Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.639
- 960
- 1.128
Pep‘in Barcelonasi gibi bi takim kurdugu icin, her tramsferi bi iki ay yedek bekletmesi cok mantikli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarama tuz bastın o maç travmaydı benim için. Ne heveslenmiştim be. Canlı izlediğim en iyi gs performansıydı o ilk yarım saat.2013'de iç sahada Real Madrid'e ilk 30 dakika top yüzü göstermeden futbol olarak ezdiğimiz maçta her geldikleri gol olunca 1-6 kaybediktten sonra Ancelotti'ye de Real taraftarı tepki gösteriyordur hoca futbol oynatmadın ama maçı kazandın diye... 20 m euro - 200 m euro - 1 milyar euro bunlar hiçbir şey ifade etmez dün istersen 35 tane gol kaçır rakip 2 kez gelir 2 gol atar turu kaybedersin.
Maç oyunu ve skoru tamamen alakasızdı 1-6 bitti ama maçı baştan izletsen halen kimse inanamaz futbol böyle bir şey her türlü sonuç olabiliyor büyüklük de önemli en basiti dün akşamdan sonra Moldeliler kendi aralarında ulan ne top oynadık ama adamlardaki büyüklüğe bak Icardi çıktı maçı aldı diyorlardır.Yarama tuz bastın o maç travmaydı benim için. Ne heveslenmiştim be. Canlı izlediğim en iyi gs performansıydı o ilk yarım saat.
Aynı sene deplasmanda 4-1 yenildiğimiz maçta da çok iyi oynuyorduk, hatta Ramosu da oyundan attırmıştık skor 1-1 di. Sonra bir frikik oldu, bizim kalede Eray ortasahadan gol yedi ve takım dağıldı. Velhasıl futbol kaliteli ayaklarla oynanır dün biz de bunu gösterdik tekrardan.Maç oyunu ve skoru tamamen alakasızdı 1-6 bitti ama maçı baştan izletsen halen kimse inanamaz futbol böyle bir şey her türlü sonuç olabiliyor büyüklük de önemli en basiti dün akşamdan sonra Moldeliler kendi aralarında ulan ne top oynadık ama adamlardaki büyüklüğe bak Icardi çıktı maçı aldı diyorlardır.
mertense kuruldum dün. herzaman ki yaptigi faulleri ve kalenin agzindan kacirmasi fitik sebebiyditete'yi 83 dakika yanında oturtması skandal.
berkan'a 80 dakika sabretmesi skandal.
yerli oyunculara evlatçılık yapacağım diye ipin ucunu kaçırıyor.
Neden istifa etmedi o vakit?Adamın istediği kimse gelmedi ve tamamı oyun planına aykırı isimler geldi. Buna rağmen kazanabilmesi büyük başarı. Bu see başarı hocaya, başarısızlık taraftar gazıyla transfer yapan Erden Timura yazar.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav ne anlatıyorsun yiğit geçen seneki takımdan alınmayan ten oyuncu Rashica.Adamın istediği kimse gelmedi ve tamamı oyun planına aykırı isimler geldi. Buna rağmen kazanabilmesi büyük başarı. Bu see başarı hocaya, başarısızlık taraftar gazıyla transfer yapan Erden Timura yazar.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir senaryoda Terim gelirse seni düşünemiyorum.Icimden bir ses, bu sene kaldiramiyacak ve yerine Graham Potter gelecek diyor.

Taraftar hissiyatıyla gaza geliyoz işte. Biz dedik diye bizim lafımızla hoca gönderecek değiller ya. Akşam sinirleniyoz, sabahına unutuyoz.16 maç fln üst üste kazanırken yazan var mıydı gitsin fln diye
molde macında takım kötü oynadı diye hoca mı gönderilir ne garip şeyler yazıyonuz yaw