Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ah be hocam şu Terim gibi inat dediğim dedik yanın olmasa mükemmel olacaksın, biraz yeni birseyler dene hocam sen fosil hoca degilsin

3. Sezonu ama hala bir set oyunu yok gerçekten enteresan.

TD olarak iyi bir set hücumu varyasyonu çizemiyor olabilir belki. Ama set hücumu için çok önemli 2 eksiğimiz var.

1) Orta sahadan sürpriz ara pası çıkartacak oyuncu. İyi bir 8 numara yani. Bu pasları takımda sadece Ziyech atıyor o da kanatta olduğu için set hücumumuz sadece kanattan kuruluyor ve manası kalmıyor.
2) O pasa koşacak yeterli sürat ve bitiricilikte oyuncu. Maalesef Kerem A. falan yetersiz kalıyor. Mesela bugün Ziyech çok iyi bir pas gönderdi ceza sahasına ama Mertens yetişemedi.

Bravo hocam herkese gereken şansı verdin.Iyi bir kamp donemi oldu.Sana guvenimiz tam.

Eleştiriye yorum yapılır.

Saçmalamayın bir yorum değildir, eleştirimi alırsın, karşı tezini yazarsın. Görüşünü sunarsın. Nesini saçma görüyormuşuz öğreniriz. Her karşıt görüşe, sana uymayan görüşe “Saçmalayın” diye çıkışacaksan asıl senin forumda olmaman gerekir bence.
1 kutu Prozac tüm dertlerini çözer dostum.

Bir teknik direktöre hazırlık maçında bir şey denediği için git taraftara kapalı hazırlık maçı yap demenin anti tezi yok çünkü bu bir saçmalık.
Niye saçmalık olsun. Mesela Fatih Terim sezon başı özellikle lig başlamaya yakın İstanbulspor, Beyberbeyi, Gençlerbirliği vs ile Florya’da son bir hazırlık maçı yapar. Denemelerini orada yapardı.

Elbette böyle maçlarda da deneyebilirsin ama gecenin 10-11’inde oturmuş takımı izlemek isteyenler için hoş olmaz, bunu düşünmesi lazım.

Ha denemeleri makul olsa yine anlarım. Mesela Bats, Icardi ikili denemesini anlarım, kaç maçtır sağda sıçıp batıran Dubois’in solda denenmesini bile anlarım. Ama her maç Demirbay’ı stoper yapıyor ve takım çuvallıyor. Bunu denemeye devam ederek nereye varmayı amaçlıyor mesela sence

Kapattım maçı. Hocanın taraftara saygısı yok. Kaç bin kişi bu maçı izliyor sahada milyon kişi televizyon karşısında.

Bir bok denemek istiyorsan git taraftara kapalı hazırlık maçı yap. Saygısız! Aşırı sinirlendim.

Ben Galatasaray maçı var, yeni transferi biraz izleriz diye bekliyorum. Yaptığı değişikliklere, denemelere bak. İki oyuncu kaldı oyuna almadığı biri Jelert.

Kaan, Nelsson, Apo, Metehan, Ali Yeşilyurt an itibariyle kampta olan stoperler.
Kaan sağ bek, Yeşilyurt yok maç kadrosunda ve olsa da fizik kondisyonu kazanmasının sonraki maçlara bir getirisi yok. Orada ligde faydalanma ihtimalin olan herhangi bir tecrübeli oyuncunun oynaması en fazla gol yedirir sana başka da bir etkisi olmaz. Hazırlık maçı bu. Yeni bir takım değilsen ve iskeletin sistemin belliyse sadece ama sadece kondisyon için oynuyorsun.

Okan Buruk: "Galatasaray taraftarı bize güveniyor, biz onlara güveniyoruz.

Kaan sağ bek, Yeşilyurt yok maç kadrosunda ve olsa da fizik kondisyonu kazanmasının sonraki maçlara bir getirisi yok. Orada ligde faydalanma ihtimalin olan herhangi bir tecrübeli oyuncunun oynaması en fazla gol yedirir sana başka da bir etkisi olmaz. Hazırlık maçı bu. Yeni bir takım değilsen ve iskeletin sistemin belliyse sadece ama sadece kondisyon için oynuyorsun.
Sen de haklısın ne gerek var gençleri kazanmaya. Yeter ki Demirbay’ı stoper izleyelim deneyelim.

Geri
Üst Alt