Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.585
- 1.461
- 2.223
Birde icardiye atarlaniyor. Keremede kizsana hoca kac tane top kaybi yapiyor. Birak su evlatciligida hocalik yap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde icardiye atarlaniyor. Keremede kizsana hoca kac tane top kaybi yapiyor. Birak su evlatciligida hocalik yap
![]()
Available managers
Hier werden die erfolgreichsten derzeit verfügbaren Trainer aufgelistet. Bemessungsgrundlage für den Erfolg eines Trainers ist die durchschnittliche Punkteausbeute pro Spiel.www.transfermarkt.com
Git FM oyna dostum. Futbol böyle bir oyun değil.Lopetegui veya Glasner denenebilir gibi. Lopetegui'nin buyuk takim tecrubesi var. Porto'da da iyi isler yapmisti. Yine Sevilla'yla da Avrupa Ligi'nde iyi isler yapmisti. Glasner de Frankfurt'la Avrupa Ligi'nde baya iyi is yapmisti. Bir de 3'lu oynadigi icin Angelino'dan da iyi verim alabilir gibi.
tudorun yarısı kadar top oynatamaz bu arada
Bende aynı şekilde Mancini'ye her zaman saygı duyuyorum o tazminatı bırakıp başka hiçbir adam gitmezdi donumuza kadar alırdı. Ama Muslera, Eboue, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Burak, Sneijder, Drogba bu adamlarla şampiyonluğu verdi içeride 4-5-6 atıp deplasmanlarda rezalet bir performansımız vardı.mancini hocama saygım büyük de kendisi de melonun sneijder drogbanın olduğu takımla rakibi nisan ayında şampiyon yaptı yani
hocayı eleştirip geliştiren tarafta olmakta fayda var
Git FM oyna dostum. Futbol böyle bir oyun değil.
Evet. Stoperde Dany, Semih, Chedjou, Koray Günter falan vardı. Orta sahada da yavaştan içi geçmeye başlamış Selçuk.mancini hocama saygım büyük de kendisi de melonun sneijder drogbanın olduğu takımla rakibi nisan ayında şampiyon yaptı yani
hocayı eleştirip geliştiren tarafta olmakta fayda var
Nasil bir oyun?
1 sezon daha dursa arka plandaki logonun fblisini görüyor olacaktık

Bir türlü çözemediğimiz defansif problemlerimiz, hocanın inatla vazgeçmediği Berkan takıntısı, her maçı Icardi'nin kişisel becerileri ile çözüyor oluşumuz ve Torreira'nın olmadığı maçlarda ise hepten çöken savunmamız bir beni ürkütüyor belli ki.1 sezon daha dursa arka plandaki logonun fblisini görüyor olacaktık![]()
Mancini sonrası Prandelli getirelim Avrupa'da İtalya ile iyi işler yapmıştı sistem olarak başarılı olur.ne mançinisi yaw