Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

ikinci yarı
Beşiktaşı görünce bişeyler oluyor adama yav
Rizenin başındaykende 7 8 tane yemişti aynı sezon son şampiyonluk maçında da başkanı hakemi vurmakla falan tehdit ederken kendiside camiamıza çamur atmakla meşguldü
Td olarak kazandırdıkları harikuladeydi fakat bjk sevdası bir o kadar üzücü
Fb görünce heyecanlanan rizeliler gibi oluyor bjkya karşı

bu konuya ben de geçen seneden bu yana takıyorum

fenerden ne farkı var da onlara yükselirken bu bit yavrularına yumuşuyor anlamıyorum

Sezonun bu noktasında, henüz ligin ilk maçına çıkılacak iken istifa durumu takımı olumlu etkilemez bence. Hadi diyelim Okan hoca istifa etti yahut gönderildi, yerine gelecek isim kim olabilir ki; Fb kaç hoca değiştirdi mesela, yahut Bjk. Tamam ezici mağlubiyet, kabul edilemez; sorumlusu doğrudan Okan hocadır bence ama istifa istemek için doğru zaman değil bence.

Derbileri bu ligte en iyi oynayan yerli hocalardandi belkide ,ne oldu hocaya aklım almıyor, üzülüyorum kendisi adına

Senin mantığa göre her mağlubiyetten sonra hemen hoca değiştirmek lazım. Bu kafayla da bir yere varılmaz. Sonra geçen seneki kuşlara benzersiniz. Bir sezonda 3 hoca beş hoca
Senin mantığına göre de Hamzayla devam etmemiz gerekiyordu.

Net kötü hoca. Torreira değişikliğini yaptığı anda 5e gider maç diye yazdım. Ben bunu görüyorsam ve bu herif göremiyorsa kötü hocadır.

Şu maç yenilebilirsin bişey demez kimse sezon başıdır vs vs

Ama salak saçmalak hataların yüzünden 5 yediremezsin tinercilerden. Defolup gitmeli başka yolu yok. Fatih hocasının yolunda ilerliyor kibirde ve inatta

Nurcan Çelik nerden aklına geldi ben siteden çıkıyom kanks yav :D
En son böyle bir aptallığı fenerden 7 yediğimiz kadın futbol maçında görmüştüm. 1 Stoper kırmızı yedikten sonra takımı daha da genişlettiğinden Fenerli oyuncular ortadan geldiğinde 5’e 1 falan kalıyordu

2 ay sonra neco ateş , terim , ümit davala görür gibiyim kemerburgazda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi, güzel de 5 yemenin tek sebebi transfer olamaz.

Takımda ciddi başka problemler var. Teknik ekip bununla başa çıkamıyor.urek
Hocanin disariya surekli olumlu mesajlar verme cabasi, icerideki sikintinin buyuklugune isaret bence. O yuzden cok saglikli bir ruh haline sahip degil. Kafasi rahat degil. Zaha'yla baslamamasindan, Torreira'yi cikarmasina, Ziyech'e sabretmesine,,, facia kararlari var. Stres altinda ciddi bocaliyor. Ben yine de harcanacak son ismin Okan hoca olmali diyorum. Yoksa bu skorun nesini savunayim.

Geçen sene Mertens varken orta saha çıkarıp hücumcu aldığında Mertens biraz orta saha gibi oluyordu. O da kötü oluyordu ama iyi niyetli Mertens hem mücadelesiyle hem tekniğiyle dolduruyordu orayı birazcık. Şimdi Mertens yerine Batshuayi oynarken yaptı aynısını... Kafayı yersin...

Geçen sene o ruh hali Mart Nisan givi başladı, Erden toparladı. Okan bile değil, Erden baskan o ruhu devam ettirdi. Şimdi yöneticilerden takımla ilgilenen tek bir kişi bile yok
Korktuğum şey bu. Erden Timur'un aurası derken çok geniş kapsamlı bir şeyi kastediyordum ben hep. Özel bir adam. Play Off'ta kötü sonuç gelirse kötü psikolojiyi Erden Timur'suz toparlamak hiç kolay olmayacak.

+olarak bundan sonra Yerli hoca alınırken sadece 1 kişi ekibine kendi alabilir diye madde eklenmeli.Geri kalanların hepsini kulüp ayarlasın kondisyoner,duran top,kaleci falan filan yabancı getirsinler.3.5 milyon euro veriyorsanız bir hocaya zorla yabancı yardımcı getireceksiniz

Son ik derbidir orta sahayı kaybettiği anda takım dağılıyor ve Okan Hoca bunu görememiş. Köhn zayıf, Berkan bal yapmayan arı modundaydı, torrerira da formsuz olunca maç koptu.

Umarım bu rezil maç önemli bir uyarı olur Okan Buruk için.

Senin mantığına göre de Hamzayla devam etmemiz gerekiyordu.

Net kötü hoca. Torreira değişikliğini yaptığı anda 5e gider maç diye yazdım. Ben bunu görüyorsam ve bu herif göremiyorsa kötü hocadır.

Şu maç yenilebilirsin bişey demez kimse sezon başıdır vs vs

Ama salak saçmalak hataların yüzünden 5 yediremezsin tinercilerden. Defolup gitmeli başka yolu yok. Fatih hocasının yolunda ilerliyor kibirde ve inatta
O zaman Fatih hocada 96 da hemen gitmeliydi. Gerisini söylemeye gerek yok. Tabi ki eleştiri yapılacak ama hemen istifa falan bunlar bize zarar vermekten başka birşeye yaramaz.

Ya bu maç Okan Buruk’un çok büyük tercih hataları ve futbolcuların amatörlükleri yüzünden kaybedildi bu çok net ama dakikasında da yeni hoca yazmayın arkadaşlar.

Bu anlık parlamaları maç başlığında da çok görüyorum orada yazılanların onda biri uygulansa takımda futbolcu ve teknik direktör kalmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1. takımın fizik/kondisyonunun hali ne? Kampta ne yaptınız?
2. senin 1,5 senedir ortasaha 7-8 aydır sağbek ihtiyacın varken niye yönetime kalkan oluyorsun?
3. bütün sezon sadece Mertens ile olmayacağını görmeyip neden o pozisyon için de transfer istediğini belirtmedin?

Geri
Üst Alt