Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Son 37 maçta 101 puan alan,
Tarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
CL grubunda deplasmandaki manuyu da yenerek 2. Olan ve taraftarı Bayerni yenemedik diye tribe sokan,
Üst üste en fazla ligde galibiyet alma serisinin rekortmeni olan

Ballı teknik direktörümüz.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elemelerden gruplara getiren birazda icardi valla kusura bakma hocam.

efendi olsan rütbenı verirlerdi
images (99).webp

Bugün iyi değildik. Icardi'nin kötü olması takımı çok ciddi etkiliyor. Apo-Sanchez tandemini bozmak yanlış ama mantıklı hareket gibi. Nelsson'u yedekte bekletip paslatırsan satamazsın istediğin gibi. Angelino-Kazımcan Apo kadar bile oynayamıyor bek işini ki Apo da çok iyi değil. Bir de rakibin küçümsenmesi de eklenince maç bu oyun bu.

Son 37 maçta 101 puan alan,
Tarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
CL grubunda deplasmandaki manuyu da yenerek 2. Olan ve taraftarı Bayerni yenemedik diye tribe sokan,
Üst üste en fazla ligde galibiyet alma serisinin rekortmeni olan

Ballı teknik direktörümüz.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Terim'de girdi onelemelerden CL'ye

Son maclarda ne oynuyoruz bilmiyorum. Keyif vermiyor takim ancak iste kazaniyoruz gunun sonunda kagit ustunde 3-puan olunca elestiriler sanki biraz oteleniyor ama bence iste tam bu sirada elestirmekte gerekiyor.

1- Oyuncularin yerleriyle oynamak (bugun neden sol-bek Abdul ile basladin ? )
2- Oyuncularla iletisim
3- Varyasyon eksikligi, yetersizligi. Giren-cikan genelde birbirinin idamesi ancak diziliste, mental duzende ayni ancak oyun gelismiyor
4- Rotasyona alinmasi gereken diger isimler
5-Icardi'nin durumu, igne/destek ile oynatilmasi
6- Kerem'in pozisyon degisikligi sonrasi dususu
7- Iskelet 11'deki degisim
8- Geciken oyuncu degisikligi (evet bugun dahi gecikti)

Bu arada, gelisim icin yaziyorum bunlari tu-kaka degil amacim.

Son maclarda ne oynuyoruz bilmiyorum. Keyif vermiyor takim ancak iste kazaniyoruz gunun sonunda kagit ustunde 3-puan olunca elestiriler sanki biraz oteleniyor ama bence iste tam bu sirada elestirmekte gerekiyor.

1- Oyuncularin yerleriyle oynamak (bugun neden sol-bek Abdul ile basladin ? )
2- Oyuncularla iletisim
3- Varyasyon eksikligi, yetersizligi. Giren-cikan genelde birbirinin idamesi ancak diziliste, mental duzende ayni ancak oyun gelismiyor
4- Rotasyona alinmasi gereken diger isimler
5-Icardi'nin durumu, igne/destek ile oynatilmasi
6- Kerem'in pozisyon degisikligi sonrasi dususu
7- Iskelet 11'deki degisim
8- Geciken oyuncu degisikligi (evet bugun dahi gecikti)

Bu arada, gelisim icin yaziyorum bunlari tu-kaka degil amacim.
cok soruya gerek yok. belirli bir oyuncu grubumuz var ve onlar kisitli yetenekte. bu kisitli yetenekleri son paslarda sikinti yasamamiza veya kaptirdiklari toplarin kontraya donmesine neden oluyor. gerisi tamamen hikaye.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok soruya gerek yok. belirli bir oyuncu grubumuz var ve onlar kisitli yetenekte. bu kisitli yetenekleri son paslarda sikinti yasamamiza veya kaptirdiklari toplarin kontraya donmesine neden oluyor. gerisi tamamen hikaye.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek hikaye oldugunu dusunmuyorum renkdas. Tamam dediklerini bende ustte yazdim mac icinde de deginiyourm (iste gol kacirmak ya da kaliteleri altinda is yapmalari) ancak B plani, C plani goremiyorum ya da direkt bir oyun akli da goremiyorum diyorum. Tam net bir planimiz var mi bu cok gorunur degil. Mac mac bakinca da bu boyle.

Öyle bir güruh var ki kimisi hocadan kimisi topçulardan düimanı gibi nefret ediyor. Bunlar bir şey yapmasına bile gerek yok sırf sahada diye it köpek muamelesi çekiliyor. Sahada değilse de vay efendim çalışmıyor mu diye sallıyorlar.

Okan Hoca özelinde değişiklikleri 2 maçtır zamanında yapmaya başladı
Bu maç kondisyon konusu muallak zira takım rolantiye aldı bayern maçı var diye. Tehlikeli bir davranıştı şükür bir kaza olmadı.
Okan Hocanın oynatmak istediği pres oyunu için ayağı iyi bir b2b ihtiyacı var. Kaan defansif olarak yeterli ama hücumda kısıtlı, seni bekleyecek takımlar için top taşıma konusunda sıkıntı yaşarız. Mutd, bayern gibi rakiplere karşı ideal profil Kaan, tor un yanında. Kopenhag gibi rakibe karşı bahsettiğim profilde gerekli

Geri
Üst Alt