Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Icimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
Önümüzdeki 5-6 yıl şampiyon dahi olamayız kulüp batmayacaksa bile tamamen komple batar. Okan hoca sonrası hiçbir hoca beğenilmez Fatih hoca sonrası Mancini gibi olur sene sonu tazminat almasın diye bekleyip durulur.

Icimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
potter cok severim ama buyuk takımı kaldıramayacak gibi o da fena cuvalladı gecen yıl

cünkü kendisi tam sistem hocası bizde sistem yaratana kadar londra biletini alır taraftar

okan hoca umarım toparlar yoksa bizi eli sopalı alaman hoca lazım

Şimdi biz ne kadar iyi futbolcu alacağız mesela ? 3-4-5 bunun sayısı ne ? Moldenin toplam maaş bütçesi bence icardi kadar yoktur
En az 2 orta saha olmalı bence ama problemlerin çözüleceğini düşünmüyorum. Icardi kötü oynarsa Zaha'nın, Zaha da kötüyse Ziyech'in, Tete'nin bir şeyler yapmasını bekleyeceğiz. Yine bireysel performanslara olması gerekenden fazla bağımlı bir takım olacağız muhtemelen.

Ah ulan Marco Rose, ah ulan De Zerbi

Ah ulan yabancı kuralı, ah ulan Icardi

Bir maç bir takım fena patlayacak bize, şöyle sağlamından rezil olacağız belli

taktik ve değişiklik babında kötü bi maçdı kendi adına
önce heriflerin dizilimi bize ters geldi ve kanatlarda sürekli fazlaydı herifler ve tarumar olduk
sonra bi kaç gün evvel suyunu çıkardığımız mertensi oyundan geç çıkardı
skor olarak şanslı idik ama bu maç dönüp ardımıza girebilirdi
3'lü orta sahaya dönüp sol iç, sağ iç dizecekti abi adamları.

Kaan
Sergio--------------Demirbay/Midstjö
İç koridorda bu kadar at koşturamazlardı. Çok kolaydı ya. Rakibi olduğundan yüksek gösterdik yerleşim problemi yüzünden. Kaan zaten stoper gibi kayıp 3'lü gibi de oynatıyor bizi. Angelino da rahatlıyor.

Geçen sezon rekorları alt üst etmiş 14/14 yapan içeride dışarıda en yakın rakibine 3'er golden 6 gol atıp kalesini göstermeyen hocadan memnun olunmuyor transferde de aynı süreç Rashica istenir vasat denir hoca ister alınmaz hocaya vasat sever denir. Kötü de oynasak sonuçta kazanılan bir maçtan sonra kredisi bile bırakılmamış bizim taraftar genelde başarıyı kendi üstüne alır hocayı yolladık şunu getirdik şampiyon olduk yönetimi gönderdik şampiyon olduk emin olun Okan hocanın gitmesini sizden çok medya istiyordur en ufak fırsatta da gitmesini isteyenlere destek verip hem Okan hoca hem de Fatih hocayı denklemden çıkaracaklardır.

Mancini gibi A+ seviye hocayı getirdik deplasmanlarda takım kuzu gibiydi kadıköy de rezalet oynamıştık Chelsea deplasmanı berbattı. Sorsan Mancini çok övülüyor şöyle hoca böyle hoca adamın elindeki kadroya rağmen fener Bekir ve Egemen stoper ikilisiyle şampiyon oldu.

Icardi sene sonu şampiyon olduktan sonra hocayı bile sırtına alarak sevgisini gösterdi bugün Icardi bu performansdaysa o ortamı yaratan Okan hoca sayesindedir bunuda unutmayın.

Avrupa'da 3'lü orta sahayla oynamak zorunda olduğumuzu anlamıştır bugün diye düşünüyorum.
Bunu yazamaya girmiştim. Orta saha üstünlüğünü rakibe bırakıp da önde baskıya dayalı bir oyun anlayışını bir türlü kabullenemiyorum ve Okan Hoca bunda ısrar edecek gibi görünüyor...40 yıldır futbola kafa yoran adam elbette benden daha iyi biliyordur, direkt sorma imkanım yok; aydınlatacak bir arkadaşımız çıkarsa çok memnun olurum, lütfen...

Istanbul da oynayacagimiz macta daha iyi bir performans sergileyecegiz bundan adim kadar eminim

Kötü oynamamiza ragmen kritik bir galibiyet almamiz sevindirici

Okan hoca’ya güveniyorum,bu takim cl’ye kalacak ve basarili olacak

Aslında geçen sene hatalarından ders çıkaran bir profil çizdi. Transferler form tutup 11'e girince iyi kadrolar çıkacaktır lakin yedeklerin bu seviyenin çok altında olduğunun farkına varması ve ezbere gol yedikten sonra yapılan değişikliklerden vazgeçmesi lazım. Tete'nin yedeği Barış Alper, Torreira'nın yedeği Berkan filan olamaz.

Fener Jesus'u getirmek için İsmail Kartal'a yol verdi, 7 m euro verip Jesus getirdiler oturmuş kadrolarını bozup tonla transfer yaptılar, 1 sene sonra İsmail Kartal geri döndü tekrardan baştan kadro kurdular. Bu ülkeye ne A class yabancı hocalar geldi isim isim saysak kitap olur.

En yakın rakibimize bakalım fenerin tarihinde en büyük hatası Daum ve Zico'yu en ufak başarısızlıkta yollamalarıydı güç zehirlenmesi yaşayıp bu durumlara düştüklerini unutmayın. O zehirlenmeden sonra belki de senelerce şampiyon olamayacak seviyeye geldiler o yüzden eleştiri dozu önemli hoca değil demek bambaşka bir ithamdır. Bu ligde son 15 senedir Türk hocaların şampiyon olduğunu da unutmayın.

Piyasada kimler var şu anda bilmiyorum ama önceden 5 büyük ligin kupa kovalayan üst sıra takımlarında az çok başarılı olmuş bir td'ye gidilmesi gerekiyor Okan hocadan sonra.

Her zor maçı ''Rus Ruleti'' gibi oynayarak nereye kadar gidilebilir? Öyle bir mecburiyet yok ki...Bu benzetmeyi çok sık kullanır olduğumun farkındayım ama durumun daha iyi özeti yoksa ben ne yapayım?..

Çok sevdiğim Okan Hocayı tartışma konusu yapmak niyetinde değilim; sadece endişelerimi paylaşıyorum şimdilik...

Özelikle Torreira’nin olmadigi maclarda 3’lü orta saha oynamak daha dogru olacak

Torreira cok kostugu icin degil dogru pozisyon aldigi icin tek basina savunuyor orta sahayi ama diger oyuncularla bosluklar olusuyor

Mertens gecen sezon ki fizik kaliteden uzak oldugu icin bu tarz maclar da torreira da olmayinca yük oluyor

Okan hoca gectigimiz sezon her kötü oynanan mactan veya hatalardan ders cikarmistir ve özelestiri yapmistir

Kazanmak önemliydi özgüven acisindan,7 resmi macta 5 galibiyet 2 beraberlik oldu kazanma aliskanligi kazaniyor takim bu da bizim adimiza olumlu

Geri
Üst Alt