Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yesen 5 atardın, 3 yiyene kadar da demirbay-Torreira değişikliği yapardın 5-1 bitirirdin. mertens'i koydu ilk hatayı yaptı, sarayı çıkardı intihar etti.
Ben de bunu söylüyorum zaten. O orta saha her halükârda o 3ü yerdi. Maç başlamadan belliydi herkes yazdı burada 3 yeriz diye.
Osimen ve biraz da şans olmasa 3 falan da atamazdık o da ayrı mesele. Vurduğumuz girdi ilk yarıda. Ama şımarık hocamız bunu göremedi. İyi oynuyoruz sandı.

Rotasyon ile başlamasını anlıyorum. Bir şekilde oyuncu kalitesiyle falan 3 farkı da buldun tamam. Ama gol yedin ve golden daha tehlikeli pozisyon verdin, üstüne en iyi oyuncun sakatlandı. Devrede iki tane ilk 11 oyuncusu attın evet tercihler yanlış bence ama mentalite doğru en azından. Sonra 15dk izledin maçı ve görmen lazım ki hiçbir şey değişmemiş, rakip oynuyor senin şutu bırak atağın yok saçma sapan bir şeyler oynuyorsun sahada. Yahu orada hangi kafayla hâlâ iyi oyuncuları çıkarıp oyunu daha da rakibe veriyorsun? Sara çıkacaksa ki çıkmamalı Demirbay maç başından beri zarar, giren adam Torreria olacak başka çaren yok. Kaan girecekse sağ beke, Jelert maç kondisyonu kazansın diye saçma sapan sağ sol açık olmayacak oyundan çıkacak, Yunus sahada kalacak. Yorulursa yorulsun senin oyunu alman lazım tekrar. Nelsson dökülüyor, yanında Sanchez var yarım saat oynasın işte adam. Skandal değişiklikler inanılır gibi değil.

Bir de maç sonu yalandan sorumluluk benim cümlesi söyleyip gayet normal olan fikstür ve penaltıyı eleştirme işi var trajikomik. Hakeme tehdit cümlesi söylediği geçiyor doğruysa zaten oradan da ceza alır.

Oyuncuların bazıları da ciddi sıkıntılı ama ezici çoğunluğu hocaya yazan bir puan kaybı. BJK maçı da hem oyun hem maç sonu sıkıntılıydı ve oradan dönemez diyordum, bir şekilde buraya getirdi hoca ama hiç ders almamış gibi devam ediyor. Hepsini mutlu etmeye çalıştığı için fazlaca taviz verdiği oyuncu grubu da sırtını döndüğü an duvara toslarız. Hâlâ gönderilmesi gerektiğini düşünmesem de çok daha dikkatli hareket etmeli.

maçın döneceğini ve puan kaybedeceğini hoca anlıyor bu arada anlamıyor değil. yüzüne far tutulmuş tavşan gibi maça bakıyor bön bön elini çenesine götürüp sağa sola tedirgin bakıyor. o anı hatırladınız mı ? çok net bir ifadesi oluyor.

o anı kitlenip kalıyor doğru reçeteyi de yazamıyor tabi oyuncular bireysel birşeyler yapmazsa
Bilmiyor iste ne yapacagini, cünkü alternatif bir plan yok, olsa bile bunu uygulamasi icun macin durmasi gerek bir kac saat de oyunculara bunu rahat rahat tahtada anlatacak. Panik.olunca büyük ihtimal dakikalarca ben simdi ne yapacagim diye söylenip duruyordur. Yuz kere dedik gitmiyirsa yanina bir yabanci yardimci getirin diye.

Kurban mı kesiyorsun yetim çocuk mu sevindiriyorsun bilmem ama büyük bir hayır yap ki osimhen saha içinde kalsın Okan efendi

Osimhenin olmadığı bir senaryoda HİÇSİN

Rotasyon dediğin en fazla 2-3 topçuyla yapılır, fazlasını yaparsan rakibi hafife alıyorsun demektir. Hiç bir rakip hafife alınmamalı ama bu kasımbahçe hiç hafife alınmamalı. Hiçbir takıma yapmadıkları kadar maça asılacaklarını herkes biliyor

üçü bulmuşsun, Osimhen de mecburen çıkacak, orta sahaya Torreira veya Kaan'ı koyup üçlüye dönse yetecekti.
Farkı daha da açardık.

