- 16 Haziran 2010
- 202.813
- 154.535
- 6.838
Allah korusunIcimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusunIcimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
Önümüzdeki 5-6 yıl şampiyon dahi olamayız kulüp batmayacaksa bile tamamen komple batar. Okan hoca sonrası hiçbir hoca beğenilmez Fatih hoca sonrası Mancini gibi olur sene sonu tazminat almasın diye bekleyip durulur.Icimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
Kayseri maçından sonra aynısını hissetmiştimIcimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
potter cok severim ama buyuk takımı kaldıramayacak gibi o da fena cuvalladı gecen yılIcimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
En az 2 orta saha olmalı bence ama problemlerin çözüleceğini düşünmüyorum. Icardi kötü oynarsa Zaha'nın, Zaha da kötüyse Ziyech'in, Tete'nin bir şeyler yapmasını bekleyeceğiz. Yine bireysel performanslara olması gerekenden fazla bağımlı bir takım olacağız muhtemelen.Şimdi biz ne kadar iyi futbolcu alacağız mesela ? 3-4-5 bunun sayısı ne ? Moldenin toplam maaş bütçesi bence icardi kadar yoktur
Icimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.
Cok yanlis secim olur bence. Potter, Pochettino gibi td'ler baskinin az oldugu takimlarda oyuncu yetistirip basarili olan td'ler. Kupa isteyen takimlarda tutmadilar tutamazlar da.
3'lü orta sahaya dönüp sol iç, sağ iç dizecekti abi adamları.taktik ve değişiklik babında kötü bi maçdı kendi adına
önce heriflerin dizilimi bize ters geldi ve kanatlarda sürekli fazlaydı herifler ve tarumar olduk
sonra bi kaç gün evvel suyunu çıkardığımız mertensi oyundan geç çıkardı
skor olarak şanslı idik ama bu maç dönüp ardımıza girebilirdi
Bunu yazamaya girmiştim. Orta saha üstünlüğünü rakibe bırakıp da önde baskıya dayalı bir oyun anlayışını bir türlü kabullenemiyorum ve Okan Hoca bunda ısrar edecek gibi görünüyor...40 yıldır futbola kafa yoran adam elbette benden daha iyi biliyordur, direkt sorma imkanım yok; aydınlatacak bir arkadaşımız çıkarsa çok memnun olurum, lütfen...Avrupa'da 3'lü orta sahayla oynamak zorunda olduğumuzu anlamıştır bugün diye düşünüyorum.
kime isterdin
Piyasada kimler var şu anda bilmiyorum ama önceden 5 büyük ligin kupa kovalayan üst sıra takımlarında az çok başarılı olmuş bir td'ye gidilmesi gerekiyor Okan hocadan sonra.