Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik taktikten ziyade büyük mental gevşeklik var ve çözülemiyor bu durum. Oyunun içinde en ufak bir tembellik şansı geldiğinde hemen bunu seçiyor herkes.

Bu pres futbolunun oyuncuları aşırı yormasının getirdiği doğal psikoloji. Her fırsatta dinlenmeye atıyorlar laubalileşiyorlar. Bu durum maksimum düzeyde Kerem Demirbay'da var. Torreira ve Mertens'de de başladı.

Paok ve fbden fark yiyip gidecek, bunu kendi de biliyor, bari bir tane ortasaha al da yeni gelen hoca en azından Avrupa'da iş yapsin

Teknik taktikten ziyade büyük mental gevşeklik var ve çözülemiyor bu durum. Oyunun içinde en ufak bir tembellik şansı geldiğinde hemen bunu seçiyor herkes.

Bu pres futbolunun oyuncuları aşırı yormasının getirdiği doğal psikoloji. Her fırsatta dinlenmeye atıyorlar laubalileşiyorlar. Bu durum maksimum düzeyde Kerem Demirbay'da var. Torreira ve Mertens'de de başladı.

Ayni oyuncularla devam ettigimiz icin oyuncularda yorgunluk belirtileri var bence

Dünkü ilk 11 den yola cikarak diyorum,22/23 sezonuna göre jelert ve demirbay var farkli oyuncu olarak,birde metehan’i diyelim normalde nelsson oynuyor tek maclik bir durum olabilir bu yüzden saymadim

Kerem torreira mertens abdulkerim icardi ve baris son 2 sezon 80-100 maca ciktilar bence mesela kerem’in kesin vardir 100 maci milli takimdan dolayi

Torreira da bile düsüs var

Zaten sirf bu yüzden sezon icerisinde fazlasiyla izin günleri oluyor toparlanmalari icin

Hocamizın tutmamızı istedigi City de oyuncular aynı degil herhalde :d sürekli 20 kisiyi degisiyor

Ayni oyuncularla devam ettigimiz icin oyuncularda yorgunluk belirtileri var bence

Dünkü ilk 11 den yola cikarak diyorum,22/23 sezonuna göre jelert ve demirbay var farkli oyuncu olarak,birde metehan’i diyelim normalde nelsson oynuyor tek maclik bir durum olabilir bu yüzden saymadim

Kerem torreira mertens abdulkerim icardi ve baris son 2 sezon 80-100 maca ciktilar bence mesela kerem’in kesin vardir 100 maci milli takimdan dolayi

Torreira da bile düsüs var

Zaten sirf bu yüzden sezon icerisinde fazlasiyla izin günleri oluyor toparlanmalari icin
Çok normal düşüş olması. Benfica da Roger Shmidt ile benzer bir futbolu 2 sene oynadı. Onlar 1. sene sonunda düşüşe geçtiler bir de. İlk sene CL'de estirmişlerdi. Çok benzetiyorum 2 hocayı.

Burada muhafazakar düşünceleri bir kenara bırakıp oyunu güncellemesi gerekiyor. Akıllı insanlar böyle yapar. 0-3'lük Fenerbahçe, 2-1 kaybedilen Bayern deplasmanlarına nasıl özel planla çıkıp sonuç aldıysa bu sezon da bunu yapmak zorunda.

Ligde yapmamasını bir nebze anlarım çünkü genel kalite düşük ve bu ligin triği de bu direkt oyun. Rakipler hataya çok yatkın. Ama Avrupa'da yapmak zo-run-da-sın. Artık fikstürler çok sıkışık ve maç yoğunluğu çok fazla. Daha çok sakatlık, dhaa çok mental ve fiziksel düşüş potansiyeli var önünde.

Hatalarını düzeltip yine çıkışa geçeceğimizden şüphem yok Hocam..Devam

adam,birşeylerin yanlıs gittigine yanlıs olduguna inanmıyor düşünmüyor ki neden düzeltsin :asd:
gerci görse anlasa bile düzeltmez

Yerel ligdeki oturmuş kazanma alışkanlığı ve ligin ilk haftalarında zayıf rakiplere denk gelmesi şu an için halen devam ediyor olmasının tek nedeni.

Bjk ve young Boys gibi fiyaskoların arasında ligde de ilk haftaları görece sert rakiplere karşı oynasaydı bugün teknik direktör nöbetine geçmiştik.

Ben artık kulübü mevcut durumdan öteye taşıyabileceğini düşünmüyorum bana göre misyonu doldu, güven kaybetti ve taraftarı da ikiye böldü. Bu durumdan sağ çıkabilen antrenör pek çıkmaz bizde. Rakipler güçlenirken, biz yaptığımız / yapmadığımız transferler, ve göndermediğimiz oyuncular sayesinde zayıfladık. Gerek sahada gerek transferde yaptığı tercihler bizi hep daha geriye götürecek bu da belli oldu. Forma adaletinde çok fena çuvalladı, tamamen adamcılık ile takımı idare etmeye çalışıyor, bu da sahaya fazlasıyla yansıyor.

Hiç şansı yok mu dersek, elbette var. Yatacak kalkacak rakipler devamlı duvara toslasın diye dua edecek. FT'nin sırf bu sayede kazandığı en az 3-4 şampiyonluk var, Okan Buruk'ta da onun gibi bir şans var açıkçası, belli mi olur rakipler çok fena saçmalıklar yapabilir onun şansına.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk diyeceksiniz ve karşısında hazır ola geçeceksiniz. Yine yeniden Terimcilerin hevesini kursaklarında bırakarak böylesine görkemli bir galibiyet aldı cevabını verdi. Bu adamın rekorlarla aldırdığı Şampiyonluklara saygısı olmayanda defolsun gitsin. Tebrikler Hocam Ekli dosyayı görüntüle 259435

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin gibiler yüzünden hep bişeyciler biatçılar oldu bu kulüpte zaten. Galatasaraylı olun önce. Laf ettiğin Terimcilerden farkın yok o zaman sende okancısın demekki. Ayrıca sayısız kupa aldı o laf ettiğin Terim. Sana okan buruk yada başkasını savunma demiyorum. Başarılı bulabilirsin argüman sunarsın ama insanlara defol git diyemezsin okanı istemedikleri için. Önce Galatasaray değeri olan efsane olmuş bir insana saygı göstermeyi sonrada başka insanların fikirlerine saygı göstermeyi öğrenmelisin. Böyle gidip çöpleri (okan buruk için demiyorum çöp diye senin genel tavrın bu) saçma sapan övme ile Galatasaray a faydan da dokunmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt