Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

yaptıgı boş pressle boş kalan alanlara sakin kalan iyi paslasan takımlar bizi madara eder

okan bu deli dana gibi kosturma olayını bırakmalı artık
Yav bunu diyorsunda adam inatcinin teki işte. Biz City arsenal değiliz. Her maç aynısı oluyor. Bizim topcular topu ayagina yapistiriyorlar. Kaptirana kadar vermiyorlar. Karagumrugun paslaşmalarinna bak. Bunların oyuncuları bizden daha mı iyi ya.

Ordaki taraftara üzüldüm ben. Bildiğin eziyet cekiyorlar

Bugün asları oynatmasına hiç gerek yoktu. Yedeklerle elenmeliydik

Sinirim bir türlü geçmiyor arkadaş

Yahu sen ne zaman orta sahanın önemini anlayacaksın bea adam

Sergio Berkan orta sahası ile maça başlamak neyin nesi

İleride topu tutup oyunu sete çevirecek iki adamın var Vinicius ve Zaha

Sen kalkıp birini oynatmıyorsun diğerini de kanada hapsediyorsun

Bir defa değişik bir kurgu bir oyun planı görmedik

Yetti arkadaş

Az hocalık yap yaa bir zahmet

İşler boka sardığında yaptığın hamleler beni hayattan soğutuyor

Teknik ekibi vasat gelecek sene kalacaksa eğer hiç beklemeden yanına kaliteli ve yabancı yardımcılar getirmeliyiz. Tabi avrupada ilerlemek filan istiyorasak

Taktik zekasını konuşturdu bu gece. Pep görse tövbe eder diz çökerdi önünde!

Takimi cok kotu hazirlamis. Yaptigi degisiklikler ile macin icine etti. Avrupa gitti, kupa gitti, pazar olasi puan kaybinda liderlik de gidecek.

geriye düşünce psikolojisi bozulup o baskıyı kaldıramıyor. aşırı derecede kötü değişiklikler yaptı. ısrarla orta sahayı tek kişi bırakıyor baskıyı yine iki orta saha ile yapabildik. artık öğrenmesi lazım. iki kupadan da elendik aynı hatası yüzünden.

Bakalım La Fonten diz çökecek mi maçtan sonra açıklamanda….

Elindeki kadro çok kötü ki bence elinden geldiğince verim alıyor bu dar kadrodan. Benim Okan Hocaya en çok üzüldüğüm konu geçen sene kadrosunun ileri gideceğine daha da geriye gitmesi. Evet değişiklik konusunda özellikle inadı var mı var evet ama belki de diyorum kadronun kötü olmasındandır diyorum inadı.

Kereme maç boyu sövüyoruz yerine giren Zaha, Tete ondan da kötü oynuyor bazen diyorum ki inat değil bu maalesef çaresizlik.

O meşhur sözümüz aklıma geliyor. ''Galatasaray'da hiç bir başarı cezasız kalmaz.''

Canim hocama asigiz ama keremi 10 noya koyup arkasina da sergioyu koyup buradan futbol namına bir sey ummak akıl tutulmasıdır.

Maçın bitimine daha yarım saat var. Sen neden doldur boşalt taktığine geçiyorsun hocam. Bağırsan Kerem'e. Kanatta kalsın herif. Sonra sanchezi oyuna alıp abdulkerimi forvete koymak. Tam rezillik yeminle. Elinde forvet var onbirde baslatmiyorsun. Tuhaf tuhaf işler. Cok acemice.

Bir şekilde şampiyon yapmalı aksi takdirde yeni FT falan denirken gitmesi gündeme gelir

Avrupa ve ZTK'dan elenmeyi kadrolara bağlıyorum. Ligdeki oyun Ankaragücü seviyesine dönmeli artık. Bjk maçında yorgun olacağız ve telafisi var ancak sonrası böyle olmayacak bahane kalmayacak. Oyun daha iyi olmalı yoksa sonunu getiremeyiz

Geri
Üst Alt