Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Birde icardiye atarlaniyor. Keremede kizsana hoca kac tane top kaybi yapiyor. Birak su evlatciligida hocalik yap

Lopetegui veya Glasner denenebilir gibi. Lopetegui'nin buyuk takim tecrubesi var. Porto'da da iyi isler yapmisti. Yine Sevilla'yla da Avrupa Ligi'nde iyi isler yapmisti. Glasner de Frankfurt'la Avrupa Ligi'nde baya iyi is yapmisti. Bir de 3'lu oynadigi icin Angelino'dan da iyi verim alabilir gibi.

Üçlü stoper veya üçlü orta saha oynamanın ayıbı yok. Hele hele böyle bir rakibe karşı. Biraz kalıpları kırmak lazım. Hoca hatalı olsa da kazandı diye bu hatalara gözünü kapatan biri değil. Bu maçtan gerekli dersi çıkaracaktır. Bu cendereden kazanarak çıkmak ayrıca değerli.

Lopetegui veya Glasner denenebilir gibi. Lopetegui'nin buyuk takim tecrubesi var. Porto'da da iyi isler yapmisti. Yine Sevilla'yla da Avrupa Ligi'nde iyi isler yapmisti. Glasner de Frankfurt'la Avrupa Ligi'nde baya iyi is yapmisti. Bir de 3'lu oynadigi icin Angelino'dan da iyi verim alabilir gibi.
Git FM oyna dostum. Futbol böyle bir oyun değil.

Sana yüzde 100 katiliyorum Okan Hocam.Bizde utandik bugun.

Screenshot_2023-08-24-01-55-27-722.jpeg

Icardi olmadan da bu ligde Şampiyon olup Türkiye kupasını kazandığını hatırlamakta fayda var. Icardi'ye gerekli izin ve tavizleri verip arkadaşlığını dostluğunu kazanıp bu performanslara çıkmasında da Okan hocanın payı büyüktür. Şampiyonluk kutlamalarında da hocayı sırtına alarak da gereken değeri ve saygıyı Icardi Okan hocaya karşı göstermiştir.

mancini hocama saygım büyük de kendisi de melonun sneijder drogbanın olduğu takımla rakibi nisan ayında şampiyon yaptı yani

hocayı eleştirip geliştiren tarafta olmakta fayda var
Bende aynı şekilde Mancini'ye her zaman saygı duyuyorum o tazminatı bırakıp başka hiçbir adam gitmezdi donumuza kadar alırdı. Ama Muslera, Eboue, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Burak, Sneijder, Drogba bu adamlarla şampiyonluğu verdi içeride 4-5-6 atıp deplasmanlarda rezalet bir performansımız vardı.

mancini hocama saygım büyük de kendisi de melonun sneijder drogbanın olduğu takımla rakibi nisan ayında şampiyon yaptı yani

hocayı eleştirip geliştiren tarafta olmakta fayda var
Evet. Stoperde Dany, Semih, Chedjou, Koray Günter falan vardı. Orta sahada da yavaştan içi geçmeye başlamış Selçuk.

Sadece hücum oyuncularıyla şampiyon olunmuyor malesef. Tüm bunlara rağmen hoca bizi Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkardı. Juventus ile deplasmanda berabere kalıp içerde yendik. Chelsea'ye de öyle ezile ezile elenmedik. Ve bunu defans hattımızdaki tüm kadro yetersizliğine rağmen yaptık.

Okan hocayı seviyorum. Orası ayrı. Ama maç içerisinde doğru hamleler yapabilme konusunda sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

1 sezon daha dursa arka plandaki logonun fblisini görüyor olacaktık :crushed:
Bir türlü çözemediğimiz defansif problemlerimiz, hocanın inatla vazgeçmediği Berkan takıntısı, her maçı Icardi'nin kişisel becerileri ile çözüyor oluşumuz ve Torreira'nın olmadığı maçlarda ise hepten çöken savunmamız bir beni ürkütüyor belli ki.

Bu akşam Icardi şapkadan tavşan çıkarmasaydı, o zaman okumak gerekirdi buradaki yorumları.

Geri
Üst Alt