Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Rüyamda kendisini bir galibiyet sonrası sutladik. Sebebini tam anlamadım ama rüyalarım genelde çıkıyor.

artık ısrarla set oyunu eleştirisi yapmak gereksiz cunku hoca set oyunu oynatmak istemiyor bu belli

esas sıkıntı kaybettigimiz maclardaki bazı kronik sorunlar aynı devam ediyor

her rakibe aynı oyun tarzı,oyuncu degısıklıgı konusundaki eksıklıkler hatalar

Oyuncu değiştirme konusu fazlasıyla abartılıyor dünkü oyunda ortada giden maçta rakibin pozisyonu yokken saçma sapan baskı yapıp orta alanı boşaltıp golü yedik. O noktaya kadar ne rakibin baskısı ne başka bir şey kendi kendimizi yaktık. Hadi dersin ki rakip basıyor bunaldık öyle bir durumda yok orta sahamızı geçemiyorlardı.

Bayern maçı değişiklik konusuna katılıyorum ya da Hatayspor maçında rotasyon yapmadı 45'den sonra yine değiştirmedi buna da katılıyorum hatta sene başı Molde maçıda diyebiliriz ama bunlar hariç diğer maçlarda hiçbir an oyuncu değişikliği lazım diye maç bağırmıyordu.

Rizespor maçı 45'de Kaan + Oliveira + Ziyech'i soktu maçı kazandık.
Pendikspor maçı 45'de Barış + Mertens soktu 65'de Bakambu soktu maçı kazandık.
Manchester deplasmanı Barış Alper + Mertens'i aldı maçı kazandık.

Hatalı maçları var mı var ama her maç aynı olaya bağlayıp yerin dibine sokulmasıda iyice saçma gelmeye başladı.
Şu an durum nasıl bilmiyorum ama ligin ilk 12 haftasında ortalama 56.dakikada ilk oyuncu değişikliğini yapmıştı hoca hesaplanmıştım o zaman ondan biliyorum. Bence epey erken ve hatta fazlasıyla uygun bir vakit, bu yüzden değişiklik konusundaki eleştirileri ben de bazen çok ezbere buluyorum.

hocam dua et avrupa liginde oynamak isteyen bir takım bizimle eşleşsin. kale önüne otobüs çekecek bir takım gelirse vay halimize.

Rüyamda kendisini bir galibiyet sonrası sutladik. Sebebini tam anlamadım ama rüyalarım genelde çıkıyor.
tapatalk_1649882000969.webp

Çok eksigi var.1 senedir oyuncu değişikliği konusunda geç kalıyor ve hala inatla aynı seyi yapıyor.bu konuda bariz bi sansizliginda varsa golu yemeden yapacaksın o değişikliği.set oyunu,organize hucum zaha ve tete varken nasıl mümkün olmuyor acaba?nasıl bir taktik planın olmaz senin presten başka?kapanan takımlar için kilidi açacak oyuncu çok ama sen boş oturuyorsun.calis ve gözünü aç artik

Sezon sonu gider, yerine Türkiye Milli takimi Yari finala tasiyan Montella reis gelir, ondan sonra mi ? Lige iyi futbol oyniyarak ambargo koyariz

Sampiyonlar ligi kurasi cekildiginde yorumlar belliydi,konusu hala var forum da

Genel de fark yemeyelim, ücüncü olalim tarzinda yorumlar vardi

Gruplarin sonunda neden ikinci olamadik diyorsak bunda Okan hoca’nin oyun olarak rakiplere kurdugu üstünlügün payi büyük

Oynattigi oyun dan dolayi insanlar umutlandi gruptan cikariz diye,oynadigimiz oyunun karsiligini puan olarak alamadik ne yazik ki

Bu yüzden bana göre oyun olarak kesinlikle basarili oldu cl de ama sonuc olarak basarili veya basarisiz diyemeyiz cünkü son macta ikinciligi kacirdik yani kesin olarak basarisiz degil avrupa liginde devam edecegiz

Ligde ise yogun fikstür de mükemmel gidiyoruz ama rakibimiz de iyi kadro kurdu ve puan kaybetmedigi icin basarimiz pek göze carpmiyor

Sonuna kadar destekliyorum hocayi umarim senelerce takimin basinda kalabilir

Kopenhag maçı için bir şey demek zor

Bize karşı disiplinli takım savunması yapabilen ve kapanabilen herkes en kötü beraberliği alır, Okan Buruk geldiğinden beri böyle bu durum. Çağdaş Atan'ın Kayserispor'u bu şekilde iki defa alt etti bizi. Ortada set hücumu ya da kontrollü oyun namına pek bir şey olmuyor genelde. Oyunu sıkıştırabilen takımlar bizi hep uzun vurmaya zorladı, bu ilk Kopenhag ve Man Utd maçlarında da böyle olmuştu. Rakiplere tehlikeli geçiş vermeye de devam edeceğiz, oyun anlayışıyla alakalı durumlar bunlar

CL macerasının ve sezonun geneline bakınca mutsuz olmak mümkün değil. Keşke CL'de yolumuza devam etseydik sürprizler yapabilirdik. Şimdi EL'de Kopenhag'dan daha kaliteli olup onların yaptığını yapabilecek rakipler çıkacak karşımıza. Neyse bakalım ne olacak. Buraları oynaya oynaya öğrenmeye devam edeceğiz. Oyun anlayışı böyle böyle evrilecek

Geri
Üst Alt