- 12 Haziran 2015
- 32.864
- 25.721
- 2.533
Hocam, o kadar övdük derbiler için ama şu korkunç bir veri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenilginin tek sorumlusu.
Yonetimin uygun bir hoca adayi bulup yollari ayirmasi lazim.
3 4 gün dinlenme vermiştir okan hocamız.Bugünkü antrenmanda hangi yüzle futbolcuların karşısına çıkacak merak ediyorum? Keşke GS TV canlı verse antrenmanı.
Bugün ant. mi var yavBugünkü antrenmanda hangi yüzle futbolcuların karşısına çıkacak merak ediyorum? Keşke GS TV canlı verse antrenmanı.
Asil futbolcular hangi yüzle cikacak antremana?Bugünkü antrenmanda hangi yüzle futbolcuların karşısına çıkacak merak ediyorum? Keşke GS TV canlı verse antrenmanı.
Doğru.Ekli dosyayı görüntüle 255452
2 senedir hücum planımız ve 2 senedir kaybettiğimiz her maç, yediğimiz her gol birbirinin kopyası. her maç rakip farketmeden en az 10 tane geçiş hücumunu bu dizilişle yiyiyoruz
futboldan çok anlamaya gerek yok, bir parça matematik bilen biri bile şu düzende fizik kalitesi bitik ve maç başı 30 top kaybı yapan kanatlarla hücuma çıkmaz. evet 2 senedir şampiyon oluyoruz fakat şöyle de bir gerçek var ki anadolu takımlarının kalitesi dibe vurmuş durumda.
amrabat tarzı fizikli bir orta saha alıp 4-3-3'e dönmezsek bu sene hiçbir şey olmayacak bizden. görünen köy bu