Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
2-0'dan 3-1'den 3-3'e getirdi maçı. Tebrikler Okan Buruk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino, ndombele, bakambu net boş transferler sunların yerini doldursak bile yeter de artar bile bu sezona. Üçüne de yol verebilme ihtimalimiz var bunu yapmazsak net ahmak kulübüz demektir. Hiç öyle yok maaş falan diye diretmesinler. Olmuyor işe istesek de olmuyor olmuyor olmuyorneyse bence ligi ve avrupayı iyi geçtik artık
devre arası artık para da harcayabildiğimiz için inşallah sağlam 1 ortasaha ilk 11e sonra da 1 de yede alalım 1 de sol bek yeter
ndombele angelino ve oliveiradan filan çıkabilirsek iyi olur
tabi zor bunlar
normalde yerli kuralı olmasa oliveirayı tutar keremden çıkarım
İşin kötü tarafı bence takım, teknik direktör beraberliğe oynuyordu o ara. Yani takım gol yememek için çabalarken futbolcular geri gelmiyordu.gelsinler diyorum işte sürekli beraberlik bizim icin önemli ama hala atak yapmaya calısıyor takım
Yav Emre sen savunmuyor muydun, ben eleştiriyordum. Şimdi ben savunuyorum sen eleştiriyorsunbugün şans yanındaydı
hemen hemen bütün kararları yanlıştı
yakışmadı hocam
ders olsun
Yav Emre sen savunmuyor muydun, ben eleştiriyordum. Şimdi ben savunuyorum sen eleştiriyorsun![]()
Demek ki ben de genel olarak eleştirmemişimben bu maç için eleştirdim
genel değil
Torreira - Kaan orta sahasını yaratan da Okan BurukYaw neyini tebrikler? Onana, golleri yumurtlamasa tebrik edenleri gorecektim.
Torreira - Kaan orta sahasini daha iyileri alinana kadar degistirmemeli. Yine Abdulkerim'i solbeke cekti ve yine yiyecektik. Takimin ayarlariyla oynamayi birakmali.
HaydaaaaaaaTorreira - Kaan orta sahasını yaratan da Okan Buruk
-se -saYaw neyini tebrikler? Onana, golleri yumurtlamasa tebrik edenleri gorecektim.
Torreira - Kaan orta sahasini daha iyileri alinana kadar degistirmemeli. Yine Abdulkerim'i solbeke cekti ve yine yiyecektik. Takimin ayarlariyla oynamayi birakmali.
Adamlarin golu niye bal?-se -sa
Bu kırılma anları şans faktoru argüman olarak sadece bizim aleyhimizde kullanıldığında geçerli oluyor sanırım. Onana yumurtaladi da arkadaş fernandesin attığı golün xgsi 0.03 bunu niye denkleme katmiyoruz.
Gol atarken bal var da yerken bahtsızlik yok mu
Yaw neyini tebrikler? Onana, golleri yumurtlamasa tebrik edenleri gorecektim.