Kalan derbilerden 11 puan almayacaksan şimdiden istifa et

İçeride derbi olmayan her maçı da alacaksın başka yolu yok

1 senedir travmatik maçlar yaşıyoruz, hem de tarihimizde olmayan cinsten

Sparta Prag tarafından osurtulmaca

1 puanın şampiyon yapacağı şampiyonluk maçında maçın neredeyse tamamını 10 kişi oynayan Fb tarafından rencide edilmece

Young Boys tarafından tokatlanmaca ve ekmeğinden olmaca

Bjk tarafından finalde paramparça edilmece, beş tane afiyetle yemece

Şimdi de tarihte bir ilk daha içeride 3-0'dan saçma salak bir kulübe maç vermece

Bikaç ekstra galibiyet al ya da terk et bu kulübü yoksa sonu iyi olmaz bu maçları ayda bir yaşamağa devam edersek

Yapamaz
Molde maçlarından beri yapamadı
Kazandıklarımız oyuncuların kalitesi ve rakibin atamamasından
Onun dışında rus ruletinden farksız tek bir oyun şekli
Kadroyu dağıttı baştan kurdular yine aynı

Vasat adam. Maçları çalışacağı yerde, araştırma yapacağı yerde boş işlerle vakit geçirsin. Galatasaray hocası dediğin adam kitap okur, araştırma geliştirme yapar. Bunun gibi karı like’layıp akşama kadar tv ve YouTube izleyen kişi Gs hocası nasıl olur? Yazıklar olsun. Bu kadar yatırımı vasat bir hoca ve başkanıyla heba ediyoru.

Yemin ederim geceden beri sinirden başım ağrıyor. Orta saha zaten kerem efendinin şovuyla 35. Dakikadan sonra göçmüş, golü yemişsin. devre arasında sakatlanan osimhen yerine ne diye 38 yaşında 10 maça çıkmış mertens’i oyuna atarsın be adam ? görmüyor musun ?

Torreira sanki 45 dk mı oynamayacak ? Devre arası :

Osimhen-torreira
Sallai-barış ( mecburiyetten hadi diyelim )

60 dkdan sonrada :

Apo-davinson
Sara-kaan
Kerem-Berkan yapsan şu maç 5-1, 6-1 biterdi

Dün Okan hoca 1 numaralı suçlu kişidir.

Ancak;

Sahaya dönüp baktığımda şöyle bir tabloyla karşılaşıyorum;

Nelsson maalesef savunma harici çok gerilemiş
Berkan koskoca sıfırdı
Kerem D yokları oynuyor
Jelert takımda kimseyle anlaşamıyor
Mertens 2. Yarı girdi 1 tane pas atamadı
Barış Alper fiziken bitik
Yunus 2. Yarı o kadar bitmişti ki mecbur çıktı oyundan

Üstüne Sara çıkıyor oyundan.

Okan hocam sen iyi niyetli diye vasattan çok şey beklersen daha çok yaşarsın bunları.

Kerem d, Berkan falan bunlar bu takımın futbolcusu değiller bin kere söyledim yine söylemeye devam edeceğim.

Hocam dün 3-1 biten ilk yarıdan sonra yapman gereken 2.yarı 3-4-2-1’e geçmekti.

Sallai sakatlandı ok yerine Mete veya Sanchez’i alacaktın, Jelert sağ kanat beki olacaktı.

Osimhen yerine Berkan’ı alacaktın.

—————-Muslera
—-Sanchez - Nelson - Apokerim
Jelert - Berkan - Kerem D. - Jacops
———Yunus— —— G. Sara ——
——————İcardi

Okan hocam tek bir şey diyeceğim;

Eğer gerçekten iyi bir TD isen bu haftasonu bu takıma şunu söylersin;

Sahada Sara varsa, duran toplar onundur.

Bitti.

Dün niye Sara varken bile duran topları Kerem kullandı ya? Açıklaması nedir bunun?

Geçen sene Zaha ya yaptığını, bu sene Bats a yapıyor..

Geçen sene Kerem manevi evladı idi.. Bu sene de Mertens..

Takıntılı bu adam.. 2 yıldır Icardinin, bu yıl da Osimhen in gazıyla gidiyor.. Normal şartlar altında bu 2 adamı anca rüyasında görürdü.. Sadece mesleki şansı olan, beceriksiz, kapasitesiz, vasatın biri.

Sabaha karşı 04:47 sularında yattım.
Meşhur çorbacı Okan Usta'da çorba içeyim dedim dükkan kapalıydı.

Herhalde çorbalarına rağbet vardı ki bitmiş kapatmış.

Usta, dün akşamki çorbayı nasıl yaptın usta, bize bir anlat, ilmini anlat, sırrını anlat.

Çorbacı Okan Usta. Senin çorban olmadan ayıkamam usta.

Değişikliklerle maçı verdi. 2 yıldır şu değişiklik işlerini beceremiyor, çok hata yapıyor. Ya duygusal davranıyor yada rakibi küçümsüyor. Dün 3-1 ken 5 değişiklik hakkını erken bitirdi, müdahale şansı kalmadı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt