- 26 Eylül 2012
- 121.912
- 72.373
- 5.068
Bu Nelsson olayı nedirNelssondan sonra bir beypazarı gider hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Nelsson olayı nedirNelssondan sonra bir beypazarı gider hocam
Bu Nelsson olayı nedir
o esnada Nelssonyb maçlarında oynamayan stoperlerin güzellemeleri, stoper transferi haberi, dün oynamamasına binanen ekmek arası aparatif olarak düşündüm
Ama şimdi geri adam atabilirler iş patlayınca
Teknik taktikten ziyade büyük mental gevşeklik var ve çözülemiyor bu durum. Oyunun içinde en ufak bir tembellik şansı geldiğinde hemen bunu seçiyor herkes.
Bu pres futbolunun oyuncuları aşırı yormasının getirdiği doğal psikoloji. Her fırsatta dinlenmeye atıyorlar laubalileşiyorlar. Bu durum maksimum düzeyde Kerem Demirbay'da var. Torreira ve Mertens'de de başladı.
Çok normal düşüş olması. Benfica da Roger Shmidt ile benzer bir futbolu 2 sene oynadı. Onlar 1. sene sonunda düşüşe geçtiler bir de. İlk sene CL'de estirmişlerdi. Çok benzetiyorum 2 hocayı.Ayni oyuncularla devam ettigimiz icin oyuncularda yorgunluk belirtileri var bence
Dünkü ilk 11 den yola cikarak diyorum,22/23 sezonuna göre jelert ve demirbay var farkli oyuncu olarak,birde metehan’i diyelim normalde nelsson oynuyor tek maclik bir durum olabilir bu yüzden saymadim
Kerem torreira mertens abdulkerim icardi ve baris son 2 sezon 80-100 maca ciktilar bence mesela kerem’in kesin vardir 100 maci milli takimdan dolayi
Torreira da bile düsüs var
Zaten sirf bu yüzden sezon icerisinde fazlasiyla izin günleri oluyor toparlanmalari icin

uzaktan gol atacak ziyech de yok artıkET gidince takke düştü
Icardi gidince don da düşecek herhalde
Kendini kurtaran kaliteli oyuncuların çoğunu çatır çatır yedi. Bakalım bu cendereden ne şekil çıkacakuzaktan gol atacak ziyech de yok artık
Kimsenin bişeyci olmasına gerek yok. Herkes Galatasaraylı olsa yeteryok okancı olup hocalarını 1-2 tökezlemede satanlaradır bu lafım gökhanım
Senin gibiler yüzünden hep bişeyciler biatçılar oldu bu kulüpte zaten. Galatasaraylı olun önce. Laf ettiğin Terimcilerden farkın yok o zaman sende okancısın demekki. Ayrıca sayısız kupa aldı o laf ettiğin Terim. Sana okan buruk yada başkasını savunma demiyorum. Başarılı bulabilirsin argüman sunarsın ama insanlara defol git diyemezsin okanı istemedikleri için. Önce Galatasaray değeri olan efsane olmuş bir insana saygı göstermeyi sonrada başka insanların fikirlerine saygı göstermeyi öğrenmelisin. Böyle gidip çöpleri (okan buruk için demiyorum çöp diye senin genel tavrın bu) saçma sapan övme ile Galatasaray a faydan da dokunmazOkan Buruk diyeceksiniz ve karşısında hazır ola geçeceksiniz. Yine yeniden Terimcilerin hevesini kursaklarında bırakarak böylesine görkemli bir galibiyet aldı cevabını verdi. Bu adamın rekorlarla aldırdığı Şampiyonluklara saygısı olmayanda defolsun gitsin. Tebrikler HocamEkli dosyayı görüntüle 259435
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi