisine salladın usta, harbi meraktan sordum. Tuhaf geldi.
Fb nin ne soru işareti olacak onlarda mı hakemler tarafından doğranıyolar ne diyo bu yaw
Adam haklı. Siz daha kötü oyun vs. diyin. Sallai niye çıktı diyordum kendi kendime, adam bu yüzden çıkarmış.
Fb nin ne soru işareti olacak onlarda mı hakemler tarafından doğranıyolar ne diyo bu yaw