- 12 Haziran 2015
- 36.042
- 31.716
- 2.693
Böyle açıklamaları sık sık kullanacağı yer değil Galatasaray TD makamı, bu taraftara bu kadar kolay sallamak ne iş, alışkanlık oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Erden timur stadyumdaydıSöylenenleri takmıyorum diyen takmaz. Açıklamaya da çalışmaz. Bariz bir şekilde sabah akşam bu yorumları takıyor kafasına. Son dönem açıklamaları freni patlamış kamyon gibi. Erden Timur'un olmaması kontrolü kaybettiriyor son dönemde.
Bir önceki maç özür diliyor, bu maç umrumda değil diyor. İyice saçmaladı hoca ya.Söylenenleri takmıyorum diyen takmaz. Açıklamaya da çalışmaz. Bariz bir şekilde sabah akşam bu yorumları takıyor kafasına. Son dönem açıklamaları freni patlamış kamyon gibi. Erden Timur'un olmaması kontrolü kaybettiriyor son dönemde.
Bence yine üçlü stoper Tandem’nin bek kanat oyuncusu olur.
Yani Angelinho Köhn hatasından sonra gene benzer tarzda fileli hızlı kaçan kontraatak kanat bek oyuncusu almayı başarmışız
Bize defansif yönü güçlü geçiş hücumlarında atağı kesebilen kademeye iyi giren ikili mücadelede ayakta kalan bek oyuncusu gidiyor
Yine de oyuncuyla konuşulup kendisinden ne istendiği aktarılırsa ben faydalı olacağını düşünüyorum
yakında hocada oturur artık kovayaYav koskoca Terim gitti en son buz kovasının üstünde oturuyordu taraftarla inatlaşacağım diye bu herif 2 şampiyon oldu diye kendini ne sanıyor acaba
Benim fikrim beni ilgilendirmez gibi birşey olmusEleştiriler hiç umrumda değil.
Eleştiriye açığım.
İkisini de bugün söylemiş![]()
O değilde takım kazanırken ortada yoktunBenim fikrim beni ilgilendirmez gibi birşey olmus
stoper ? yok artik yavDaha kötüsünu söyleyeyim angelino Roma'da 3lude sol stoper oynuyor bazen :d
bu roma mal galibaDaha kötüsünu söyleyeyim angelino Roma'da 3lude sol stoper oynuyor bazen :d
TR gündeminden çok modum yok da foruma girip açıklamalarını görünce sinirim bozulduyapma rengım
fatih hocan gelmeyecekRezil açıklamalar yapmış.
fatih hocan gelmeyecek