Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

ne konuşuyor acaba yardımcısıyla

ne zaman gol yeriz diye iddayamı giriyorlar!

Hocam Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele gibi futbolu bırakan adamları kadro dışı bırakmıyorsan sanada yazıklar olsun.

Bu 4'lüyü yarından itibaren antrenmanlara bile alma sana ihanet ediyorlar topu yönetimin eline at.

Hocam Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele gibi futbolu bırakan adamları kadro dışı bırakmıyorsan sanada yazıklar olsun.

Bu 4'lüyü yarından itibaren antrenmanlara bile alma sana ihanet ediyorlar topu yönetimin eline at.

bunlar kalsın hoca gitsin seneye bu vakitte 3. hoca gelir

Senenin başından beri ayni hataları yapması inanılmaz. Her maçtan sonra yeni yorum yazacağıma eski yorumlarımı copy paste yapsam kimse farkini anlamaz.

Fenerdeki gibi olmasın ama hiçbir yönetici hocaya sormuyormu hocam neden bu kötü gidişat neden sahamızda eziliyoruz neden bu takım.bitiricilikte rezil.halde ?

Geç oyuncu değiştirme alışkanlığın bir gün seni kovduracak adım kadar eminim. 45-60. Dakikalar arası gol yeme rekortmeni hoca

Yönetim heralde herseyi bosvermis. Hic mi hocadan rapor istemiyorlar? Bu nasil futbol diye? Neden gol atamiyoruz ve bunun cözümü ne hoca diyen yok mu?

Dk 80 gibi kameralar hocayı gösterdi. Ben futbolcu olsam herhalde o yüz ifadesini görünce karalar bağlarım.

Bu takımın transferin başladığı ilk gün sol bek ve ortasahayi getirmesi lazımdı aynen fener gibi hiç öyle olmaz burası oyun filan demesin kimse

Size tavsiyem maç boyunca hocanın yanındaki yardımcıları dikkatli izleyin
Hocanın yanında herseyden önce iyi bir yardımcı lazım diye aylardır soyluyoruz

okan gitsin başınız göğe değsin

sonra zaha tete ndombelenin filan yediği hocaları sayın 6 ayda 1
Valla hocam önceki yazdıklarıma bak hoca için.

Senciyiz
Boynumuza dola
Rahazıyım senden bla bla bla

Yeter . Olmuyor işte. Görünen köy klavuz istemez. Hiçbr oyuncusu hazır değil.

Hocam 3 tane taş gibi stoperin var (Davidson-Apokerim-Nelson) üstüne taş gibi bunlara yedeğin var (Kaan), üstüne sol bekin yok forvet oynatıyorsun o bölgede+üstüne kanatlardan 0 verim alıyorsun. Hocam 3-4-3, 3-5-2 denesene, takım gitmiyor gör artık, bi sihirbazlık şart. Conte, Gasperini,Tudor'a bu kadroyu göster hemen yarın imza için gelirler o derece 3lü bir takım.:ROFLMAO:

Hocam 3 tane taş gibi stoperin var (Davidson-Apokerim-Nelson) üstüne taş gibi bunlara yedeğin var (Kaan), üstüne sol bekin yok forvet oynatıyorsun o bölgede+üstüne kanatlardan 0 verim alıyorsun. Hocam 3-4-3, 3-5-2 denesene, takım gitmiyor gör artık, bi sihirbazlık şart. Conte, Gasperini,Tudor'a bu kadroyu göster hemen yarın imza için gelirler o derece 3lü bir takım.:ROFLMAO:

dün bunu düşündüm gerçekten

barış ve boey de varken zahayı halilin yanın atıp 3-4-1-2 deneyebilir miydi acaba diye

zaten tete de işe yaramıyordu

Geri
Üst Alt