Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur’un ayriligi transfer den ziyade takimdaki uyumu ve aile ortamini etkiler demistim

Etkisini hemen gösterdi

Ne aile kaldi ne de uyum

Hoca’nin basarilarindan dolayi kredisi var benim gözümde

Ama bu zorlu süreci nasil yönetecek mental ve psikolojik olarak cok zor olacagini düsünüyorum

Cl play off’u da sikintiya girer bu özgüven kaybiyla

Umarim cok kötü bir duruma düsmeyiz cünkü gectigimiz iki sezon cok güzel basarilar elde ettik,bu basarilara gölge düstü

zaha'yı ve ziyech'i bu dakikadan sonra kolay kolay kazanamaz keza mertens maç sonunda direkt hocayı suçlayan açıklama yapıyor. bu gece hoca ile topcularin arasi koptu arkadaslar az cok siz de anlamissinizdir.

Bu aciklama ile zahayi taraftara yem olarak atacakti a ters tepti bence, bu saatden sonra yerlisi yabancisi hoca ile arasi bozulur, bügün zaha yarin bize derler, mertensde zaten degisiklik konusunda elestiri yapmisti büyük ihtimal bu is bitti, burdan okan buruk bu isi zor düzeltir.

bende bunu merak ediyorum hoca iyimi degilmi umarım yangını büyümeden en az hasarla söndürebilir

esasen ben erden gitse bile bu sezon icin extra motive olacagını düşünüyordum hocanım 5.yıldızı takıp p sekılde avrupaya gitmek isteyecegini

ama bilemiyorum yaptıgı hatalardan hic ders almaması ve ısrar etmemesi akıl alır gibi degil

umalım ,hersey rayına girer ligler baslamamısken
ben 4-2-3-1 yerine bu yaz 4-3-3 falan dener diye düşünmüştüm, orta sahayı zorlu maçlar için 3ler diye düşünmüştüm, adam İcardi için 4-4-2imsi bir şey icat etti ki oyun içinde bu 4-4-2 değil 2-1-7 gibi saçma sapan birşey oluyor. her atılan saçma sapan topla rakip ceza sahamızda bitiyor, 2ye 5 gibi fecaatlerle karşılaşıyoruz. Bazen orta saha olmadığı için abdülkerim top taşıyor, kerem falan kaptırdığında defansta 1 kişiyle 3-4 kişiyi karşılamaya çalışıyoruz. ki bu 7 kişi o kadar sıkışıyor ki ilerde, rakip savunma yapmasa bile bizim oyuncular birbirine girip ne yapacağını şaşırıyor. Hepsi çizgide üst üste. Komik olan, ceza sahasında 2 forvet varken ikiside kaleye koşuyor, ortalar penaltı noktasına doğru(ki çıkarılacak en iyi yerdir), oraya hareketlenen tek oyuncu yok. Mertens oralara koşardı, Bazen demirbay oralara girip zorlardı, garibim keremin açığını kapatmak için koşmaktan 45te çıktı yorgunluktan, demirbayda girdiğinden itibaren tek orta saha olarak stoper oynadı. Tek verkaç yok, dikine oynamak yok.

Sinirim hala gecmedi. Insan boyle amatorluk yapmaz ya. Orta sahayi bosaltip gol atabilecegini dusunen genius hoca. Birak istifa etmeyi dusunmeyi, birde utanmadan sucu Zaha'ya yukledi.

Seni oyuncular harcar. Gecmis olsun.

Bu gece çok büyük sıçmıştır. Zaha'ya sallarken muhtemelen taraftarda benim arkamda onlarda benim gibi düşünüyor sandı ama taraftar zaha'ya sahip çıkınca planı cortladı.

Özellikle yabancı oyuncular özelinde kredisini tamamen yitirmiştir. Buradan dönüş olmaz

Tahminim son iki senenin şampiyonluğu hatrına yönetim kendisine CL playoff maçlarına kadar kredi verecektir. Olası elenmede ki ben yüksek görüyorum bileti kesilecektir.

Olası yol ayrımından sonra bir daha büyük takım çalıştırmak hayal olacak kendisi için. Kariyeri anadolu kulüplerinde devam eder.

Okan hangi oyuncuyu bi üst seviyeye tasimis? Bireysel idmanla gelisti oyuncular... gelenler bir bir dökülmeye basliyor geriye gidiyor.. Zahayi kullanamiyor Ziyechi kullanamiyor Teteyi kullanamadi. Yusuf demiri kullanamadi/kullanamiyor.Gencleri oynatmiyor. Boeyi yollayacakti sansa mansa kaldi kendini yine özel kocla gelistirdi. Hep oyuncularda suc buluyorduk ama en büyük suclu okan hocadir bu mactan sonra bunu anladim.

Düşünüyorum ve düşündükçe maalesef hocayı göndermeden bu işin içinden sıyrılamayız gibi geliyor. Mağlubiyet değil de o maç sonu açıklamalarını toparlamak çok zor olacak.
Bence maç sonu açıklamalar bir şeylerin neticesi. Yani takım içi problemler çok önceden vardı. Hatta bugün sahadaki kötü oyun da takım içindeki huzursuzluğun yansıması olabilir.

Her şey yolundayken hoca çıkıp oyunculara açıktan laf çakmaz.

Ve eğer bir takımda bu işler başladıysa, o sezon ziyan olacak demektir. Hoca gidene kadar topçular top oynamaz, hoca gittiğinde de iş işten geçmiş olur.

Iyi oldu iyi ben dd dahil mustehak. Simardik, gerxekleri gormedim. Aylardir bizim bile yalandan 1 şut attigimiz fb macinda "ehueheuehu kaleye şut cekemediler" dedik sami yende yenildik. "Ehueheuehi 50 puan fark attik" dedik. 5 yedik

Okan hangi oyuncuyu bi üst seviyeye tasimis? Bireysel idmanla gelisti oyuncular... gelenler bir bir dökülmeye basliyor geriye gidiyor.. Zahayi kullanamiyor Ziyechi kullanamiyor Teteyi kullanamadi. Yusuf demiri kullanamadi/kullanamiyor.Gencleri oynatmiyor. Boeyi yollayacakti sansa mansa kaldi kendini yine özel kocla gelistirdi.
Abartmayalım, listede kötü olanların birçoğu bireysel sorunları olan adamlar.

Gerçekten inanılmaz. Yani bu geceki açıklamalarıyla resmen kamikaze dalışı yapmıştır kariyerinde.

Futbolcularını satarak götünü kurtardın mı? Tüm takımı al aşağı ederek amacına ulaştın mı? Ortasahayı boşaltarak Galatasaray tarihine kara bir geceyi hezimeti yazdırarak rahatladın mı? Adamsan istifa edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt