- 6 Eylül 2014
- 93.490
- 64.326
- 4.608
Efendi bir adamimefsane demedım efendı dedım
sen efendı misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efendi bir adamimefsane demedım efendı dedım
sen efendı misin
Elemelerden gruplara getiren birazda icardi valla kusura bakma hocam.Son 37 maçta 101 puan alan,
Tarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
CL grubunda deplasmandaki manuyu da yenerek 2. Olan ve taraftarı Bayerni yenemedik diye tribe sokan,
Üst üste en fazla ligde galibiyet alma serisinin rekortmeni olan
Ballı teknik direktörümüz.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
efendi olsan rütbenı verirlerdiEfendi bir adamim
efendi olsan rütbenı verirlerdi
sana efendi olamazsın demedim. adam olamazsın dedimEfendi bir adamim
Adamlıktan bahsedenler genelde madam olurlar bil istedim Emrah efendisana efendi olamazsın demedim. adam olamazsın dedim
adamlıktan sen bahsettin cancağzımAdamlıktan bahsedenler genelde madam olurlar bil istedim Emrah efendi
Efendi bir adamim
Ben orda efendilikten bahsettim. Neyse konuyu sulandırma.biraz eleştiri yap yancı olmaadamlıktan sen bahsettin cancağzım
hocamı ve topçularımızı eleştirenleri dövme arzum oluşuyor.Ben orda efendilikten bahsettim. Neyse konuyu sulandırma.biraz eleştiri yap yancı olma
Bugün pas yapamayisimiz beni çok sinirlendirdi Emrahim.hocamı ve topçularımızı eleştirenleri dövme arzum oluşuyor.
bu maç ön sevişmeydi. bayern e sakladıkBugün pas yapamayisimiz beni çok sinirlendirdi Emrahim.
Zahanin sprint atar olması iyi oldu munih maçında birşeyler olurbu maç ön sevişmeydi. bayern e sakladık
Fatih Terim'de girdi onelemelerden CL'yeSon 37 maçta 101 puan alan,
Tarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
CL grubunda deplasmandaki manuyu da yenerek 2. Olan ve taraftarı Bayerni yenemedik diye tribe sokan,
Üst üste en fazla ligde galibiyet alma serisinin rekortmeni olan
Ballı teknik direktörümüz.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cok soruya gerek yok. belirli bir oyuncu grubumuz var ve onlar kisitli yetenekte. bu kisitli yetenekleri son paslarda sikinti yasamamiza veya kaptirdiklari toplarin kontraya donmesine neden oluyor. gerisi tamamen hikaye.Son maclarda ne oynuyoruz bilmiyorum. Keyif vermiyor takim ancak iste kazaniyoruz gunun sonunda kagit ustunde 3-puan olunca elestiriler sanki biraz oteleniyor ama bence iste tam bu sirada elestirmekte gerekiyor.
1- Oyuncularin yerleriyle oynamak (bugun neden sol-bek Abdul ile basladin ? )
2- Oyuncularla iletisim
3- Varyasyon eksikligi, yetersizligi. Giren-cikan genelde birbirinin idamesi ancak diziliste, mental duzende ayni ancak oyun gelismiyor
4- Rotasyona alinmasi gereken diger isimler
5-Icardi'nin durumu, igne/destek ile oynatilmasi
6- Kerem'in pozisyon degisikligi sonrasi dususu
7- Iskelet 11'deki degisim
8- Geciken oyuncu degisikligi (evet bugun dahi gecikti)
Bu arada, gelisim icin yaziyorum bunlari tu-kaka degil amacim.
cok soruya gerek yok. belirli bir oyuncu grubumuz var ve onlar kisitli yetenekte. bu kisitli yetenekleri son paslarda sikinti yasamamiza veya kaptirdiklari toplarin kontraya donmesine neden oluyor. gerisi tamamen hikaye.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi