Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.656
- 29.103
- 2.993
Jalert 'i sağ bek başlatıp sol açık oynatmak için kaç kadeh içtin merak ediyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bunu söylüyorum zaten. O orta saha her halükârda o 3ü yerdi. Maç başlamadan belliydi herkes yazdı burada 3 yeriz diye.3 yesen 5 atardın, 3 yiyene kadar da demirbay-Torreira değişikliği yapardın 5-1 bitirirdin. mertens'i koydu ilk hatayı yaptı, sarayı çıkardı intihar etti.
Bilmiyor iste ne yapacagini, cünkü alternatif bir plan yok, olsa bile bunu uygulamasi icun macin durmasi gerek bir kac saat de oyunculara bunu rahat rahat tahtada anlatacak. Panik.olunca büyük ihtimal dakikalarca ben simdi ne yapacagim diye söylenip duruyordur. Yuz kere dedik gitmiyirsa yanina bir yabanci yardimci getirin diye.maçın döneceğini ve puan kaybedeceğini hoca anlıyor bu arada anlamıyor değil. yüzüne far tutulmuş tavşan gibi maça bakıyor bön bön elini çenesine götürüp sağa sola tedirgin bakıyor. o anı hatırladınız mı ? çok net bir ifadesi oluyor.
o anı kitlenip kalıyor doğru reçeteyi de yazamıyor tabi oyuncular bireysel birşeyler yapmazsa
Kalan derbilerden 11 puan almayacaksan şimdiden istifa et
İçeride derbi olmayan her maçı da alacaksın başka yolu yok
1 senedir travmatik maçlar yaşıyoruz, hem de tarihimizde olmayan cinsten
Sparta Prag tarafından osurtulmaca
1 puanın şampiyon yapacağı şampiyonluk maçında maçın neredeyse tamamını 10 kişi oynayan Fb tarafından rencide edilmece
Young Boys tarafından tokatlanmaca ve ekmeğinden olmaca
Bjk tarafından finalde paramparça edilmece, beş tane afiyetle yemece
Şimdi de tarihte bir ilk daha içeride 3-0'dan saçma salak bir kulübe maç vermece
Bikaç ekstra galibiyet al ya da terk et bu kulübü yoksa sonu iyi olmaz bu maçları ayda bir yaşamağa devam edersek
O zaman her tabloda herkes küfür edilir gönderilir hata var mı vardır yoktur konuşulur ama sizinki taraftarlık değil futbol bilgisi mi o da degilBugünki tabela için gayet entelektüel ve objektif bir eleştiri aslında