Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Evet renktaş bu da var tabi

Bunun da ayrı bir konusu olmalı yani

Neden takım 60'dan sonra düşüyor mesela oyundan

Bunları konuşalım hep beraber

Yoksa Okan gitsin veya kalsın demek kusuruma bakmayın ama çok saçma geliyor bana
Biraz haksızlık oluyor. Takımın 60 da bittiği yok. 10 kişi kalmasına rağmen, uzatmalarda kaç tane pozisyona girdi bu takım. Bu mu bitik takım.

Biraz haksızlık oluyor. Takımın 60 da bittiği yok. 10 kişi kalmasına rağmen, uzatmalarda kaç tane pozisyona girdi bu takım. Bu mu bitik takım.

Doğru bir bilgi değil bu. Pozisyona girmek bitmediği anlamına gelmez zira karşındaki Süvas. Genel fizik gücümüz zaten vasat iken sonlara doğru da takım hem vites düşürüyor hem de ağırlaşıyor. Oyuncu değişiklikleriyle de bunu bir nebze öteliyoruz ki ilk 11 vs bench kalitemizde orantısız.

Fizik kalitemizin yükselmesi gerekiyor. Takımın set oyununun güçlenmesi gerekiyor hücum kalitesinin artması için.

Bence transferdense ekibi güçlendirmek öncelik olmalı.
Amirim, Alman yardımcı söylentisi vardı bir aralar ama sonra bir gelişme olmadı. Hatta Moritz Volz ismi var idi, bu sezon devam edilmeli galiba. Bu konuyu merak ediyorum, bir gelişme olacak mı bakalım teknik ekip için.

Doğru bir bilgi değil bu. Pozisyona girmek bitmediği anlamına gelmez zira karşındaki Süvas. Genel fizik gücümüz zaten vasat iken sonlara doğru da takım hem vites düşürüyor hem de ağırlaşıyor. Oyuncu değişiklikleriyle de bunu bir nebze öteliyoruz ki ilk 11 vs bench kalitemizde orantısız.
Uzatmalarda aynı pozisyonda üç ayrı kişi kaleye üç şut çekti, yakından. Ama girmedi. Girse kimse kondisyondan bahsetmeyecekti. 1-1 den sonra vites büyüttük küçültmedik. Bench konusunda haklısın ama çok eksik olduğu için bench çok zayıftı.

takımın oynadığı random oyun,
oyuncuların gevşekliği,
her maç sanki oyuncular birbirleriyle ilk defa oynuyormuş gibi

ne zaman düzelecek bu

Hocam ndombele yerine eyüp aydın lütfen

Hocam kusura bakma bu maç 5 - 0 da bitse senin zerre taktik dokunuşun yok. İsmail Kartal bile set oyunu oynuyor sen presten başka birşey bilmiyorsun. Kaos futbolu anasını satayım. Sıfır hücum varyasyonu. Bireysellikle, el yordamıyla Toreira'nın kaptığı toplarla hücum ediyoruz.

Kendi sahamızda son 4 maçı kaybetmiş 9 eksikli Kayseri'ye karşı yüreğimiz ağzımızda maç izliyoruz.

Son yıllarda oyunu bu kadar kötü okuyan bir td görmedik. Arkadaş kerem demirbay bu takımda her türlü oynar takımda yönetici orta saha yok. Bari Eyüp filan oynat yazıktır ya takım başsız sağa sola koşuyor ne yaptığını bilmeden. Zahayi forvete alıp halili kanatlara koysan belki daha etkili olcak ama denemiyor maalesef.

Şu an en büyük görünen sıkıntı takımın saha için bilinen ezberinin bozulmuş olmasıdır. Kitlenen yerlerde de Icardi olup olmadık yerde çözüyordu. Şok presi de artık eskisi kadar göremiyoruz. Olası o ki artık fizik kalitemize o kadar güvenmiyoruz. Zor günlerden geçiyoruz.

Takımda 10 numara yok hala Ndombele'yi Mertens'in yerine koymayı denemiyorsun. Eyüp Aydın'ı oyuna al, Dombeleyi 10 numaraya koy birşey dene Allah adı verdim yeter ya.

Ndombele devre arasında gönderilmeyecek mi ben anlamadım neden oynuyor? Ortasaha alamayacaklar heralde sıcak para yok diye..

Kenar yönetim facia. Teknik taktiği geçtim takım fizik olarak yerlerde resmen helva gibi dağılıyor takım.

Geri
Üst Alt