Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

neyse bence ligi ve avrupayı iyi geçtik artık

devre arası artık para da harcayabildiğimiz için inşallah sağlam 1 ortasaha ilk 11e sonra da 1 de yede alalım 1 de sol bek yeter

ndombele angelino ve oliveiradan filan çıkabilirsek iyi olur

tabi zor bunlar

normalde yerli kuralı olmasa oliveirayı tutar keremden çıkarım
Angelino, ndombele, bakambu net boş transferler sunların yerini doldursak bile yeter de artar bile bu sezona. Üçüne de yol verebilme ihtimalimiz var bunu yapmazsak net ahmak kulübüz demektir. Hiç öyle yok maaş falan diye diretmesinler. Olmuyor işe istesek de olmuyor olmuyor olmuyor

gelsinler diyorum işte sürekli beraberlik bizim icin önemli ama hala atak yapmaya calısıyor takım
İşin kötü tarafı bence takım, teknik direktör beraberliğe oynuyordu o ara. Yani takım gol yememek için çabalarken futbolcular geri gelmiyordu.

Bu maçtan puan önemli ama ders çıkarmak daha önemli. Kopenhag fizikli takım, böyle sapıtırsan, orta alanı zayıf tutarsan affetmezler.

Tüm serefsizler grubu görünce eli seyinde GS fark yesin diye beklerken hocam orta sahasiz ve sol beksiz hepsine verdi ayarı 👏👏

Net hataliydi bugun ve ben cok da memnun degilim tercihlerinden. Elestirilmesi gereken cok sey var..

Aldirdigi oyunculardan, kadro secimlerine, oyuncu iliskilerinden oyunculari kullanma sekline... Bilmiyorum. Onemli basarilar kazandik ama kadromuz gercekten iki senedir ligin ustunde.. CL'de de gayet ideal isimler var ama en kritik noktalarimiz hala eksik, dolmadi yerleri. Hoca ve onun sistemi de bunda suclu. Eldekine gore oynatmasi lazim.

Kadro yanlıştı ama oynanan oyun iyidi gene tek eksiği yanlış kadro ve zamanında değişiklik yapmaması kopenhag maçında baskılı oynayacağız ama arkada kontrolü kaybetmemek önemli

Bugün planlar tutmadı, birdaha da böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum. Kaan ortasahada oynar mecbur. Takım disiplini çok kötüydü, normalde vermediğimiz pozisyonlar verdik.

forumdaki bir grup üye maç başlar başlamaz Okan hocaya sövmeye başladı. 2-0 da iyice zıvanadan çıkıp hocayı yerden yere vurdular.

ama şimdi bakıyorum hocayı eleştiren kimse kalmamış forumda.

Yaw neyini tebrikler? Onana, golleri yumurtlamasa tebrik edenleri gorecektim.
Torreira - Kaan orta sahasini daha iyileri alinana kadar degistirmemeli. Yine Abdulkerim'i solbeke cekti ve yine yiyecektik. Takimin ayarlariyla oynamayi birakmali.
Torreira - Kaan orta sahasını yaratan da Okan Buruk

Taraftar yorumlarını çok dikkate alma hocam. 3 ayda bir iyi oynayan Mertens i Kerem e tercih etmek olmadı.

Torreira - Kaan orta sahasini daha iyileri alinana kadar degistirmemeli. Yine Abdulkerim'i solbeke cekti ve yine yiyecektik. Takimin ayarlariyla oynamayi birakmali.
-se -sa
Bu kırılma anları şans faktoru argüman olarak sadece bizim aleyhimizde kullanıldığında geçerli oluyor sanırım. Onana yumurtaladi da arkadaş fernandesin attığı golün xgsi 0.03 bunu niye denkleme katmiyoruz.

Gol atarken bal var da yerken bahtsızlik yok mu

-se -sa
Bu kırılma anları şans faktoru argüman olarak sadece bizim aleyhimizde kullanıldığında geçerli oluyor sanırım. Onana yumurtaladi da arkadaş fernandesin attığı golün xgsi 0.03 bunu niye denkleme katmiyoruz.

Gol atarken bal var da yerken bahtsızlik yok mu
Adamlarin golu niye bal?
Kaleci hatasi mi vardi?

+ 1000

Ustune tercihleri net hatali.

Abi neden bizim anahtar pozisyonlarimiz ve gecen seneden kalan arizali yerlerimiz/yumusak yerlerimiz hala ayni ? Neden alinan oyuncularin buyuk kismi form tutamadi hala ? Neden mac icinde anlamsiz degisiklikler yapilmakta ? Neden Ndombele ve Mertens gibi gucsuz ve fizik sorunu olan oyuncularla basladin boylesi kanat/ofansa ragmen ki elinde/geri de Sanchez de yok.

Sanchez bu takima dinamizm ve teknik/geriden oyun kurma ekstralari sagliyor.. Bir secim yapiyorsun;

1- Kaan defans baslasin ve geriden oyun kurma yetenegim dusmesin ki bu anlasilabilir bir bakis acisi
2- Dinamizm'den ve agresiflikten defansta kaybetsemde ortasahada kotarabilirim - ama bu olmuyor iste. Ndombele (adam net hazir degil bu seviye rakip icin. Ama lig icin "ehhh iste" !) ustune Mertens ile basliyorsun... Ya gider 8 numara atarsin ya da Kerem'i koyar efor istersin sonradan gidisata gore degisiklik yaparsin... Abi neden ? Ne amacla Alanya'ya gol atti diye bir adami Manchester macina alirsin ki ayni anda prime degisiklikler yapmissin (zorunluluktan) ?

Solbek zaten defansta aksiyor, bunu kapamak icin de ofansa cikamiyor... Anlamiyorum abi.. Hadi bunu yaptin, neden ikinci yariya israrla ayni sekilde basladin hoca ? Surdurulebilir gozukmuyor bu kararlarin. Biz bu maci cok net gule oynaya kazanabilirdik bunlara ragmen.

Toplama bir takım var bunu niye kabul etmiyoruz. Herşey tüm yapılanma doğruymuş gibi Okan hocadan mükemmeliyeti nasıl talep edebiliyoruz. Bitikleri oynayan bir camiaya gel sampiyon yap tüm engellemelere rağmen sonrasında beklentinin çok üstünde bir Avrupa performansı göster ama o öyle oldu bu bu sebepten oldu. Neden şunu soktun neden şunu cikarmadin. Hoca da hata yapıyor hoca da sıvıyor ama kadro oynuyor Okan hocanın bir numarası yok alt metinli mesajlar okumaktan bıktık arkadas.

Geri
Üst Alt