- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
O kadar renktaş bence.Su gruptan çıkamamak rezillik ya.Kac gündür düşünüyorum valla.Buyuk rezilliksakin ol renktaş o kadar da değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar renktaş bence.Su gruptan çıkamamak rezillik ya.Kac gündür düşünüyorum valla.Buyuk rezilliksakin ol renktaş o kadar da değil.
Ruyların genelds tersi çıkarRüyamda kendisini bir galibiyet sonrası sutladik. Sebebini tam anlamadım ama rüyalarım genelde çıkıyor.
Bende öyle çalışmıyor NacimRuyların genelds tersi çıkar
Hangi galibiyetten sonra ayrılıyoruz Fb ye koyduktan sonramıBende öyle çalışmıyor Nacim

Sen biraz fazla tezcanlısın.Hoca da yok piyasada.Yoksa CL'deki şu rezillikten sonra 1 saniye durmaması lazım , başlık olarak ismini her gördüğümde bile delleniyorum.Acayip bir nefretim oluştu kendisine.Yerine Hikmet Karaman bile gelse ok'um.
Hangi galibiyetten sonra ayrılıyoruz Fb ye koyduktan sonramı![]()
Şu an durum nasıl bilmiyorum ama ligin ilk 12 haftasında ortalama 56.dakikada ilk oyuncu değişikliğini yapmıştı hoca hesaplanmıştım o zaman ondan biliyorum. Bence epey erken ve hatta fazlasıyla uygun bir vakit, bu yüzden değişiklik konusundaki eleştirileri ben de bazen çok ezbere buluyorum.Oyuncu değiştirme konusu fazlasıyla abartılıyor dünkü oyunda ortada giden maçta rakibin pozisyonu yokken saçma sapan baskı yapıp orta alanı boşaltıp golü yedik. O noktaya kadar ne rakibin baskısı ne başka bir şey kendi kendimizi yaktık. Hadi dersin ki rakip basıyor bunaldık öyle bir durumda yok orta sahamızı geçemiyorlardı.
Bayern maçı değişiklik konusuna katılıyorum ya da Hatayspor maçında rotasyon yapmadı 45'den sonra yine değiştirmedi buna da katılıyorum hatta sene başı Molde maçıda diyebiliriz ama bunlar hariç diğer maçlarda hiçbir an oyuncu değişikliği lazım diye maç bağırmıyordu.
Rizespor maçı 45'de Kaan + Oliveira + Ziyech'i soktu maçı kazandık.
Pendikspor maçı 45'de Barış + Mertens soktu 65'de Bakambu soktu maçı kazandık.
Manchester deplasmanı Barış Alper + Mertens'i aldı maçı kazandık.
Hatalı maçları var mı var ama her maç aynı olaya bağlayıp yerin dibine sokulmasıda iyice saçma gelmeye başladı.
Rüyamda kendisini bir galibiyet sonrası sutladik. Sebebini tam anlamadım ama rüyalarım genelde çıkıyor.
Saçma sapan başarısızlıklara tahammülüm yok.Şu kadroyla şu gruptan Fatih hoca çıkamasaydı millet kopenhagla da mı makas var muhabbeti yapıyordu şimdi.Başarısız olan gitmeli.Sen biraz fazla tezcanlısın.