Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan hoca o kadar dolu ki, basın toplantılarında anlaşılıyor. Bıraksan sabaha kadar konuşabilir. Anlatacağı çok şey var.

Belli olmaz dostum. Terim teklifi alınca nasıl tüydü. İyi bir tekif gelirse arkasına bile bakmaz. Ama Avrupa da bir şeyler yapmalı önce.
iyi teklife tamam da okan'ın gidebileceği tüm takımların vereceği maaşı bizde verebiliriz. bayern real mi isticek sanki hocayı. biz istemezsek hiç bir yere gitmez.

20240212_185059.webp

bu sezonda şampiyon olursa milli takımdan teklif gelir yoksa terim gibi 4 sene üst üste şampiyon yapması çok uzak bir ihtimal değil

Takımın pas yüzdesi aşırı düşük. her maç 70'in altında 2-3 oyuncu çıkıyor. %40-50 falan olan oyuncularda var. Bu kadar ayaksız olamaz bu takım. Takımın yerlesiminde bir sıkıntı var, oyuncularda laubalilik var. Bunları çözmesi gerekiyor.

Profesyonel bir oyuncu %40 la nasıl pas verebilir aklım almıyor.

Çok değil 5-6 yıl öncesine kadar yüzbinlerce futbolsevere göre en iyi teknik adam olan Mourinho'nun dahi sayılacak eksileri vardı.

Okan hocamızla ilgili gördüğümüz veya düşündüğümüz bir eksiği söylemek kendisine köstek olmak değil sadece fikrimizi belirtmektir.

Okan hocanın planlarıyla ortak bir yönetim anlayışı ile devam edilirse önümüzdeki 4-5 sene içerisinde bir Avrupa şampiyonluğu geleceğine, önümüzdeki 5 sene içerisinde çok rahat 3 şampiyonluk daha elde edeceğimize inanıyorum.

taraftarın artık %100 hocaya güvenmesi lazım.

O bağ kusursuz bir şekilde kurulmalı

Bir kısım taraftara göre hoca hiç kaybetmemeli

2 maç puan bıraksak homurdanmalar başlayacak sanki

Sivasa takıldık söyleniyorlardı inceden

taraftarın artık %100 hocaya güvenmesi lazım.

O bağ kusursuz bir şekilde kurulmalı

Bir kısım taraftara göre hoca hiç kaybetmemeli

2 maç puan bıraksak homurdanmalar başlayacak sanki

Sivasa takıldık söyleniyorlardı inceden
Kafayı yemiş herkes. Hocaya güvenmemek şımarık pembe götlülükten başka bişey değil. Ben ömrü hayatımda böyle bi hoca performansı görmedim. İnşallah uzun yıllar kalacak, daha da çok rekorlar kıracak

Geri
Üst Alt