GSC Haber Okan Buruk: "Skor 2-1 ise 3 atmamız gerekiyor. Oyuncularımla bunu konuşacağım"

çare yabancı hakem
1776541540671.webp

Hic kusura bakma hocam ,sen dahil siyasi maşa baskanin dahil erden timurun biraz arkasında dursaydiniz bugun farklı seyler konuşuyor olabilirdik

Hocaya kızıyorum ama yönetim yok kolay değil gerçekten.

Yani o yüzden mi Sallai sevgisine salladın usta, harbi meraktan sordum. Tuhaf geldi.

Abi iptal edilen gol enteresan. Saçma sarı kart bu ligde zaten veriliyor sözlere Sallaiyle başlamak ne alaka yani. Vur yumruğunu masaya benim golüm iptal edildi de ana fikir bu olmalı yemişim sarısını

Fb nin ne soru işareti olacak onlarda mı hakemler tarafından doğranıyolar ne diyo bu yaw

pasif, aciz yönetimin yapamadığını yapıyor derbi öncesi hiç değilse takımı kolluyor, bir nebzede olsa doğranmamıza engel olmaya çalışıyor.

Bugünkü hakem hatası falan değil, dümdüz operasyondur. Gerekli tepki gelmezse derbide kafayı sıyırırız çok net

önceden de trabzon'un hakkını savunuyordu, trabzon her fırsatta hakkını yiyor. şimdi de fenerli dostları kırılmasın diye onların yılmaz savuculuğunu yapıyor. yönetim-okan buruk işinin danışıklı döğüş, iyi polis-kötü polis olduğunu biliyorum ama hoca akıllı konuşan 1 adam da değil. maalesef bu sene yaptıklarıyla teknik drektörlüğü yanında insani zekasını da fazlasıyla sorgulattı bana. zaten taktisyenlik yok, en azından insan mourinho olayındaki gibi azıcık kurnazlığa hasret kalıyor.

Okan Buruk: "Haftaya derbi var. Geçen sene ilk defa yabancı hakem geldi, Vincic geldi. O da çok kötü maç yönetti. Şampiyonlar Ligi'nde de kötü maç yönetti. En son Real Madrid'e gösterdiği kırmızı kart... Oradan gelen hakemin de mükemmel olmadığını söylemek gerek. En azından cesur olsunlar gördüklerini çalsınlar. Herkes bunu istiyor. 'Hocam 3 senedir sen şampiyonsun, sen şikayet ediyorsun' diyorlar ama herkes şikayet ediyor. Herkesin aleyhine hata yapıyorlar. Kazanıp kazanmama üzerinden yorumlamamak lazım. Aleyhime çok fazla hata var ama buna rağmen şampiyon olabilirim yani."

Muazzam konusmus hocam

Geri
Üst Alt