Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Okan hoca o kadar dolu ki, basın toplantılarında anlaşılıyor. Bıraksan sabaha kadar konuşabilir. Anlatacağı çok şey var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi teklife tamam da okan'ın gidebileceği tüm takımların vereceği maaşı bizde verebiliriz. bayern real mi isticek sanki hocayı. biz istemezsek hiç bir yere gitmez.Belli olmaz dostum. Terim teklifi alınca nasıl tüydü. İyi bir tekif gelirse arkasına bile bakmaz. Ama Avrupa da bir şeyler yapmalı önce.
Kesin konuşmamakta yarar var genede.iyi teklife tamam da okan'ın gidebileceği tüm takımların vereceği maaşı bizde verebiliriz. bayern real mi isticek sanki hocayı. biz istemezsek hiç bir yere gitmez.
bu sezonda şampiyon olursa milli takımdan teklif gelir yoksa terim gibi 4 sene üst üste şampiyon yapması çok uzak bir ihtimal değil
Galatasaray'dan milli takıma giden teknik direktör salak olmalı.bu sezonda şampiyon olursa milli takımdan teklif gelir yoksa terim gibi 4 sene üst üste şampiyon yapması çok uzak bir ihtimal değil
malum böyle durumlarda hatırlı kişiler araya girer reddetmesi zor olur.Galatasaray'dan milli takıma giden teknik direktör salak olmalı.
Usta çok büyük konuşmuşsun. Totem ise eyvallah, değil ise aksi sonuçta futbola bir süre ara ver derim.bu arada pragı eleme şansımız yok
adamlar tam bir hoca takımı
kopenhag maçlarının birebir kopyasını yaşayacağız
çünki hocamızın bir b planı YOK
Peşin peşin s...ri çekmek lazımbu sezonda şampiyon olursa milli takımdan teklif gelir yoksa terim gibi 4 sene üst üste şampiyon yapması çok uzak bir ihtimal değil
Okan hocanin mi b plani yokbu arada pragı eleme şansımız yok
adamlar tam bir hoca takımı
kopenhag maçlarının birebir kopyasını yaşayacağız
çünki hocamızın bir b planı YOK
Kafayı yemiş herkes. Hocaya güvenmemek şımarık pembe götlülükten başka bişey değil. Ben ömrü hayatımda böyle bi hoca performansı görmedim. İnşallah uzun yıllar kalacak, daha da çok rekorlar kıracaktaraftarın artık %100 hocaya güvenmesi lazım.
O bağ kusursuz bir şekilde kurulmalı
Bir kısım taraftara göre hoca hiç kaybetmemeli
2 maç puan bıraksak homurdanmalar başlayacak sanki
Sivasa takıldık söyleniyorlardı inceden