Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.383
- 35.361
- 3.758
Ah be hocam şu Terim gibi inat dediğim dedik yanın olmasa mükemmel olacaksın, biraz yeni birseyler dene hocam sen fosil hoca degilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. Sezonu ama hala bir set oyunu yok gerçekten enteresan.
1 kutu Prozac tüm dertlerini çözer dostum.Eleştiriye yorum yapılır.
Saçmalamayın bir yorum değildir, eleştirimi alırsın, karşı tezini yazarsın. Görüşünü sunarsın. Nesini saçma görüyormuşuz öğreniriz. Her karşıt görüşe, sana uymayan görüşe “Saçmalayın” diye çıkışacaksan asıl senin forumda olmaman gerekir bence.
Niye saçmalık olsun. Mesela Fatih Terim sezon başı özellikle lig başlamaya yakın İstanbulspor, Beyberbeyi, Gençlerbirliği vs ile Florya’da son bir hazırlık maçı yapar. Denemelerini orada yapardı.Bir teknik direktöre hazırlık maçında bir şey denediği için git taraftara kapalı hazırlık maçı yap demenin anti tezi yok çünkü bu bir saçmalık.
Kadroda 3 stoperi olan takımda oyuncuları 90dk zorlamadan maç kondisyonu sağlamayı.Ama her maç Demirbay’ı stoper yapıyor ve takım çuvallıyor. Bunu denemeye devam ederek nereye varmayı amaçlıyor mesela sence
Kapattım maçı. Hocanın taraftara saygısı yok. Kaç bin kişi bu maçı izliyor sahada milyon kişi televizyon karşısında.
Bir bok denemek istiyorsan git taraftara kapalı hazırlık maçı yap. Saygısız! Aşırı sinirlendim.
Ben Galatasaray maçı var, yeni transferi biraz izleriz diye bekliyorum. Yaptığı değişikliklere, denemelere bak. İki oyuncu kaldı oyuna almadığı biri Jelert.
Sakın elestirme yanarsinhocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam düşmanlarına balıklama girim
Kaan, Nelsson, Apo, Metehan, Ali Yeşilyurt an itibariyle kampta olan stoperler.Kadroda 3 stoperi olan takımda oyuncuları 90dk zorlamadan maç kondisyonu sağlamayı.
Ekin iciyon mu lan doğru soyleanlaşılan sadece parma'ya koymamış okan hocamız
Kaan sağ bek, Yeşilyurt yok maç kadrosunda ve olsa da fizik kondisyonu kazanmasının sonraki maçlara bir getirisi yok. Orada ligde faydalanma ihtimalin olan herhangi bir tecrübeli oyuncunun oynaması en fazla gol yedirir sana başka da bir etkisi olmaz. Hazırlık maçı bu. Yeni bir takım değilsen ve iskeletin sistemin belliyse sadece ama sadece kondisyon için oynuyorsun.Kaan, Nelsson, Apo, Metehan, Ali Yeşilyurt an itibariyle kampta olan stoperler.
Sen de haklısın ne gerek var gençleri kazanmaya. Yeter ki Demirbay’ı stoper izleyelim deneyelim.Kaan sağ bek, Yeşilyurt yok maç kadrosunda ve olsa da fizik kondisyonu kazanmasının sonraki maçlara bir getirisi yok. Orada ligde faydalanma ihtimalin olan herhangi bir tecrübeli oyuncunun oynaması en fazla gol yedirir sana başka da bir etkisi olmaz. Hazırlık maçı bu. Yeni bir takım değilsen ve iskeletin sistemin belliyse sadece ama sadece kondisyon için oynuyorsun.
alkollu bisey icmiyorum baris beyEkin iciyon mu lan doğru soyle