Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Şu yoktu bu yoktu demeye gerek yok Molde 20 milyonluk takım dün adamlar ezdi bizi. Takım oyunu ve uyumu önemli görüldüğü gibi, biz Zaha gelecek Ziyech gelecek diyoruz da e Zaha gelecek bireysel bişeyler yapacak Ziyech gelecek bireysel bişeyler yapacak vs. Ligin seviyesi düşük sorun yok ama şampiyonlar liginde yine nal toplarız bu gidişle.

Hocam kafandaki oyunu oynayabilmen için;
Kanatların az top kaybı ile oynayan, bekiyle alan kapatan ve al verlerle çalımlarıyla oyun kuran,
ortadaki ikilin en az selçuk-melo uyumu yakalamış ve onu oynayabilen,
on numaranın takımı komutan gibi yöneten,
defansının ise zeki ve çevik adamlardan oluşması gerektiğinin farkında mısın?

Senin elinde ise bunları tam olarak yapabilen oyuncu sayın kısıtlı. Daha başka oyun planları kurmalısın, organize hücumlara çalışmalısın, elindeki oyunculara göre bir taktik belirleyip antremanlarda ezberletmelisin oyunculara.

Moldenin oynadığı basit futbolu bizde kendimizden üstün rakiplere karşı oynayabilmeliyiz.
Çok bir şey istemiyoruz senden ;

Organize ve çalışılmış hücumlar yapabilen bir takım istiyoruz yenmek yenilmek değil mesele..

Yunus Akgün ile başlayarak şapkadan tavşan çıkardı. Yine farkını gösterdi.
20230824_144448.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2013'de iç sahada Real Madrid'e ilk 30 dakika top yüzü göstermeden futbol olarak ezdiğimiz maçta her geldikleri gol olunca 1-6 kaybediktten sonra Ancelotti'ye de Real taraftarı tepki gösteriyordur hoca futbol oynatmadın ama maçı kazandın diye... 20 m euro - 200 m euro - 1 milyar euro bunlar hiçbir şey ifade etmez dün istersen 35 tane gol kaçır rakip 2 kez gelir 2 gol atar turu kaybedersin.

2013'de iç sahada Real Madrid'e ilk 30 dakika top yüzü göstermeden futbol olarak ezdiğimiz maçta her geldikleri gol olunca 1-6 kaybediktten sonra Ancelotti'ye de Real taraftarı tepki gösteriyordur hoca futbol oynatmadın ama maçı kazandın diye... 20 m euro - 200 m euro - 1 milyar euro bunlar hiçbir şey ifade etmez dün istersen 35 tane gol kaçır rakip 2 kez gelir 2 gol atar turu kaybedersin.
Yarama tuz bastın o maç travmaydı benim için. Ne heveslenmiştim be. Canlı izlediğim en iyi gs performansıydı o ilk yarım saat.

Yarama tuz bastın o maç travmaydı benim için. Ne heveslenmiştim be. Canlı izlediğim en iyi gs performansıydı o ilk yarım saat.
Maç oyunu ve skoru tamamen alakasızdı 1-6 bitti ama maçı baştan izletsen halen kimse inanamaz futbol böyle bir şey her türlü sonuç olabiliyor büyüklük de önemli en basiti dün akşamdan sonra Moldeliler kendi aralarında ulan ne top oynadık ama adamlardaki büyüklüğe bak Icardi çıktı maçı aldı diyorlardır.

Torreira olmasa bize CL'de Berkan'ı izlettirecek. Madem Torreira yok, alternatif bir diziliş falan dene. Bir formatta, bir oyuncuda takılıp kalma. Olmuyorsa müdahale için illa ki gol yemeyi bekleme. Bunlar kendisine olan güveni azaltıyor taraftar nezdinde. Sürekli Icardi nin şapkadan tavşan çıkartmasının altında ezilirsin bir yerden sonra.

