Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Orhan uluca nın söylediği gibi maç bittikten sonra şu olsaydı, şunu söyle yapsaydı demek çok basit anasını satayım... Yaptığı her değişikliğin de mantıklı bir sebebi vardı. Saha içerisinde tutar tutmaz o ayrı mesele. Kazım ı koyup o taraftan gol de yiyebilirdik. O zaman nelsson gibi bir adamın varken niye kazım ı oyuna soktun diyecekti herkes.

Yazması çok kolay arkadaş. Ben olsam ziyech yerine bay ile başlardım. İlk yarının sonunda zahayı çıkarır Kerem i sola kaydırır mertens ile çıkardım. Ziyech i 70 den sonra oyuna alırdım. Sergio yerine ndombele yi sokardım oyuna vs vs. Ama ben olsam ve bunları yapsam ne olurdu kimse bilmiyor. O yüzden çok bilmişlik yapmaya lüzum yok.

Siz sisteme oyuna bakın arkadaş. Galatasaray a bu sezon itibarını geri kazandıran bir mücadele sergileniyor saha içerisinde. Bu sadece oyuncu kalitesi ile alakalı bir durum değil. Sistem meselesi. Avrupa'da oynadığı ilk sezonda yaşıyor bir de bunu. Gitmesi için gün sayanların da Okan hoca nın ardından bu takımı uçan kaçan bir takım yapacak hoca tercihleri bile yok. Sadece ben size söylüyorum Okan bu takımın hocası değil demek için fırsat kolluyorlar. Bildiğin ergen zihniyeti...

Leverkusen geçen ay Bayern karşısında ne oynadıysa biz de onu oynadık. Onlar şanslıydı son dakika penaltıyla puan aldılar biz ise şanssızdık.

Işte bu yüzden alayınıza Okan Buruk p.çler

Türk medyası küfür olayı üzerinde çok durduğu için UEFA soruşturma başlatmış.

Hocanın dedikleri bunlara gelsin

Baya büyük hata renkdaş bedelini de ödedik. Olmamış bir olay hakkında olurdu demek saçma değil mi ? Yani Kazımcan oyuna girmedi sonuçta. Paralel evrende yargılayabiliriz bunu. Ama eldeki veri şu, den işleyen düzeni değiştiriyorsun ve sonucunda kısa sürede bedel ödüyorsun demek ki bir yerde hata yapılmış. Üstelik aldığın oyuncun direkt yedirmiş.
İlk maçta 2 tane yedirmedi mi nasıl olmamış olay oluyor? Neyse neye inanıyorsanız inanın

İlk maçta 2 tane yedirmedi mi nasıl olmamış olay oluyor? Neyse neye inanıyorsanız inanın

Sen hazir olmadan cocugu atarsan onune de Zaha'yi (ki o zaman henuz hazir da degildi Zaha bugun kadar) sacmalar. Hayir bir de su var, Kazimcan bunun suclusu degil ki ? Angelinho kotu oldugu o oynadi, Angelinho'yu da isteyen hocanin kendisidir. Ancak bu, iyi giden bir macta en saglam duran stoperlerini (savunma merkezini) oynatmani gerektirmiyordu diyorum ustelik, Kerem bitmis yuruyorken, Icardi dusmusken ve dahi Zaha geri donemiyorken. Onden alirsin birini, onun yerine Nelson mu girer, yoksa Kazimcan mi onu dusunursun. Stoperini kaydirip (bir nevi oyundan cikarip ki adamda youlmus durumda cok yiprattilar ilk maca gore) duzenini bozmazsin cunku beraberlik seni gruptan cikariyordu dun...

+1 puanin olacakti, Bayern garantileyememis olacakti bu da Kopenhag macinda onlari agresif tutacakti. Sen simdi bunlari kaybettin diyorum. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Kaldi ki, Bakambu'nun golu bizim belki de galibiyet golumuz olacakti senin stoperlerin duruyor olsaydi.

Bir de Kazimcan'a takilip durmussun cocukla sorunun nedir bilmiyorum tek cozum Kazimcan'i alip/almamasi degil farkli bir iki hamle daha yapabilirdi. Stoperleri bozma karsinda Kasimpasa yok, Istanbulspor yok, uzerler adami iste 3dk da bir de aldigin adam da Nelsson hani.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocanın tabiki eksikleri var.israrla üclu orta sahaya dönmemesi ve zaman zaman daha dengeli oyunu oynayabilmek gibi.Ama bunlar birazda kadrodaki oyuncu yapısı ile alakalı bir durum.
Bence bu maçlarda değilde ligde daha zayıf takımlarla oynadığınızda sahaya yayılma işi çok büyük sıkıntı.Bunu halledebilirse muhteşem olur.

Bunlarin dışında Okan hocada benim bir taraftar olarak en beğendigim nokta bu fatih terimde dahil çoğu hocamizda yoktu.olsada az veya yerinde değildi.
Takımın haklarını yeri ve zamanında muhteşem koruyor ve itirazını yapıyor.Ozellikle saha kenarında hiç kacirmiyor bu pozisyonları. O hırsi görüyorum onda.Mac sonu saha kenarindaki o küfurleri o hırsi olayın ne kadar içinde ve çok üzuldügunu gösteriyor.

oyuncu değişikliklerinde hataya devam ediyor. iki maçı da kusura bakmasın kendi hataları verdi.

kerem'e 90 dakika nasıl dayandın? ziyech olmuyordu 45 de barışı sokmalıydın. kerem yerine mertens girmeliydi.

0-0 giderken kazım'ı alman gerekirken sen gidip yorgun abdül'ü sola atıyorsun tandemi bozuyorsun golü yiyoruz.

bu konularda toplaması lazım kendini artık.

Geri
Üst Alt