Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.242
- 3.002
- 1.913
fbnin önde pres yaparken göbeği boş bırakmasını iyi analiz etmiş,oraya bol bol top attık,iyi çalışılmış tebrikler hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Analiz yeteneği yok diyorlardı şaşırtıcıfbnin önde pres yaparken göbeği boş bırakmasını iyi analiz etmiş,oraya bol bol top attık,iyi çalışılmış tebrikler hoca
Nerde okudun Galatasarayin basarizis olmasini bekledigim? Galatasaray basarili oldugu günlerde bile okan buruk gider baska bir td gelir.Senin Okan nefretin Galatasaray sevginin önüne geçmiş kardeş..Sen Galatasaray'ın başarısını değil Okan'ın başarısızlığını istiyorsun..Tedavin yok mecbur çekecen bu hastalığı..
Maç falan satmadı, uydurma. O maçta yenilip şampiyonluğu kaybedince, millet saldıracak birilerini arıyordu. Okan ile Emre yi buldular.Senden daha çok Galatasaraylı olduğum kesin. Sizin gibi gözleri kör insanlar ancak skora bakıp mutlu olur. Nasıl oynadığımızın kimin umrunda, yeter ki galibiyet gelsin, ben skor taraftari degilim. Tekrar söylüyorum, Okan'ı sevmiyorum.
Oynattığı berbat futbolu sevmiyorum, tavrını ve konuşmasını sevmiyorum. Arkadaşıyla birlikte bizi Ankaragücü maçında sattı gün gözümden düşmüstü. Bu ikili zamaninda Şampiyonluğumuzu engelledi. İsterse bizi 10 kere şampiyon yapsın, önce iyi futbol izletmesi gerek. 288 milyon Euro değerindeki takım, gelen gideni ezmesi gerek. Biz bu ligin Bayern'i, Real'i, City'siyiz. Bu futbol bize yakışmıyor.
Hiç birini yapmasına gerek yok. 5. yıldızı alsın yeter.Evet antileri olarak buradayız
Kavga isteyen varsa gelsin
Ne zaman
38/38 yapar
Namağlup alyi alır
Bjkden 5in rövanşını alır
50 maçın 48ini iyi oynatır
Her geçişte poz verdirmez
Acunla ahbaplığını keser
Bjkye şirin gözükmeyi bırakır
Tebrik etmesini de biliriz
30 dakikada kirimizi yiyen ben miydim?Maç falan satmadı, uydurma. O maçta yenilip şampiyonluğu kaybedince, millet saldıracak birilerini arıyordu. Okan ile Emre yi buldular.
Ayrıca oynattığı futbol göze hoş geliyor.
Size bunları yapmak zorunda degilEvet antileri olarak buradayız
Kavga isteyen varsa gelsin
Ne zaman
38/38 yapar
Namağlup alyi alır
Bjkden 5in rövanşını alır
50 maçın 48ini iyi oynatır
Her geçişte poz verdirmez
Acunla ahbaplığını keser
Bjkye şirin gözükmeyi bırakır
Tebrik etmesini de biliriz
NERDESİNİZZZZZZ NERDEEEEEE
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk o mu kırmızı yedi dünyada?30 dakikada kirimizi yiyen ben miydim?
Yas kac bilmiyorum ama o yil emre olsun okan olsun ciddi anlamda sikinti cikardilar, avrupaya gitmek adina. Ne tesadüfki tam.kirmizi yemesi o maca denk geldi. Konuyu uzatmak istemiyorum, okani sevmiyorum diye Galatasaray yenilsin fark yesin diyecek kadar kücülmedim kücülmem, nasil olsa okan buruk eninde sonunda gidecek.İlk o mu kırmızı yedi dünyada?
300m euroluk gs kadrolarını,bitik anadolu takımlarını,gustavo henrikeli amarteyli rakipleri sana versek 2 şampiyonluğun yanına 2 de türkiye kupası eklemiştinHiç birini yapmasına gerek yok. 5. yıldızı alsın yeter.
Sen yazdıklarının farkında mı değilsin? Adama seni not ettim diyorsun..Yani ilk tökezlemede konuşacam diyorsun..Bu fırsat kollamak değil midir?Nerde okudun Galatasarayin basarizis olmasini bekledigim? Galatasaray basarili oldugu günlerde bile okan buruk gider baska bir td gelir.