Maç oyunu ve skoru tamamen alakasızdı 1-6 bitti ama maçı baştan izletsen halen kimse inanamaz futbol böyle bir şey her türlü sonuç olabiliyor büyüklük de önemli en basiti dün akşamdan sonra Moldeliler kendi aralarında ulan ne top oynadık ama adamlardaki büyüklüğe bak Icardi çıktı maçı aldı diyorlardır.
Aynı sene deplasmanda 4-1 yenildiğimiz maçta da çok iyi oynuyorduk, hatta Ramosu da oyundan attırmıştık skor 1-1 di. Sonra bir frikik oldu, bizim kalede Eray ortasahadan gol yedi ve takım dağıldı. Velhasıl futbol kaliteli ayaklarla oynanır dün biz de bunu gösterdik tekrardan.

Okan Buruk hata yapıyor ama hatasından dönmeyi de biliyor, geçen seneye başlarken 3 yerliyi Yunus ve Kerem ile kurmaya çalıştığı, PvA un sol bek olarak Eylül ayının sonuna kadar geldiği, Rashica nın Ekim-Kasım gibi ilk 11 oynamaya başladığı bir dönem vardı

Şimdi yine benzer şekilde yeni aldığı oyuncuların da hazır olmamasının bahanesiyle yanlışlar üzerinden ilerliyor ama sonuna kadar inanıyorum Okan Hoca ve İrfan Hoca bu yanlışlarından da dönecektir. Önümüzdeki aylarda 3 yerlinin daha doğru tercih edildiği, ilk 11 düzeninin oturduğu oyun gücü olarak daha iyiye giden Galatasaray ı bu sene de kurmayı başaracaktır

maç sonlarında kıvırmaca olmadan - yuvarlak laflar olmadan özeleştiri yapabiliyor.

çok erken parlıyor taraftar..

Adamın istediği kimse gelmedi ve tamamı oyun planına aykırı isimler geldi. Buna rağmen kazanabilmesi büyük başarı. Bu see başarı hocaya, başarısızlık taraftar gazıyla transfer yapan Erden Timura yazar.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav ne anlatıyorsun yiğit geçen seneki takımdan alınmayan ten oyuncu Rashica.
Geçen sene duboisi hep bekten ortaya çekiyordu onu daha iyi yapan Angelino var şu an elinde.

Tete lisansı daha dün çıktı
Ziyech 3 gün önce geldi
Zaha sakat geldi bu bilinen şeydi.
Şu alınan oyunculardan hangisi olmaz benim sistemime uymaz diye okanın istemeyeceği oyuncular.

Oyun sistemi press onu da zaten mertens ile yapıyoruz ne olsun bir tane daha press span mertensin aynı rolü görecek oyuncu mu alalım.
Tek sorun sezonda 300 maç oynayabilecek torreiranın yokluğu. Bu kadar gömülmezdi.
Ayrıca geçen ene arayarak bulduğu oyun tarzına düşmanca hareket ediyor. Defans yapmayan yunus geçen sene haftalarca oynadı yine kötüydük yine kötüydük. Sonra rashicayı mente etti iş düzelmeye başladı.
Barış, yunus bu adamlarla maçlara başlayarak arkana yaslanarak maç izleyemezsin. Peşlerine taptığın oliviera ile pres yaptığı oyunda iyi olup diğer tüm oyunlarda leşe bağlayan berkanın olduğunsenaryoda bu takım iyi futbol oynayamaz zaten.

Ayrıca genel için konuşuyorum. Tek oynatabileceği yeni transfer demirbaş var ekstra.
Tamam bende eleştiriyorum da o maçlık parlıyorum bitiyor. Asıl okan için imtihan bu haftadan sonra başlayacak lisansı çıkan tete, yeni gelen ama ne olursa olsun kaliteli herif olan ziyech ve iyileşme eğrisine giren ve haftaya vites artıracak olan zaha girecek. Torreira oynayacak..

16 maç fln üst üste kazanırken yazan var mıydı gitsin fln diye
molde macında takım kötü oynadı diye hoca mı gönderilir ne garip şeyler yazıyonuz yaw

16 maç fln üst üste kazanırken yazan var mıydı gitsin fln diye
molde macında takım kötü oynadı diye hoca mı gönderilir ne garip şeyler yazıyonuz yaw
Taraftar hissiyatıyla gaza geliyoz işte. Biz dedik diye bizim lafımızla hoca gönderecek değiller ya. Akşam sinirleniyoz, sabahına unutuyoz.

Geri
Üst Alt