Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylenenleri takmıyorum diyen takmaz. Açıklamaya da çalışmaz. Bariz bir şekilde sabah akşam bu yorumları takıyor kafasına. Son dönem açıklamaları freni patlamış kamyon gibi. Erden Timur'un olmaması kontrolü kaybettiriyor son dönemde.

Söylenenleri takmıyorum diyen takmaz. Açıklamaya da çalışmaz. Bariz bir şekilde sabah akşam bu yorumları takıyor kafasına. Son dönem açıklamaları freni patlamış kamyon gibi. Erden Timur'un olmaması kontrolü kaybettiriyor son dönemde.
Erden timur stadyumdaydı

Yav koskoca Terim gitti en son buz kovasının üstünde oturuyordu taraftarla inatlaşacağım diye bu herif 2 şampiyon oldu diye kendini ne sanıyor acaba

Bir önceki maç özür diliyor, bu maç umrumda değil diyor. İyice saçmaladı hoca ya.

Bence yine üçlü stoper Tandem’nin bek kanat oyuncusu olur.
Yani Angelinho Köhn hatasından sonra gene benzer tarzda fileli hızlı kaçan kontraatak kanat bek oyuncusu almayı başarmışız

Bize defansif yönü güçlü geçiş hücumlarında atağı kesebilen kademeye iyi giren ikili mücadelede ayakta kalan bek oyuncusu gidiyor

Yine de oyuncuyla konuşulup kendisinden ne istendiği aktarılırsa ben faydalı olacağını düşünüyorum

Daha kötüsünu söyleyeyim angelino Roma'da 3lude sol stoper oynuyor bazen :d

13.oluyodunuz demiş maç sonu. bir tane yürekli adam da çıkıp soramamış mı 'o takım 30 milyona kuruldu avrupada gruptan çıktı. sana dünyanın en iyi forvetlerini getirdik 100 milyon maaş bonservis parası harcadık sen ne" diye

Okan efendi

Kendine birsey sanma, sanli Galatasarayin calisanisin, baskada birsey degilsin.

Sen bu imkanlari hic biryerde bulamiyacaksin.

Bos yapma yoksa seni kovariz bos herif

Burasi Galatasaray, 24 macin 24 tanesine yeneceksin, yenmezsen gideceksin.

kendine birsey sanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt